AirTag és iPad esemény ma este – kövesd élőben 19:00-tól!

Eredetileg itt jelent meg: AirTag és iPad esemény ma este – kövesd élőben 19:00-tól! - Szifon.com

2021 első virtuális Apple eseménye a Spring Loaded címet kapta. Ma este 19:00 órától tudjátok követni élőben az Apple oldalán, de rögtön az esemény után összefoglalókkal is jelentkezünk, így ha valaki nem tudja élőben meghallgatni, nem fog lemaradni róla. :slightly_smiling_face: Az idei tavaszi esemény a pletykák szerint az AirTag-ről és iPadekről fog szólni. Más hardverről egyelőre…

Régebben volt eszmecsere a bemutatók alatt a Twitteren. Szerintem jó lenne visszahozni. Jadeye?:wink:

Arról van infó, hogy ezek a 3rd party cuccok mit használnak lokációra? UWB + Find my offline lenne a kánaán.

Nincs :smiley: ezt várjuk. De remélem lesz.

Csak nekem tűnik úgy mintha Cook órája nagyobb lenne és vékonyabb a jelenlegieknél?

Vééégre, :slightly_smiling_face: Már csomagolom is össze a régi iMac-et.

Neked elég lesz a 24" ? Én vártam volna egy nagyobbat 30-32" -osat legalább, mert amúgy meg igen jól néz ki és belül is ott van.
Ja ebbe nem jutott a mini led kijelzőből miért is?
Az Air Tag ok, az iPad Pro az nagyon OK, az iMac kicsi -t csalódás.

Úhh, kártyám feltöltve, rendelném az új iMac-et, de csak 30-ától lehet, illetve az a chin a gép elején… hát, picit megremegett a kezem. A fehér keret még csak-csak, de hogy alul nem tudták (nem akarták) eltüntetni a chint, az nagyon fájó. Meg az is, hogy az ezüstön kívül a többi szín elég rémes :sweat_smile: Szóval kis csalódás.
AirTag nagyon jó, kell belőle egy csomag.

Nekem az egyetlen ami fura az iMac-el kapcsolatban, hogy az új iPad Pro-ban van 16 GB RAM…az új iMac-ben, ami meg egy asztali gép, csak 8 GB…ez még nem fér a fejembe :smiley:

De gondolom lehet majd CTO-ban kérni 16-tal, nem? Vagy ez 8 és annyi, kész?

Ja igen, bár abból biztosan lesz nagyobb RAM -os is, csak nálam asztali méret az 27"-tól kezd. Most 32" 4K samu qled monitort nézek és tök jó. Max ehhez lesz egy Mac Mini ha kell, de kivárok, mint az iPad Pro esetében is tetten tavaly és lám hoztak végre valami igazán jót ahogy látom. Kíváncsi leszek a 2020-as és a 2021-es kijelzőkre egymás mellett.

Hát…már fent van az Apple oldalán az elérhető modellek listája és csak 8 GB-os van…

már elérhetőek a szoftverekből az RC-k, a hivatalos megjelenés pedig jövő héten.

1 kedvelés

Jelenleg nem úgy tűnik, de legyen igazad :wink: A 24" nekem is kicsi lenne, inkább csak meglepődtem, hogy ezt a 8 GB-ot még mindig nem tudták elengedni :smiley:

Nix M1X. Viszont iMacból lehet akár 16 GB-osat is rendelni, és 24”-osat! Ez az, merjünk kicsik lenni!

Továbbra is az új MBPR nekem a sztár, amit nem veszek, mert kicsi a memóriája. A 32 gigás 2018-as modell szolíd turbópropellere vigasztalja megtört szívemet, lassan külön szobába költözûnk…

((Steve ordítana és megtizedelné az embereket))

Azon nagyon meglepődnék… a MBA-t meg a Minit is lehet 16-tal kérni, furcsa lenne, ha egy asztalit 8-ra szorítanának :open_mouth:

Nézd jobbra fönt a kép alatt, max 16 GB. Hadd égjen az SSD…

… apple … per … per imac-24 per specs

Hát az iPhone-ból meg pont azt akarják állítólag kukázni jövőre. Pedig mini led kijelzővel az idén és még pár új dologgal lehetne folytatni a méretét, a 12 mini eladásokból kalkulálhatnak, csak előtte ugye kiadták az SE2-t ami elvett a 12 mini-től szvsz sok vevőt.

Lekéstem, miket mutattak be?