Elérhető a hatodik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a hatodik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta - Szifon.com

Mindössze egy héttel az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9 és a tvOS 16 hatodik fejlesztői bétáit. A macOS Ventura esetén cikkünk közzétételekor még nem volt elérhető újabb build. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé, ha valami érdemleges bukkan fel. Felfedeztél valami új…

Ebben sem jó a YT PiP Safariban. :grimacing:

Safari mindig is űbergagyi volt. Ha jó böngészőt akarsz akkor OPERA-t kell használni. Ezt emberek valahogy képtelenek felfogni…

vettél fel róla hibajegyet, jelezted nekik, hogy javíthassák? ha igen, és már javították, akkor kaptál volna választ, hogy javítottuk, ellenőrizd. ha nem jelezted nekik, vagy jelezted, de még mindig open állapotú a hibajegy, akkor nyilván nem is javították.

ezt egyébként pontosan milyen készüléken tapasztalod? mert nekem iPaden semmi gond nincs ezzel… van fent valami adblock? nekem fent van az AdGuard, és még azzal együtt is megy.

Nekem mukodik a PiP. Mi nem megy nalad? Pont ugyonugy mukodik, ahogyan az elmult evekben ment. Berakom a videot full screenbe, majd megnyomom a pip-et.

YouTube prémiumot kell vásárolni és fog menni. Anélkül nekem se megy a YouTube pip mód.

@Nrbrtbgg nekem nincs YouTube Premium, mégis gond nélkül megy, még AdGuard mellett is, és még pi-hole is szűri a szemetet.

Írtam feedbackben, bár még csak tegnap este. Nekem is adguard van es egy 2. generációs iPhone SE-n van a béta!

Czo:
Nekem a gombra sem működik. Kettővel ezelőtti összes iOS 16 bétában ment úgyis, hogy csak simán nyomtam egy homegombot teljesképernyős videonézés közben! Pontosabban Safari alól nem működik, nem a Youtube appról van szó.

Expa:
Ez viccesen hangzik, főleg úgy, hogy elvileg minden böngésző iOS-en a Safari motorját használja és abból sem a legújabbat, hanem amit az Apple enged nekik.

Igazad van, nem kell megnyomni a gombot sem. Fullscreen videonal siman vissza lehet menni a fokepernyore. Megy ez jol.

Nekem nem működik! :slight_smile: Nálad melyik telefonon van a béta?
Nem merem főtelefonra feltenni egyelőre…

Xs Max

Én desktop-ra írtam :smiley: Azt hittem arra gondolsz.

Mit csinálhatok rosszul? Nekem iOS 15 alatt se működik…. :roll_eyes::thinking:

írd le, hogy pontosan mit csinálsz, és mit jelent, hogy nem megy. megjelenik a PiP ikonja teljes képernyőre tett videónál? vagy nem? csatolj képernyőfotót is, hogy látható legyen.

Nem bírom elképzelni hogy nektek hogy megy a pip a YouTube alkalmazásnál premium nélkül. Nekem xs-en nem megy. Pip ikon nincs és ha teljes keprenyőnél felhuzom a képernyőt akkor csak kidobja az alkalmazást. Egyedül úgy működik ha VPN-re vagyok csatlakozva. VPN nélkül nincs pip a yt appban.

hát de várjál, te YouTube appot írsz. fent meg a Safariról volt szó.

Megjelenik az ikon. Próbáltam úgy, hogy kiléptem a főképernyőre és próbáltam úgy is, hogy a PiP ikonjára nyomok. A végeredmény az, hogy megjelenik kisebb ablakban a videó, de kb. 1 másodperc múlva be is zárja és leáll a videó… :confused:

Nekem van Premium. Ez Premium fuggo feature?

iPhone 12 Pro-n most megnéztem, és nekem is ugyanezt csinálja Safariban, hogy rögtön kilép a PiP-ből. iPaden nincs ezzel gond. (sosem nézek iPhone-on YouTube-ot.)

Érdekes… :confused: Köszi.