Elérhető az első iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta

Eredetileg itt jelent meg: Elérhető az első iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta - Szifon.com

Mindössze egy nappal az iOS 15.3 és a többi frissítés megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 15.4, az iPadOS 15.4, a watchOS 8.5, a tvOS 15.4, és a macOS Monterey 12.3 első bétáit. Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban! iOS 15.4 beta…

Na a sok buborgonak:

Na igen, gondolom ki kellett találniuk, hogyan lesz így is biztonságos és mennyire lehet az, hogyan lehet az. Vagy csak 1xűen nagy volt már a nyomás rajtuk emiatt és olcsóbb (visszamenőleg is megoldhatja) megoldás mint a kijelző alatti T-ID.

De csak iPhone 12 vagy ujabb keszuleken. Szoval adtak is, meg nem is…

Na igen, azért nem hazudtolják meg magukat! Akinek régebbi a vasa az vegyen újat. Mostanra települt csak mert mentenem kellett sok mindent így eddig nem is néztem milyen lett. Majd meózok.

EU COVID pass sem mukodik (nem adhato a Wallethez). Nem tudom, hogy az EESZT hulyesege, vagy atmeneti. Ugye csak verified kibocsatot lehet hozzaadni, na most az EU-s QR szerinte nem az.

nekem hozzáadta gond nélkül.

itt add hozzá ezzel és akkor jó lesz: https://www.getcovidpass.eu
letöltöttem az EESZT felületről az EU covid igazolast pdf-be és azt olvastam vissza a telefonnal erről a weboldalról

nekem az EESZT app képernyőfotójáról visszaolvasott QR-kóddal is hozzáadta.

most is van.

Mi más nálad? Én is az EESZT QR kódot beolvastam és a Health apphoz hozzáadta, de szürke az Add to Wallet gomb mert a Record Verification a QR kód alatt Not Verified-ot mutat.

Szerk.: Az EESZT-ről direkt legeneráltattam most a nyomtatható PDF-et és az sem jó…

Szerk. 2.: Macrumors-on egy olasz csávónak ugyanez van. Akkor lehet még nem működik maradéktalanul (mármint értem, hogy beta iOS de lehet valami backend ellenőrzés még nem működik mindenkinek egyformán. Ott ezt írták:

“The feature is partially live in the iOS 15.4 beta, as MacStories editor-in-chief Federico Viticci was able to add his Italian vaccination record to the Health app, but not the Wallet app.”

nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de magyarra átállítva a készüléked nyelvét sem sikerül? voltak már ilyen elcseszett hibák, amikor a nyelvi beállítások kavartak be, aztán hátha.

Jó tipp volt, de sajna nem. Na mindegy. Hát ha majd kireszelik… :smiley: Annak örülök, hogy másnak megy, legalább nem ország specifikus.

Akkor az oltás igazolványt a iOS 15.4-től lehet majd hozzáadni? 15.3-al gondolom még nem lehet.

Igen.

Nekem 15.3 előtt is hozzá volt már adva a Wallethez a fenti oldal segítségével… nem értem most mi itt az újdonság :slight_smile:

Gondolom, hogy ez “hivatalos”, EU-val egyeztett metodus. Gondolom, ezt ugyonugy el fogjak fogadni itthoni, mint az EESZT appet, vagy mas EU-s app kodjat. (nem az, hogy eddig is beraktad, es elfogadtak, az nem jelenti azt, hogy hivatalosan elfogadott volt.)

1 kedvelés

Simán hozzáadtam a tárcához :slight_smile:
iP12 pro MAX, ios 15.3

@expa

Nekem tökéletesen működik i12 Minin.
Lehet csak pszichológia,de úgy tűnt mintha az előző verzió telepítése után is javult volna az akkuidő.
Sebességjavulást nem tapasztaltam…
Viszont néhány játéknál akadt kicsit,ami RealRacing 3-nál elég zavaró volt.
Én a maszkos feloldásnak örülök a legjobban,sok kínos másodperctől szabadított meg…