A hozzászólások alapján ezek a hibák fordulnak elő legtöbbször az iOS 16-ra való frissítés után

Eredetileg itt jelent meg: A hozzászólások alapján ezek a hibák fordulnak elő legtöbbször az iOS 16-ra való frissítés után - Szifon.com

Készülékgyártótól függetlenül soha nincs olyan szoftverfrissítés, ami után ne jelentkeznének problémák az egyes felhasználóknál a frissítés telepítése után. Ennek elsősorban két oka van: az egyik, hogy a szoftverek egyre több funkciója azokat egyre bonyolultabbá teszi, amit továbbra is emberek fejlesztenek, akik hibáznak, a másik pedig az, hogy egy-egy frissítés után a felhasználók is aktívabban használják…

1 kedvelés
  • appok laggolnak
  • nem erzekel a kijelzo/rossz helyen
  • mail nem kuld el levelet
  • egyebkent jo*
    *semmi ertelmes ujdonsag nincs

:kissing::stuck_out_tongue_closed_eyes::nerd_face::smirk::disguised_face::kissing_smiling_eyes::frowning:

1 kedvelés

az appokat a fejlesztőiknek kellene frissítenie.

a 16.0.2 érintésérzékelési hibát is javít pár modell esetén, de ez lehet hardveres probléma is. milyen modellen és pontosan milyen esetben tapasztalsz érintésérzékelési problémát? bárhol, vagy csak a billentyűzet használata közben? ha a billentyűzetnél, törölted már a szótárát, ahogyan a cikk is említi?

miért nem küld el levelet a Mail? van hibaüzenet? látszik a kimenőben, tehát nem az elküldöttben? egyáltalán milyen típusú fiók: iCloud, Gmail, egyéb? az általad leírtakból semmi nem derül ki, így pedig segíteni sem lehet.

az iOS 16 újdonságai a WWDC óta ismertek – pontosan milyen egyéb újdonságra számítottál?

az iOS 15.7-et még most is vissza tudod tenni, amivel kizárható az esetleges hardveres probléma, hiszen ha a 15.7-tel nem jelentkezik az adott hiba, de az iOS 16.0.2-vel igen, akkor az nagy valószínűség szerint valami szoftveres gond.

Hat akkor hajrá mert a szafari szanaszéjjel crasheli magát.

1 kedvelés

Bugreport… bugreport… bugreport… Nalam a beta idoszakban, a legelejen volt 1 darab Safari crash, azota egy sem.

1 kedvelés

Van aki térerö problémära panaszkodik? Nälam a frissités ota nem megy két csiknäl feljebb. mindeggy hol tartozkodom. Köszi- Üdv.

hálózati beállítások törlése volt már?

Most probälom éppen.

Nem hozott sikert.

első körben nézd meg egy másik készülékben a SIM-kártyádat, hogy ott mi a helyzet, illetve megpróbálhatod visszatenni a 15.7-et, de ha azzal sem javul a helyzet, akkor ez nem szoftveres jellegű probléma.

most kivételesen fel sem tettem még a 16-ot. majd ha megjön a .1…

Végre van itt másnak is esze nem csak nekem :smiley:

Azért ez erősen nézőpont kérdése. Én pl a juniusi bemutató óta használom az eddigi összes beta-t és most is az utolsó kiadottat és semmi bajom vele. Ez a másik megközelítés amit csinálok, mert ugye a célhoz nem csak egy út vezet általában.

Copy paste bug, nagyon idegesito hogy akar mikor masolok valamit engedelyeznem kell a beillesztest.

Ez pontosan hogyan jelentkezik? Marmint, az erdekel, hogy milyen appban, milyen modon kerul a vagolapra a dolog es milyen appban, milyen modon probalod beilleszteni?

a 16.0.2 ezt a hibát is javítja. ugye frissítettél a 16.0.2-re? ha igen, akkor ahogy @Czo is írta, több információra lenne szükség, tehát hogy honnan másolsz, mit, és hová.

Barhonnan barhova :slight_smile: Tobb app-al is elojott ez a hiba, forras banki app, bongeszo, email kliens, google translate stb. Gyari bepitett copy paste-et hasznalok:)

Igen, most frissitettem nem regen, egyelore jonak tunik.

akkor ez azt jelenti, hogy amikor az előbbi hozzászólásodat írtad, még nem a 16.0.2 volt a készülékeden?

Igen, csak utána láttam hogy jött egy frissites.