Biztos hogy engedi és ha telefonon csinálod akkor kell régiót váltani. Mi a checkcoverege oldalon szoktuk ezeket megújítani. Ott berakod az adott országot és a lejárat után meg tudod hosszabbítani.
hello. most probalnek ac±t venni, de binlist.net szerinti uk-s revo kartyaval nem engedi. ![]()
Nem fogja. Wise-al sem.
Elfogadokent tudsz lakcimre szurni (minden kartyahoz tartozik cim), szerintem, ezekhez magyar cimed van. Nekem UK cimes Revolut ugyonugy mukodik, mint barmilyen mas, UK folyoszamlahoz tartozo kartya.
vegul sikerult megoldani a monese-vel.
mar nem ad uk szamlat/kartyat, helyette eu-s van es francia kartyat ad. (a virtualis is az)
igy a francia support oldalon csinaltam meg, igaz iphone-ra nem 129 gbp volt, hanem 169 eur. ![]()
hello. segitseget szeretnek kerni, mert nem vilagos, hogy pl. ocsem uj orajara hogyan tudnek en ac±t kotni?
arra gondolok, hogy ha fizikailag tavol vagyunk egymastol es az ora sincs nalam. hogyan lehetseges “tavolrol” megcsinalni?
koszi a segitseget.
Pont ugyonugy kell tavolrol is, mint kozelrol. Beirod a sorozatszamot es vegigviszed a folyamatot.
nem remlik pontosan, de mikor ezen az oldalon keresztul csinaltam, akkor nem kert sorozatszamot.
beleptem a fiokommal es a sajat eszkozoknel irta, mire tudok ac±t igennyelni.
ezert kerdezem, hogy ha nem a sajat eszkozom, hogyan tudok elofizetni.
ah, latom, nem kell belepni es akkor lehet sorozatszamot is megadni.
koszi, majd kiprobalom.
Sziasztok! Amerikában vásárolt készülékkel kapcsolatban a következő kérdésem lenne:
- csak amerikai bankkártyával tudok AppleCare-t vásárolni, vagy európai (pl holland) kártyával is működni fog?
- Ha a telefon amerikai modell, attól még európában, pontosabban itthon tudom érvényesíttetni az AppleCare garanciát? (esim-fizikai sim különbség miatt érdekel)
köszi! ![]()
hogy milyen kártyával tudsz AppleCare+ szolgáltatást venni, az attól függ, hogy melyik országot kiválasztva kezded el az AC+ megvásárlását: ha például Hollandiát kiválasztva (és ha ott el is érhető amúgy az AC+), akkor holland kártyával. ugyanígy ha magán a készüléken nyomsz rá az AC+ megvásárlására és az Apple-fiókod holland, akkor azt fogja alapul venni.
az AC+ ugyanúgy érvényesíttethető itt is, viszont hosszabb lehet az ügyintézési idő készülékcsere esetén, mert ugye meg kell érkezzen az amerikai modellből a csere.
@nec01 Szia, azert toroltuk mert nem ide tartozik, de kerestelek telefonon es nem vetted fel, majd hivj!
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy új 60 napon belül vásárolt laptopra se a német se UK sorozatszám ellenőrző oldalon sem ajánlja fel az AppleCare+ vásárlási lehetőséget az adott sorozatszámhoz?
(Apple MacBook Air M4, online vásárolva MediaMarkt-ból, bontatlan csomagolás)
A datum, amit latsz az rendben van? Nem lett ra AppleCare veve? Ha van ra AC vasarolva, nem lehet ra AC±t kotni. Hany napja volt pontosan? 30-on is belul vagy?
szerintem ezek után AppleCare±t fogsz tudni kötni. nyomj rá, és látni fogod, hogy mit ajánl fel. sima AppleCare nincs sem Németország, sem az Egyesült Királyság esetén.
Ha rányomok, akkor nem akar böngészőben maradni és felteszi a kérdést, hogy (lásd kép)
és megnyitja a gépen a Beállítások/AppleCare & Garantie részt, ahol semmi nem látszik és semmi nem választható arra a kérdéses gépre vonatkozóan (másik gépen csinálom)
és a Támogatás appban az iPhone-on nézve?
Ott eggyel jobb a helyzet:
De itt az rémlik régről, hogy itt csak a készülék (iphone) AppleID-jéhez kötve lehet vásárolni, de az jelen esetben magyar így egy későbbi fázisban nem fogja engedni (a telo AID-jéhez pedig eleve magyar kártya van társítva)
Neked van tapasztalatod a Támogatás appon keresztüli, de nem a készülék saját AID-jével történő vásárlásra? (Mert eddig pont az volt a lényeg, hogy eleve másik gépen böngészőben venni külön erre a (fizetési) célra fenntartott AID-vel a végefelé bejelentkezve.)
Update:
Rányomtam és azt írja, hogy nincs kapcsolat