Elérhető az első iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az első iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta - Szifon.com

Mindössze egy nappal az iOS 15.3 és a többi frissítés megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 15.4, az iPadOS 15.4, a watchOS 8.5, a tvOS 15.4, és a macOS Monterey 12.3 első bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS 15.4 beta…

Na a sok buborgonak:

Na igen, gondolom ki kellett találniuk, hogyan lesz így is biztonságos és mennyire lehet az, hogyan lehet az. Vagy csak 1xűen nagy volt már a nyomás rajtuk emiatt és olcsóbb (visszamenőleg is megoldhatja) megoldás mint a kijelző alatti T-ID.

De csak iPhone 12 vagy ujabb keszuleken. Szoval adtak is, meg nem is…

Na igen, azért nem hazudtolják meg magukat! Akinek régebbi a vasa az vegyen újat. Mostanra települt csak mert mentenem kellett sok mindent így eddig nem is néztem milyen lett. Majd meózok.

EU COVID pass sem mukodik (nem adhato a Wallethez). Nem tudom, hogy az EESZT hulyesege, vagy atmeneti. Ugye csak verified kibocsatot lehet hozzaadni, na most az EU-s QR szerinte nem az.

nekem hozzáadta gond nélkül.

itt add hozzá ezzel és akkor jó lesz: https://www.getcovidpass.eu
letöltöttem az EESZT felületről az EU covid igazolast pdf-be és azt olvastam vissza a telefonnal erről a weboldalról

nekem az EESZT app képernyőfotójáról visszaolvasott QR-kóddal is hozzáadta.

Lesz-e valaha akku %? :slight_smile: Hihetetlen, hogy még mindig nem képesek megoldani…

most is van.

Nyilván tudod, hogy mire gondoltam. Lehet nélküle élni, de meg tudnák oldani, csak nem akarják. Gondolom a 14 Pro megkapja majd, ez lesz az innováció… :smiley:

Mi más nálad? Én is az EESZT QR kódot beolvastam és a Health apphoz hozzáadta, de szürke az Add to Wallet gomb mert a Record Verification a QR kód alatt Not Verified-ot mutat.

Szerk.: Az EESZT-ről direkt legeneráltattam most a nyomtatható PDF-et és az sem jó…

Szerk. 2.: Macrumors-on egy olasz csávónak ugyanez van. Akkor lehet még nem működik maradéktalanul (mármint értem, hogy beta iOS de lehet valami backend ellenőrzés még nem működik mindenkinek egyformán. Ott ezt írták:

“The feature is partially live in the iOS 15.4 beta, as MacStories editor-in-chief Federico Viticci was able to add his Italian vaccination record to the Health app, but not the Wallet app.”

nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de magyarra átállítva a készüléked nyelvét sem sikerül? voltak már ilyen elcseszett hibák, amikor a nyelvi beállítások kavartak be, aztán hátha.

Jó tipp volt, de sajna nem. Na mindegy. Hát ha majd kireszelik… :smiley: Annak örülök, hogy másnak megy, legalább nem ország specifikus.

Akkor az oltás igazolványt a iOS 15.4-től lehet majd hozzáadni? 15.3-al gondolom még nem lehet.

Igen.

Nekem 15.3 előtt is hozzá volt már adva a Wallethez a fenti oldal segítségével… nem értem most mi itt az újdonság :slight_smile:

Gondolom, hogy ez “hivatalos”, EU-val egyeztett metodus. Gondolom, ezt ugyonugy el fogjak fogadni itthoni, mint az EESZT appet, vagy mas EU-s app kodjat. (nem az, hogy eddig is beraktad, es elfogadtak, az nem jelenti azt, hogy hivatalosan elfogadott volt.)

1 kedvelés

Simán hozzáadtam a tárcához :slight_smile:
iP12 pro MAX, ios 15.3