Sziasztok!
Használtan vásárolt termék esetén, lehetséges valamilyen biztosítást kötni, vagy ezt teljesen lehetetlen? Tapasztala van valakinek ilyen téren?
Előre is köszönöm !
Sziasztok!
Használtan vásárolt termék esetén, lehetséges valamilyen biztosítást kötni, vagy ezt teljesen lehetetlen? Tapasztala van valakinek ilyen téren?
Előre is köszönöm !
ezt az adott biztosító tudja megmondani. kérdezd meg például, hogy az esetleg meglévő lakásbiztosításodhoz felvehető-e az eszköz.
@Jadeye Bocsánat rosszul fogalmaztam, én a sima AppleCare-t kötném egy használtan vásárolt órára ha lehet. Elviekben ha van még rá 1 éves garancia akkor meg tudom rá kötni a sima AppleCare-t, igaz fizikai károsodás esetén nem cserélik, de akkumulátor üzemidő drasztikus csökkenés miatt kicserélik az órát.
az AppleCare csak az adott óra eredeti értékesítése utáni 60 napon belül köthető, és itthon nem érhető el az Apple Watch-hoz, csak Mac-hez és iPadhez:
Akkor marad a sima biztosító vagy nem kötök rá biztosítást🤷🏼♂️ Köszönöm a segítséget!
Hello! Valaki talán tud tanácsot adni.
Van egy MacBook Air-em, ami a https://checkcoverage.apple.com szerint AppleCare+ jogosult. El is jutok a vásárlásig, ahol kérne bankkártya számot, de USA van kiválasztva és nem módosítható. Azt is írja, hogy a számlázási címnek meg kell egyeznie a kártyakibocsátó országgal.
Hogyan tudok mégis bővített garit venni? Van Curve és Revolutom is, de persze nincs USA-ban lakcímem
Egyébként ezt megvásárolom és aktiválják, vagy pedig kipostáznák a megadott címre a kódot? Köszi, ha bárkinek van épkézláb javaslata.
A https://binlist.net/ oldalon ellenorizheted, hogy mely orszagban regisztralt az adott kartya (csak az elso 8 szamjegy kell, ebbol azonosithato a bank es a bankfiok). Az en Revolut kartyam magyar, de a Curve kartyam brittnek latszik. Probald azon orszagok Apple oldalait, amilyen kartyad van.
USA-hoz, USA kártya kell USA címmel. A legnehezebb megoldás. UK kártyát viszonylag könnyebben tudsz bezserezni, UK cím lehet fiktív is (USA IS) nem a cím a lényeg.
én a https://szifon.com/2018/05/29/monzo-sajat-az-apple-pay-t-is-tamogato-bankkartya/ kártyát használom az AppleCare+ aktiválásához, de ehhez kell kinti ismerős, mert haza nem küldenek kártyát.
Egyébként ezt megvásárolod és aktiválják, semmi extra. De ez mind le van írva a cikkbe.
Köszi, detto ugyanígy, Revolutom magyar, Curveöm angol
Köszönöm!
Egyébként most néztem, kb. 10000 Ft-tal jön ki drágábbra ha UK AppleCare+ veszek, mintha USA-ból rendelném. Nem attól félek, hogy a gép elromlik, hanem inkább attól, hogy ez a f0s USB-C konktakthibássá válik… Ez egy 2020-as Air, de nem hiszem, hogy bármiben is másabb vagy jobb USB-C aljzatot szerelnek bele, mint a többibe. Barátom MacBook Pro-ja már harmadszor ment vissza gariban, mert az USB-C mindig gatya lesz benne. Most legutóbb komplett alaplapot és az akku felpúposodása miatt topcase-t is cseréltek. És 1 év garancia van a több mint fél milliós készülékre, veszélyes dolog nemvenni AppleCare-t… Sajnos.
Ez teljesen jogos Mondjuk nekünk a Szifon csapatnál nem volt USB problémánk, legalábbis ebbe nem futottunk bele.
Még az merült fel bennem, hogy azt írjátok, hogy a 2 év onnantól indul, hogy az AppleCare+ csomagot aktiválják. Ezzel 3 év support jár, tehát ha ügyes lennék akkor kivárnám a megvásárlási lehetőség végét, és ott aktiválom.
Sajnos azt nem tudom eldönteni, hogy ez a kivárási idő az én esetemben 60 nap vagy 1 év? Az Apple Support oldalán az AppleCare±nál ennyit írnak, hogy 60 napon VAGY 1 éven belül van lehetőségem megvenni az AC±t, de ezt honnan tudhatom meg, hogy az én esetemben menni? Ez nyilván egy külföldi vásárlásból származó MacBook (igazából nem tudom melyik országból hozták be nekem).
Ha van 1 évem, akkor tök jó, hisz’ akkor összesen kb. 4 évig tudom garanciával betakarni a gépemet.
nem lesz 4 éved. van az alap 1 év, és +2 az AppleCare miatt. a Mac esetén az alap 1 éven belül bármikor vehetsz AppleCare-t, és az eredeti vásárlási dátumhoz képest tolja ki +2 évvel. de hívd fel az Apple Támogatást, és megmondják.
Az Apple dokumentacioi alapjan az AppleCare megvasarolhato az eredeti keszulek vasarlast koveto 1 evben, az AppleCare+ viszont csak a vasarlast koveto 60 napban.
Nalam (amire en AppleCare-t vasaroltam), mindig az eredeti support coverage hosszabbodott meg az eszkoz tipustol fuggo extra idotartammal. AppleCare+ eseteben viszont mindig az AppleCare+ vasarlasanak az idopontjat vettek figyelembe, igy az AC+ vasarlashoz kepest jott az extra coverage (szinten termekenkent elter, hogy mennyi). Jelenleg is van AC es AC+ vedett eszkozom is.
Sziasztok!
Vásároltam egy Apple care+ szolgáltatást egy 2020-as iPad prohoz!
Jól értelmeztem, hogy ha 2 éven belül 2 alkalommal, úgy megsérül, hogy javíthatatlan, akkor kapok egy új készüléket?
Azt hogyan is??? 2 éven belül 2x sérül javíthatatlanul? Akkor hogyan is javítják az elsőt?
Igen.
Hogyan is van ez? Érdekelne, nem csak hülyéskedésből írtam az előbb azt amit, hanem mert ezt nem vágom .
Hát tegyük fel véletlenül ráülök a kanapén!
Mondjuk az elég érdekes, hogy a 2 év lejárta előtt szándékosan összetöröm, akkor kapok egy új bontatlan készüléket!
Azt értettem eddig is, hogy ha javíthatatlan akkor cserélik, na de 2x javithatatlan hogyan lesz egy vas és csak 1x cserélik, ahogyan leírtad. Vagy mit is nem értek?