A Huawei megcsinálta azt a MacBook Pro-t, amit az Apple nem tudott (videók)

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/06/28/a-huawei-megcsinalta-azt-a-macbook-pro-t-amit-az-apple-nem-tudott-videok/

Néhány hete már találkoztam a Huawei új laptopjával, a MateBook X Pro-val (:smirk:), ami már akkor is felkeltette az érdeklődésemet, holott nyilvánvaló, hogy mi, ki inspirálta a gyártót. A MateBook X Pro és a jelenlegi 2017-2018-as, belépő színtű MacBook Pro merőben hasonlítanak egymásra, sőt… Azonban úgy látszik, a Huawei nem volt rest, és belerakta azokat a hardvereket ebbe…

beszelj a rendeljkinait bloggal… hatha lesz nekik… :nerd_face:

1 kedvelés

A HUAWEI nagyon jó minőségű dolgokat csinál már. Lenyűgöző. Ugyan Apple termékeket használok, de már korán sem lenyűgöző.

azt gondolom hogy remélem az ilyen hardverek végre az apple orrára tudnak koppintani azzal hogy BÉTA hardvereket (lást modani billentyűzet probléma, staingate, ragasztott aksi és hasonló megoldások) ad ki prémiumáron! és utána azzal szivat staingate esetében a szerviz hogy még NEM ELÉG NAGY a kopás ezért még nem cseréli ki, törölgessem szorgalmasan és majd utána… szánalmas!!!

Nekem tetszik, de már úgy megszoktam, az Apple rendszerét, hogy észre sem veszem. Pl. bejön a telefonhívás vagy SMS és éppen ott válaszolok, ahol vagyok, gépnél vagy órán vagy telefonon.

1 kedvelés

Nem tetszene! A Win egy fos! Semmire sem jó!
A 10 is egy használhatatlan szar.
Kár az idő pazarlás a próbálgatásra is.
Nem véletlenül hívják Winfos-nak!

Ez verhetetlen! Nagyon kényelmes a használata.

A múltkor arról volt szó, hogy csak a minőségi hozzászólások maradnak.

2 kedvelés

Windows. Érted? :crazy_face::crazy_face::crazy_face:Ez egy bili.

A macOS egy hulladék. Párhuzamosan használom a win-t és a macOS-t de a win messze jobb. Tapasztalat…

Ez minőségi hozzászólás volt!

Gratulálok! Egy lapon sem lehet említeni a két rendszert.
A win semmire sem jó! Ja de! Virus gyűjtésre és ha szereted a kék hátteret.

Azért a semmire sem jó elég erős kijelentés. Mi volt az a feladat aminél azt tapasztaltad, hogy alkalmatlan rá a Windows?

Es akkor mi az ára? Mert csak ez maradt ki…

Videóban nem volt benne? 1499 dollár.

Én windows-on dolgozok különböző analízis szoftverekkel, ügyfél szolgálati rendszerekkel egyszerre több hálózatot használunk, minden szoftver más vpn hálózatra csatlakozik. Egy több kontinensen jelenlévő multinál dolgozok, minden irodánkban windows-os rendszer van, a személyzeti laptop-okkal egyetemben. sosem volt gond velük, sőt…
A vírust én nem firtatom, de az utóbbi időben az bebizonyosodott, hogy akár router szinten is lehet adatlopó cucc, tehát onnantól tökmindegy, hogy milyen rendszert használsz a gépen.
Elhiszem, hogy Te nem szereted, de attól még messze nem használhatatlan a Windows.
Én nem akarom az Apple softverét lejáratni, mert magam is szifonos vagyok és szeretem a rendszert, de ilyeneket ne írjunk már.

3 kedvelés

aki ilyen szinten van az kicsit upgrade-elje magát és használjon frisebb windowst, mert ez a kék halálos duma már kb 10 éve már lejárt és nem és áll meg. BTW anno a kékhalálok háttere nem is a Microsoft volt legtöbbször hanem a) szar/bizonytalan hardverek-gépek amik ígyúgy lettek összeeszkábálva b) szarul megírt alacsonyszintű 3rd party meghajtók.

Na de ebben más az Apple, nem szar kis 3rd party cuccok vannak benne. Nyilván ez nem ide tartozik csak megjegyeztem. Szerintem a Windows már nem szar, csak éppen a macOS-hez eléggé hozzászoktunk már.

Ez így van. De sima PC esetében is megvan (volt régen) a választása az embernek hogy ne a legolcsóbb - legszarabb elemekből (memória…) rakja össze a gépét, illetve ma már sokkal jobb a drivereknek a hibakezelése / minőségellenőrzése mióta pl alá kell írni a drivereket, ma már ez a dolog nem annyira kritikus.

Arról csak te tehetsz ha nem értesz hozzá. Nekem évek óta semmi bajom a win-el, stabil és gyors. Sosem fagy. Nem 2 win-es gépet tartok rendbe gond nélkül…