Elérhető a harmadik iOS 13, watchOS 6, tvOS 13 és macOS Catalina béta

I7 Plus, ios 13 public beta 1-nél és 2-nél sem fut le a biztonsági mentés, azt írja, hogy a legutóbbi biztonsági mentést nem lehet befejezni. Az iMazing is hibaüzenetet ír, ha biztonsági mentést akarok csinálni, pedig kompatibilis az ios 13 public beta 2-vel. iTunes-t még nem próbáltam, mert nincs elég hely a gépemen. Valakinek hasonló probléma?

@Czo és @Burgatshow írt ilyen hibát.

Köszi, nem láttam, illetve most sem látom ezeket a hozzászólásokat. :grin: Mindenestre jeleztem a Feedbackben az Apple-nek.

Mert Twitteren volt róla egy thread, nem itt.

Twitterem meg nincs is.

A második IOS13 béta telepítése után elkezdett melegedni a készülék (iPhone X).
Más is tapasztalt ilyet?
Szerencsére nem vérzett be a kijelző a hősokk miatt mint anno az 5s-nél és az SE-nél.
Az SE-t el is küldtem gariba. 5 hét. Addig egy kiszolgált Samsung s2-t használtam. Nem részletezem.

Szia Jadeye! Ne haragudj ha zavarlak,de segíts kérlek letöltöttem az ios13 béta nyilvános verzióját és már frissítettem a másodikra is, de az iwatch6 ra nem tudok nem találom az appban. Illetve az SMS-nel nem tudom használni a legújabb SMS írást nem tudom ne haragudj a megnevezését.

Elnezeset a gugye irásért remelem ki tudod bogozni :blush:

Üdvözlettel Deli Gábor

a watchOS 6-ból nincs nyilvános béta, csak fejlesztői. ha bármi gondba futsz bele vele, akkor nem tudod az órát visszaállítani a hivatalos verzióra, hanem viheted hivatalos szervizbe, akiknek az európai szervizközpontba kell kiküldeniük ehhez az órát. fejlesztőként a developer.apple.com-ról tudod letölteni a fejlesztői béta profilt a watchOS 6-hoz.

Japp. Melegszik, de nem találtam még benne ismétlődő mintát, szerintem valamelyik alkalmazás, de még nem kerestem szisztematikusan.

Béta nélkül is van ilyen jelenség, például 9gag app is széthajtja a telefont.

Kvázi foghatatlanra is fel tud melegedni.

Az volt eredetileg, de azzal nem jött a beta3. A fenti oldalról letöltött profillal viszont igen. És végül is ez a lényeg :slight_smile:
Később tudtam meg hogy a fejlesztői és a nyilvános profil kiadása között időkülönbség lehetséges.

Nálam dettó ugyanez. Nem hajlandó mentést csinálni. Gondolom majd javítják ezt is.

Köszönöm szépen

Van egy elég kemény bug amire illik odafigyelni ha olyan emberhez kerülne a telefon aki ismeri ennek a kijátszását…
Gyors kattintásokkal authentikáció nélkül be lehet jutni akár a jelszavakhoz, akár a bankkártyákhoz… csak le kell takarni a FaceID Sensort, és gyorsan nyomogatni, itt egy videó: https://twitter.com/markthehipster/status/1149614764114362368?s=21

1 kedvelés

Valóban, sikerült reprodukálnom.

szép fogás! mondjuk szerencsére a készülék zárolásának feloldása után használható csak ki, de ettől még szép kis hiba.

Ahogy nézem ha csak vki simán a kezébe veszi a telót és az nincsen feloldva, akkor ez nem játszik!? Amugy érdekes találat, :+1:

Hálisten nem :smiley:
De volt arra is példa hogy a lockscreent lehetett becsapni… gáz lenne… :slight_smile:

Nekem is hívásfogadási hiba van. Ha átrakom 3G-re kicseng.
Biztonsági mentést szintúgy nem hoz létre.