AppleCare+ vásárlása hazánkban az iPhone-hoz, iPadhez vagy Apple Watch-hoz!

Biztos hogy engedi és ha telefonon csinálod akkor kell régiót váltani. Mi a checkcoverege oldalon szoktuk ezeket megújítani. Ott berakod az adott országot és a lejárat után meg tudod hosszabbítani.

hello. most probalnek ac±t venni, de binlist.net szerinti uk-s revo kartyaval nem engedi. :frowning:

Nem fogja. Wise-al sem.

Elfogadokent tudsz lakcimre szurni (minden kartyahoz tartozik cim), szerintem, ezekhez magyar cimed van. Nekem UK cimes Revolut ugyonugy mukodik, mint barmilyen mas, UK folyoszamlahoz tartozo kartya.

vegul sikerult megoldani a monese-vel.
mar nem ad uk szamlat/kartyat, helyette eu-s van es francia kartyat ad. (a virtualis is az)
igy a francia support oldalon csinaltam meg, igaz iphone-ra nem 129 gbp volt, hanem 169 eur. :cry:

hello. segitseget szeretnek kerni, mert nem vilagos, hogy pl. ocsem uj orajara hogyan tudnek en ac±t kotni?
arra gondolok, hogy ha fizikailag tavol vagyunk egymastol es az ora sincs nalam. hogyan lehetseges “tavolrol” megcsinalni?
koszi a segitseget.

Pont ugyonugy kell tavolrol is, mint kozelrol. Beirod a sorozatszamot es vegigviszed a folyamatot.

nem remlik pontosan, de mikor ezen az oldalon keresztul csinaltam, akkor nem kert sorozatszamot.
beleptem a fiokommal es a sajat eszkozoknel irta, mire tudok ac±t igennyelni.
ezert kerdezem, hogy ha nem a sajat eszkozom, hogyan tudok elofizetni.

ah, latom, nem kell belepni es akkor lehet sorozatszamot is megadni.
koszi, majd kiprobalom.

Sziasztok! Amerikában vásárolt készülékkel kapcsolatban a következő kérdésem lenne:

• csak amerikai bankkártyával tudok AppleCare-t vásárolni, vagy európai (pl holland) kártyával is működni fog?
  • Ha a telefon amerikai modell, attól még európában, pontosabban itthon tudom érvényesíttetni az AppleCare garanciát? (esim-fizikai sim különbség miatt érdekel)

köszi! :slight_smile:

hogy milyen kártyával tudsz AppleCare+ szolgáltatást venni, az attól függ, hogy melyik országot kiválasztva kezded el az AC+ megvásárlását: ha például Hollandiát kiválasztva (és ha ott el is érhető amúgy az AC+), akkor holland kártyával. ugyanígy ha magán a készüléken nyomsz rá az AC+ megvásárlására és az Apple-fiókod holland, akkor azt fogja alapul venni.

az AC+ ugyanúgy érvényesíttethető itt is, viszont hosszabb lehet az ügyintézési idő készülékcsere esetén, mert ugye meg kell érkezzen az amerikai modellből a csere.