Elérhető a nyolcadik iOS 14.5, iPadOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető a nyolcadik iOS 14.5, iPadOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 béta - Szifon.com

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.5, az iPadOS 14.5 és a macOS Big Sur 11.3 fejlesztői bétáját. A frissítések hivatalos megjelenési idejét az Apple továbbra sem közölte, viszont elképzelhető, hogy az április 20-i esemény után megjelenhet majd a kiadásra szánt, RC (release candidate) verzió, és pár nappal vagy 1 héttel később a hivatalos. Szokásunkhoz…

Kiváncsi vagyok küldöm nekik a visszajelzéseket mert nagyon nem működik ezaz órával feloldas

megpróbáltad már törölni az óra párosítását és újból párosítani, hogy az segít-e?

Nem még nem.

A kalibrációk ezzel gondolom kukázódnak.

mivel utána visszaállítod a biztonsági mentésből, így nem kukázódhatnak.

tartsd kozel az orat a telefonhoz

Biztosan nem ez a baj.

Megvolt az újra párosítás. A Fitness calibrációk sajnos mentek a levesbe.

legalább azért a feloldás megjavult tőle?

Nem, ugyan olyam vacak!

Pontosan hogyan csinalod? Milyen messze van az oratol a telefon? Azert kerdezem, mert az elso 1-2 betaban jol mukodott (csak kozelrol oldott fel, kb csak akkor ha abban a kezben volt a telefon, amiben az ora), ezutan elrontottak, mert akkor is feloldott ha kb 1 meterre voltak egymastol es kb 2 beta ota ujra jol mukodik es kozel kell tartani.

nekem sosem kellett közel tartani, sem az elsőknél sem azóta és kb a harmadik beta óta nem is venni észre hogy dolgozik, pontosabban csak azt hogy jól teszi a dolgát mivel mindig felold ha kell, ezért vált megszokottá, természetessé a használat.

Ha 10 centire van se oldja fel ilyenkor

A masszív memory leak még mindig jelen van?
Jelenleg 11.2.3-on vagyok, de még MINDIG nem sikerült kijavítani egy ilyen extrém hibát.

Mindenhol reprodukálható.
Indíts el egy videót pl indavideon
szüneteld le, kicsinyítsd le az ablakot
nyisd meg, indítsd el.
BUMM, kernel_task megy az egekbe (megj.: kernel_task csak úgy látható ha be van bakpcsolva a "Nézet → “MInden Folyamat”)

Azért ez egy kicsit kemény, hogy ez ennyi ideig tart. telesen nyilván a reportra meg ügyet sem vetnek. tipikus

Megcsináltam ezt most neked Safarival. Várok.

Semmi.

Ez milyen memoria? Marmint, mi az oszlop neve? A kipontozas miatt nem latom. Milyen hardvereid vannak a gepre dugva illetve milyen gep?

MBP15,2, iMac17,1, MBP11,1, MBA8,2-n sikerült eddig összehozni ugyanezt, nem volt különösebben sok eszköz rádugva, egér, billzet, max még egy TB3 eGPU (RX 470) volt rádugva talán egyszer amikor szembejött (megint) ez a probléma.

Az iMac-nél nem várja meg, hogy felmenjen a RAM használat 10 GB-re sem, kiírja a Safari, hogy “This webpage is using significant memory. closing it may improve the responsiveness of your Mac”, majd magától újratölti. A többin viszont szépen elkezdi enni a swap-ot addig amíg a gép használhatatlan lesz (vagy újra nem töltöm a weblapot). Ilyen hiba nincs Catalina-n.

A kérdésed nem értem, hogy érted, hogy mi a neve? Ha az oldalra vagy kíváncsi, egy külföldi sorozat streamer oldal, azért takartam ki mert nem vagyok benne biztos, hogy engedélyezett, ezért írtam az Indavideo-t helyette, ott is ugyanígy lehet reprodukálni.

@SzifonAdmin a “kernel_task”-ot kell figyelni. (Nézet → Minden Folyamat a Tevékenységfigyelőn belül)
Elég egyébként csak szünetelni, egy másik tabra váltani, vissza, majd folytatni.
Itt egy gyors demonstráció: streamable(pont)com/3p3vwj (nem enged linkelni)

Ha nincs ilyen problémátok akkor az nagyon jó, ezek szerint a legutóbbi Bétában sikerült javítani de ha tudjátok reprodukálni akkor minél többen reportoljuk, javítsák már ki ezt a hibát! Nem olyan vicces a memory leak (főleg ha az SSD-d eszi miatta)

A reprodukalhatosag miatt kerdezem, soha nem volt hasonlo problemam. Az oszlop neve erdekel, mert csak annyi latszik, hogy “Mem…” es van egy par oszlop, aminek a neveben szerpel a “Mem”. Ha nyomsz egy cmd+i-t, ott miket ir?