Azért nem mindegy, mert a 3 éves konstrukcióhoz elég csak a Support App-ban átállítani a régiót, de az éveshez az App Store-ban is meg kell változtatni, ami így a szolgáltatásokat is befolyásolja.
Tehát ha egyben kifizetem, akkor maradhatok a magyar App Store-ban, így például az Apple Music 1790 Ft, míg ha az éves konstrukciót választom, akkor át kell állnom teljesen a UK Store-ra, ahol ugyanez a szolgáltatás, már £10.99 (kb. 4730 Ft) havonta.
Valószínűleg maradok a 3 éves konstrukciónál és reménykedem benne, hogy 3 év után engedi majd a hosszabbítást. A józan ész azt súgja, hogy ha a 3 évet nem tudnám meghosszabbítani, akkor valószínűleg hiába lenne meg az éves konstrukcióm helyette, azt sem engedné.
miért kellene bármit átállítani? csinálsz egy külön Apple ID-t ehhez, amit megfelelően beállítasz, és azt használod erre. semmit nem kell a meglévő ID-don módosítani.
Azt hittem, ha éves konstrukcióban fizetem az Apple Care±t, akkor a készüléket csak ahhoz az Apple ID-hoz lehet rendelni, amivel fizetem a szolgáltatást.
mivel előre kifizeted egyösszegben, így nem érdekes az ID. az AppleCare+ a készülék sorozatszámához kapcsolódik, így mindegy, hogy a megkötése után milyen Apple ID-val vagy bejelentkezve rajta.
No, meg ugye, ha kicsit megkalapalod, bagy megkoszorulod a keszuleket, akkor az ugysem fogja tudni megmondani, hogy milyen AppleID van eppen rajta bejelentkezve.
ez nem lehet. a teljes összeges előre kifizetett AppleCare+ is a sorozatszámhoz kapcsolódik, nem az Apple ID-dhoz, de még a havidíjas konstrukciónál is mindegy, hogy magán a készüléken milyen Apple ID van, ugyanúgy a sorozatszám alapján tudja az Apple, hogy melyik készülékre fizeted, és csak annyi számít, hogy le tudja vonni.
korrigálom: az 1 éves az valóban Apple ID-hoz kötődik. mi mindig 2 éveset kötünk, az sorozatszámhoz kötődik, így nem kell Apple ID-val sem vacakolni.
Köszi, közben sikerült megkötni az éves konstrukciót úgy, hogy másik Apple ID-val fizetem a díját.
Viszont haverom iPhone-jára nem tudom megkötni. Van egy skót cím és egy UK BIN-es kártya, mégis azt írja, hogy hiba lépett fel a fizetésnél. Ami fura, hogy nála kéri, hogy adjuk meg a County-t, nálam nem kérte, pedig ugyanezzel a címmel kötöttem én is. Nem is találom a felsorolásban azt a county-t, ahol van a város. Ez mitől lehet?
Sziasztok valaki itthon már igénybe tudta venni az Applecare+ szolgáltatásnál hogy bejelenti és Express cserélik neki a készüléket futár szolgálattal? ha igen akkor hogyan csinálta megosztaná velem köszi.
Az applecare+ vásárlási országával? Mert azon is gondolkodtam, hogy kiugrom Bécsbe és ott elvileg azonnal cserélik, de gondolom csak akkor ha van készleten nem?
Melyik orszagban vetted az AppleCare±t? Annak az orszagnak az Apple support oldalan levo chaten kezdj el beszelni veluk. Masik orszagban, csak a ‘standard’ folyamat mukodik, tehat a beviszed a szervizbe, ok elkuldik, kuldenek egy masikat, majd elmesz erte. Anno, meg azt sem tudtam veluk megbeszelni, hogy a “javitott” termeket masik orszagba kuldjek.
én úgy tudom, hogy az expressz csere nem vehető igénybe itthon. de hívd fel az Apple Támogatást, és elmondják a lehetőségeket. azonnal cserélni egy Apple Store is csak akkor tudja, ha van nekik készleten, hiszen ha nincs, akkor nem tudják ezt megtenni.
hello. a meghosszabbitas hogyan mukodik? azt olvastam, hogy a lejarta utan 30 napon belul lehet.
de itt is kell elotte telon regiot valtoztatni, ahova az ac+ szol? vagy nem kell ennyire trukkozni?
biztos, hogy engedi a hosszabbitast? koszi a valaszt!
nekem uk ac+ van, uk chaten beszeltem veluk. nincs express szolgaltatas idehaza, csak foglalni tud neked idopontot vagy futart tud kuldeni egy dobozzal, amivel visszakuldod a keszuleket. ennek az atfutasi ideje 5-7 nap.