Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott

Eredetileg itt jelent meg: Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott - Szifon.com

Az Apple a mostani eseményén bemutatta az Apple Watch Series 7-et, ami külsőleg és belsőleg is változott. Valamivel kerekebb design kapott, de jóval nagyobb kijelzőt még az előző generációhoz képest is. Az Apple Watch Series 7 ezen kívül erősebb tokozást, üveget is kapott és természetesen új processzort, világosabb kijelzőt és 33%-kal gyorsabb töltést is, valamint…

Hát én nem tudom ki, hogy van vele de én egy kicsit többre számítottam óra fronton idén, dizájnügyileg mindenképp.

Series4-ről természetesen így is váltani fogok (mondjuk ezek után inkább azért mert már eladtam az újat várva, gondolván, hogy ma Pre Order jövőhéten szállítás), de sokkal rosszabb szájízzel fogok kifizetni érte remélhetőleg ugyanúgy 210 ezer forintot mint a mostaniért, vagy annó az S4 ért.

1 kedvelés

Na ennyit a tévedhetetlen jósokról! 44 helyett 45 mm, szögletesebb oldalak, mint az iPhone 12-nél. Hát egyik sem jött be. Tulajdonképpen csak a kijelző változott egy kicsit, meg új színek lettek.

sziasztok itt van egy elírás: Valamivel kerebb design kapott. 6-ról már csak akkor váltok ha jön új dizájn vagy értelmes funkció. ez így karcsú

Az új Watch nincsen bent a Storeban.

TBA statuszban van az ora (marmint nem az oldalon, hanem az Apple fejeben globalisan), gondolom kapacitas hiannyal kuzdenek. Addig viszont nem akarjak kirakni a Store-ba se.

A legszebb megint ahogy az Apple a vízállóságot prezentálja :-1: WR50 soha az életben nem volt ajánlott vízisportokra így szörfözéshez se, sőt úszáshoz is csak rövidebb ideig :slight_smile: Bemutatnak egy új órát amiben szörföznek utána meg kirakják, hogy WR50, tehát még véletlenül se használd erre :grinning:

“Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.”

1 kedvelés

En itt nem latok atverest. Ott van: 50m. Azt akkor is tudja ha beborulsz a csonakkal, szorfozol, strandolsz akarmi.

A buvarkodas az teljesen mas teszta, a hagyomanyos oraknal is meg van kulonboztetve.

Mas tema: ha ez igaz: Apple Watch Series 7 has the same CPU as Series 6 - 9to5Mac

akkor aztan vegkepp nem eri meg 6-rol fellepni mert a nagyobb kijelzon kivul gyak. semmi uj nincs.

Tévedsz, szörfözésre nagyon nem ajánlott 50m-es óra. Mivel erőteljesebb vízsugár éri az órát.
Ők meg pont szörfözéssel reklámozták az órát ami mégegyszer elmondom soha de soha nem volt ajánlott egy WR50-es órával.

Elvileg gyorsabb a töltés is. Viszont azt sehol nem olvastam (a Szifonon kívül), hogy újabb proci lenne benne. Mivel a szolgáltatások gyakorlatilag azonosak a 6-ossal, a kijelző mérete is csak pár százalékot nőtt, nem is nagyon érdekes a processzor. Eddig sem akadozott az óra szerintem. Tényleg nem tudom miért váltana valaki. Persze vannak, akiknek mindig a legújabb kell.

Mondjuk az erősebb kijelző talán ami miatt elgondolkodtató az új 7 sport. Mert az Aluminium verziónak eddig nem volt valami strapabíró a kijelzője, én csak sportolásra használom, de így is össze-vissza van karcolódva az üveg, hátha ezután már a sport verzió is jobban fogja tényleg bírni.

Viszont az Apple oldalán, az új Watch bemutatója végén ezt írják:

Mutasd a számlapod, megmondja, ki vagy.

Hozz létre saját számlapot az érdeklődésedhez illő komplikációkkal. Ha szörfözöl, egy pillantással áttekintheted a dagályt, a szelet és a víz hőmérsékletét. A számlapokat akár a barátaiddal és a családtagjaiddal is megoszthatod e-mailben vagy üzenetben.

Ezek szerint ők ajánlják szörfözésre.

Pont ezért mondom, hogy nem igazán találom korrektnek.

Mivel az Apple oldalán csak az ismertető reklám szerepel, őszi bevezetést ígérve, nem tudható, hogy ugyanazt a üveget kapja az alumínium verzió is. Sajnos a reklámok mindig a maximumot mutatják úgy, mintha az lenne az általános. Majd a Store-ban, ha megjelenik, lesz összehasonlítás, hogy miben különböznek a verziók.
Viszont a reklámban a legtöbb képen az acéltokos verzió szerepel.

A zöld vagy milyen színű az, nem aluminium?

Már évek óta nem éri meg évente váltani az Apple-nél :smiley: Én is Series 4-ről váltok. HA majd egyszer megjelenik.

Watch-nál váltani akkor fogok, ha lesz a szolgáltatómnál lehetőség MultiSimre. A Telekom a flottánál nem támogatja, a Voda pedig csak ígérget (szokása szerint).
Tudom, vehetnék a flotta mellé másik Telekom előfizetést, de annak mi értelme lenne? A flottám korlátlan, mire használnám a másikat? Másik szolgáltatónak akkor van értelme, amikor a Telekom éppen nem működik, vagy ahol nincs térerő. De hát a Voda még az eSimmel is csak kínlódik, MultiSimről azt sem tudja, mi az.

Akkor az 50m azt jelenti, hogy a víz felszínén 50 métert lehet benne úszni? :smiley:
50 méteres mélység az már elég komoly búvárkodásnak számítana… Szóval akkor mit is jelölhet ez az 50m?

Hát nem tudom milyen a T.-s flottátok, de nekem a Kék Csoportosban simán még eggyel több multisimem is lehetne mint a a lakosságiban és eSIM is gond nélkül van, nem csak nekem, hanem a haver is a Samu órájában a kezdet óta.