Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 6-ot és az Apple Watch SE-t!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/15/az-apple-bemutatta-az-apple-watch-series-6-ot-es-az-apple-watch-se-t/

Ahogyan az várható volt, az idei első őszi eseményen az Apple bemutatta az Apple Watch Series 6-ot és az olcsóbb Apple Watch SE-t. Idén a pletykák szerint még két eseményt várhatunk, októberben az iPhone 12-eset és novemberben egy Mac-eset. Az Apple Watch Series 6 újdonsága véroxigénszint-mérés, az S6 processzor, ami 20%-kal nagyobb teljesítményű az előző…

a szoftveres ujdonsagok a regiekre is jonnek?

Ez a magasságmérő miben új feature? Előzőekben is volt már barometrikus…

1 kedvelés

Nekem a Series 6-ban ami újdonság az a vér-oxigénszint mérés, a magasságmérő eddig is volt. Azt hiszem maradok a Series 5-nél.

Igen :slight_smile: Series 4-től felfele a legtöbb.

1 kedvelés

Jó tudom, csak hogy így ki lett emelve, hogy az s6-ban van és hogy állandóan mutatja…:slightly_smiling_face:

Sziasztok. Ezen az eseményen szokták bemutatni a végleges szoftvert. Miért nem jött az IOS 14, mikor várható a végleges? Zsolt

Ma este jön ki, gondolom a szokásos 19:00-kor.

Az Apple oldaláról: “A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.”
Ez azt jelenti, hogy ennyire pontatlanul mér?

Is-is. Ez egy egyszerű jogi megfogalmazás arról, hogy ez nem egy orvosi műszer csak egy játék. Egy orvosi műszer mérésein életek múlhatnak, ez pedig csak tájékoztat. De arra viszont jó lehet, hogy ha többször is arról tájékoztat, hogy a szívritmusod vagy a véroxigéned nem megfelelő, akkor egy valódi orvosi műszerrel is megvizsgáltasd magad.

Mondták is, hogy ma kijön. A szoftvert már rég bemutatták.

Ha jól értettem a watch-hoz se jár töltő?

töltő jár, hálózati adapter, tehát amit a konnektorba bedugsz, az nem. egyelőre csak a Watch esetén említette ezt az Apple, más készüléknél még nem.

Az Air-nél benne hagyták, de gondolom azért, mert az most váltott USB-C-re. Szerintem az iPhone-nál is el fogják hagyni. A kisebb modellekben szinte biztosan, a Pro készülékeknél lehet meghagyják (már csak a gyorstöltés képessége miatt is).

Sziasztok, nekem nagy csalodas volt a tegnapi keynote arrol nem beszelve, hogy elegge ossze lett csapva szerintem az egesz! A zene meg borzasztoan idegesito volt amikor egy masik eloadora valtottak.
Viszont amirol nagyon nem esett szo, hogy még mindig keptelen roamingolni az apple lte watch?!?! Ha igen, akkor ez nagy hiba, mert elobb utobb azert megszunnek az utazasi korlatok

Mondjuk mar tavaly sem ertettem, hogy egy lte apple watchnal hogy lehet korlatozni azt hogy Te kulfoldon is tud hasznalni az oradat ugy hogy nem viszed magaddal a telot, erthetetlen szamomra

Na igen ez egy igazi hülyeség náluk sajnos. De náluk ez nem probléma gondolom, mert van egy földrésznyi országuk,

Pedig sajnos, ez teljesen “logikus”. A MultiSIM szolgaltatas nem minden halozatban mukodik jol roaming eseten, azaz elofordulhatnak “doccenok”. Peldaul nem csorog ki csak a fokartya, vagy ha hivast inditassz a MultiSIM kartyarol, akkor a tuloldal nem a fokartya telefonszamat latja, hanem egy olyan telefonszamot, ami az adott orszag halozatahoz tartozik, amin eppen roamingolsz (tehat nem a technikai szamot latja a tuloldal, hanem valami helyi szamot), sott olyan is elofordulhat, hogy a technikai szam latszik.

Amig van legalabb egy olyan szolgaltato a foldon, ahol ez elofordulhat addig a figyelmeztetes (marmint a MultiSIM Roaminggal kapcsolatos dolgai) szerepelni fognak a szolgaltatok honlapjan. Amig pedig ez igy van, az Apple le fogja tiltani a roamingot, mert nem tud egy nagy, egesz, szolgaltatast adni.

De jó hogy ez annyira fontos nekik, azt ellenben magasról lesz…k, hogy amikor az óra leszakad a telóról teljesen semmi komolyabb figyelmeztetést nem ad a gazdájának, csak az mini ikon!
MInt fejlesztőtől kérdezem, nem lehetne erre vmi jó appot írni, többféle lehetőséggel benne a jelzésre, stb? Én még meg is venném a store-ból (szvsz nem csak én), arról nem is beszélve, hogy biztonságos is, mivel ha vhol ottfelejted, kis távolságon belül megtudhatod, mert jelez normálisan az app. Ami még nincs sajnos :roll_eyes:

ezt hiába kérdezed meg újra és újra, jelenleg nem lehet. ha lehetne, szerinted senkinek nem jutott volna még eszébe?