Az Apple bemutatta az iPhone XS, XS Max és XR modelleket – árak, megjelenés, technikai adatok

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/12/az-apple-bemutatta-az-iphone-xs-xs-max-es-xr-modelleket-arak-megjelenes-technikai-adatok/

A mai eseményen az Apple bemutatta az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone X🅁 készülékeket. Az új készülékek mindegyike már Face ID-s, így az Apple nyugdíjazta a Touch ID-t az iPhone-ok esetén, de frissített kamerát, A12 Bionic processzort is kaptak, csak hogy a legfontosabb újdonságokat említsük. De nézzük meg részletesen, mit is ír róluk…

Említeném az Apple magyar oldalát: “Mindenben nagyot villant.”, de legfőképpen az árakban. :smile:

3 kedvelés

578.000-ezerért telefon, 300.000 lett a belépő modell ára???
Most már én is azt mondom, hogy elgurult az a bizonyos gyógyszer :frowning:

2 kedvelés

Én szerintem még úgy 4-5 évig maradok a 8 Plus-nál, aztán váltok valami kínai droidra, nekem ez lesz az utcsó Apple telefonom, az tuti.

Talán a 8 Plus volt 300k eddig? (nekem az van) Most az alap modell ennyi… nagyon beteg árak… tavaly mikor mindenki az árakon volt kiakadva (X) , akkor aki védte azt mondta hogy “nyugi! ez jubileumi modell, azért ennyi, nem kell támadni az apple-t!” na és akkor most mivan? megint valami jubileumi modellek jelentek meg? Szerintem ez csak igényfelmérés volt tavaly … el tudunk adni 400+ért telefont? El. Jó akkor idén is így lesz. Nagyon tetszene az X[s] de 400ért nem veszek telefont.

1 kedvelés

Idén tényleg nem váltok, marad a X. (vagyis úgy tervezem) Érdekes, hogy a X-el nem hasonlitották az új készülékeket. Csak a 8plussal. Le is került a polcról.

Én biztos nem vagyok vevő rá.4coll nekem tökéletes bár örültem volna egy se2 nek :neutral_face:

Teaser jo lenne, de az ara… egy X-nel nem tudom jobb-e…(?)

Sziasztok! A ram mérete maradt 3gb, mint az x ben?

Az XS Max nagyon jó lett, egy 512Gb-os nálam instant get.

Szerintem nagyon szépek az új telefonok,és az áruk is ehhez mérhető.
Aki szerint drága, az ne vegye meg.

1 kedvelés

nyugi, én nem fogom, de a reakciókat nézve ezzel az árazással itthon legalábbis mellélőtt az Apple, ez már túllépett azon a lélektani határon, ami a még belefér kategória, hogy nektek futja rá, én baromira örülök neki, de a nagy átlagnak nem.

Megint szív a Magyar nép a 27% áfa miatt, itthon közel 90 ezerrel fizetünk többet mint az USA-ban.
Ez azért bosszantó! Náluk az iPhone Xr 64GB 749 dollár(209 ezer Ft), itthon 299 ezer.

2 kedvelés

Ezekre az árakra az USÁban is rájön az adott államra vonatkozó ottani ÁFA. Ez New York államban pl 9% körüli. Az apple.com-on minden ár nettó ár. Úgyhogy nem akkora a különbség. Kb 816 dollár bruttóban. Meg hát a jó gyenge forint sem tett jót ennek.

Egyetlen egy kérdésem lenne: RAM mennyiségről miért nem esett szó a Keynote-on? 4 GB lenne egy ilyen szintű telefonnál a minimum…!

Én tavaly megvettem a 8-ast, és meg is marad legalább 3-4 évig. Örülök, hogy nem erre az évre ütemeztem a váltást, ezek nagyon beteg árak. Az elmúlt évben brutál hasznot húztak a telefonokon, idén folytatják ezt a stratégiát. Őszintén remélem, hogy vissza fog esni a kereslet, és változtatnak az árpolitikájukon, mert mi vásárlók azzal járunk jobban. De amíg van kereslet, addig az árakat is az egekben tartják. Mindenesetre én már elengedtem az iOS őrületet, a következő telefonom droidos lesz majd.

A tavalyi “X”-et “ten”-nek hívták. Nem néztem a keynote-ot, de akkor az idei Xs most “teness”? :slight_smile:

jep :smiley:

@baloghadam74 az amerikai árak még mindig nettó, arra még rá kell számolni az adott tagállamnak megfelelő forgalmi adót.

@SasaWrc @csellista az Apple nem tért ki arra, hogy mennyi bennük a RAM. ez majd a tesztekből derül ki.

@totopad a nagy átlag majd megveszi szolgáltatótól, hűséggel, részletre.

Attól hogy részletre veszik, még nem lesz olcsóbb.