A félkövér szöveg beállítás miatt nem működnek egyes appok, mint például a Viber

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/07/23/a-felkover-szoveg-beallitas-miatt-nem-mukodnek-egyes-appok-mint-peldaul-a-viber

Többen is belefutottak abba a problémába az utóbbi hetekben, hogy például a Viber egyszerűen nem működik, hanem csak kilép az elindítása után, amit még az app letörlése és újbóli letöltése sem old meg, illetve elvben az is mindegy, hogy egyébként az iOS 14 vagy iPadOS 14 bétáját használjuk-e a készülékünkön, vagy sem. Ennek az oka…

9 posts were split to a new topic: Nem fér ki a sorozatszám az iPhone SE-n

Nekem 13.5-nél csinálta, nincs bekapcsolva a fékövér szöveg és nem is volt. Csak egy teljes Restore segített iTunes-ból végül.

1 kedvelés

Sajnos pl. az Erste Mobilbank app még ebben az esetben is kilép. De hát ez béta. Reméljük az Erste orvosolja ezt hamarosan.

na pont ez volt nekem is, egyszerűen beindult a biznic és egyre silányabb az update

Ilyen nekem is volt, vagy 5-6 évvel ezelőtt: akkor a Régióbeállítás: Magyar + 24 órás idő: Ki konsteállációnál szállt el több olyan app, ami time stamp-ellenőrzéssel indított (pl. IKEA, akkor is Erste Mobilbank). A 24 órás idő: Be esetén meg simán futottak. (Azóta ezeket javították)

Végre a Viber javította a hibát !!

1 kedvelés