YouTuberek kezében a 2019-es Mac Pro és Pro Display XDR (videók)

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/12/13/youtuberek-kezeben-a-2019-es-mac-pro-es-pro-display-xdr-videok/

MKBHD, iJustine, és Jonathan Morrison kapott egy-egy teszt példányt az új, 2019-es Mac Pro-ból és a Pro kijelzőből. Én az Apple-től inkább azt vártam volna, hogy profi filmstúdiók, olyan emberek kapják ezt, akik azért ki is használják ezt a készüléket, de majd minden bizonnyal lesznek profi bemutató videók is. Ettől függetlenül érdemes megnézni a YouTuberek…

Úgy tudom, hogy csak a $1000 feláras nanotexturált üveggel rendelkező modell ennyire kényes a tisztításra, az alapkivitel bármilyen száraz mikroszálas kendővel tisztítható.
Lásd: https ://support.apple.com/hu-hu/HT210229
(még mindig nem enged linket beszúrni, miért?)

Nem vágom miért nem enged linket beszúrni. Lehetséges hogy még túl új vagy neki :smiley:

1 kedvelés

YouTube rocksztároknak overkill,de a Disney pl ahova tényleg kell a kraft meg ennyiből épít komplett renderfarmot.

1 kedvelés

MKBHD pl 8K-s RED kamerát használ és a többi menő youtuber is hasonlót, szóval ennél profibb felhasználási példa már nem lesz.

A komoly sportautókat is semmirekellő arabok mutogatják. Ez a gép is tuti jó lesz nekik Facebookozni.

Ki kell egyet lőni a világűrbe, hagy higgyék a marslakók, hogy nálunk ilyen komoly technológia van mindenkinél otthon. :grinning:

Ijustine egy rinyáló idegesítő had ne mondjam tovább. Nála idegesítőbb youtuber nem nagyon van. Én sem értem az applet miért pont neki adta tesztre. Megvágja azt a 7 perces videóját aztán mond valami okosat róla. Amúgy szerintem nem létezik olyan cég akinek megéri kifizetni 20 millát egy gépre. Jól néz ki de baromira drága.

például a feliratkozók száma?