Az iOS 14.2 bizonyítja, hogy nem lesz alaptartozék a hálózati adapter és az EarPods sem

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/02/az-ios-14-2-bizonyitja-hogy-nem-lesz-alaptartozek-a-halozati-adapter-es-az-earpods-sem/

Már korábban is több pletyka szólt arról, hogy az iPhone 12-höz nem lesz alaptartozék a hálózati adapter és az EarPods sem. Miután a cég idén kivette az adaptert az Apple Watch dobozából, így nem kizárt, hogy az iPhone 12-t is megfosztják ezen tartozékoktól. A fejlesztők számára kiadott iOS 14.2 béta 2-vel ezek a pletykák beigazolódni…

Ez hülyeség! Mármint az, hogy nem adnak hozzá semmit…
Amúgy nekem még járt az új SE-hez fülhallgató és töltő is!

Akkor “nyilván” olcsóbb lesz a telefon vagy 15000Ft-al.

Apple watch-hoz jár adapter? En a felesegemtol kaptam Usabol egy 3-as nike valtozatot, abban nem volt adapter. Vagy usa-ban nem jar hozza?

Amit még ki lehetne hagyni a dobozból az maga a készülék. Csak a doboz magában nagyon olcsó lehetne és akinek kell, a készüléket megvehetné külön.

Maga a töltő adapter az már nincs benne az órában és gondolom a telefonokban sem lesz benne, csak a töltőkábel.

Hát amennyibe kerülni fog egy i12 igazából már egy AirPodsot tehetnének bele, nem hogy ki szedegetni belőle “alap” tartozékokat… :joy:

Ez már kezd kellemetlen lenni tőletek! Ha az Apple cuccaival foglalkoztok, akkor illene tudni hogy adapter talán csak az első watch dobozában volt. Az fájna, ha az iPhone dobozból is kivennék, de az EarPodsnak se látom már értelmét az X óta.

Elég kellemetlen mikor azt hiszed tudsz valamit, és mégse, de megszólsz másokat. Az adaptert most vették ki belőle a Series 6-al.

  • meg az SE, Series 3, Edition, Hermés.

Hat nekem nem adtak a 3-ahoz…

Most vettél Series 3-t? Akkor másképp fogalmazok idén szeptemberben kijött modellekben már nincs benne, de előtte benne volt mindegyik modellben. A most kijött Series 3-ban sincs már benne, de amikor 3 évvel ezelőtt kijött még benne volt.

Series 3 Nike-ból nincs adapter nélküi változat. 2 dolog lehet, hogy ez egy használt készülék és kivették belőle, de a helye akkor is meg van, vagy nem Series 3 hanem Series 6 vagy SE Nike. Mondjuk amerikában nem tudom, hogy mit meg hogyan adtak el, de europában így volt, de megnéztem direkt pár unboxing videót amerikából és ott is benne volt.

Szerintem meg nem probléma, hogy kihagyják az adaptert meg a semmirevaló EarPods-ot. A családban itt áll a dobozokban érintetlenül a nagy részük évek óta. Valaki egyáltalán nem fülhallgatózik, aki meg igen az vett vagy kapott sokkal jobbat. Most már leginkább vezeték nélküli töltőt használunk, vagy több kimenetes adaptereket. Vicc, de tartaléknak még mindig az iPhone 4-hez kapott adaptereket hordjuk, mert semmi bajuk.

1 kedvelés

Annak érdekében, hogy a természetet védjük a felesleges termékek miatt, amik nagyrésze úgyis belekerul a kukába hasznalatlanul, jó otletnek tartom.

  • Már bluetooth fulesekkel rohangalnak altalaban, aki minosegi zenet szeretne annak meg ugyis kevés az airpods.

  • toltest meg ugyis vezeteknelkulit használ a nagy atlag es szepen lassan atfog terni a tobbseg is

  • amennyiben az ar marad a regi azert egy 30$ kupon elferne a dobozban amit termeszetesen csakis az applenel lehetne levasarolni

1 kedvelés

Watch 3 Nike+ dobozában sem volt adapter, 2 éve vettem az apple storeból. Megis lepődtem elsőre de vettem hozzá. Watch 4 ben meg benne volt.
Nem kötekedés csak egy visszajelzés.
Én ezt úgy látom, hogy akik régóta apple termékeket használnak azoknak van úgyis adapterből bőven őket nem zavarja ha nem lesz ezután benne. Annál bosszantóbb lesz azoknak akik most vesznek először apple termékeket és nem lesznek benne az adapterek.

Az lehetséges, hogy mikor a series 3 nem volt már friss modell hanem mondjuk a 4 volt az új készülék és akkor esetleg a belépő Series 3 Watchot adapter nélkül adták, de az új modelleket mindig adapterrel adták.

  • Valóban mikor már a Series 3 belépő modell volt és nem új, a gps modellben nem volt adapter.

Series 2 volt az első watch-om és most S4 van. Egyikben sem volt! A helye sincs meg a dobozban.

Nekem meg Series 1-3-4-5-6 van itthon és mindegyikben van.

Most vettem elő a 4-es és ebben tényleg van. Sorry!

Mint fent írtam , az apple ki vette a Series 3 gps-ből is korábban mikor ki jött a Series 4 és a 3-ból lett az olcsóbb Watch. De addig adapterrel adták.