Elérhető az iOS 12.1, a watchOS 5.1 és a tvOS 12.1 első béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/18/elerheto-az-ios-12-1-a-watchos-5-1-es-a-tvos-12-1-elso-beta-verzioja/

Egy nappal a hivatalos verziók megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1, a watchOS 5.1 és a tvOS 12.1 első fejlesztői bétáját. Az iOS 12.1 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta…

Gondolom foltozzák azt a hibát (is) ami állítólag minden iOS verziót érint, hogy Safarin keresztül megbolondítják a telót egy ártalmas weboldallal.
Azért fura, hogy 2.3gb a mérete.

Nekem a 6s-emet kinyirta. Frissitettem. Azota csak ujra indult aztan meg lefagy a képernyő. 14 hónapos telefon. Hurrá :weary:

Én is 6s-re raktam fel és tökéletesen működik.

Irigyellek :slight_smile:

azert 2.3gb mert a beta gm az nem debug kod, a beta1 igen, ezert lecsereltek az osszes kodot.

recovery, és restore iTunes-ban a nem béta verzióra?

Bocs a hulye kerdesert de azzal mar tobb kart nem okozhatok? Egyszer egy 5s-nel mintha azzal vagtam volna vegleg tonkre.
Elvileg most is nem beta verzion vagyok. Mert telon frissitettem.

látatlanban nem találgatnék. de ha jelenleg eleve nem bootol fel, akkor nem igazán van más opciód ezt megoldani.

mivel itt, a bétás cikk hozzászólásai közt tetted fel a kérdésedet, akkor a bétával kell legyen gondod. a restore szempontjából igazából mindegy, mi van a készüléken. sőt, még akár azt is megpróbálhatod, hogy restore helyett frissítésként teszed fel az iOS 12.0-t. https://szifon.com/2014/11/30/uj-funkcio-az-itunes-ban-frissites-helyreallitasi-modban-az-adataink-megtartasaval/

Sorry ha rossz helyre irtam.
Igazabol a jelkod beiras lehetosege feljon. Kb 10mpig tudom hasznalni. Aztan lefagy a kepernyo. Ilyenkor ujra inditas. Es ugyanaz minden kb megint csak 10mp ig jo es lefagy.

most akkor nem értem. mi van a készülékeden? 12.0 vagy 12.1 béta?

12.0
A kijelzo le van fagyva. De hivni tudom magam kicsorog. Meg ha sms-t irok magamnak masik telorol arra is azt irja h kezbesitve :slight_smile: erdekes :slight_smile:

akkor ha van biztonsági mentésed az adataidról, vagy legalábbis megvan minden a készülékről, a letöltött iOS 12-es IPSW-vel nyomj rá egy frissítést – Windows esetén a shift, Mac esetén az ⌥ lenyomása mellett kattints a frissítés keresése gombra, majd tallózd be az IPSW-t.

Az itunes se akarja felismerni a telot.
“Iphone eszlelve de nem azonosithato”
Ami a legviccesebb. Inditok rola hivast. Lefagy. A kepernyo sotet. De tudok tovabb beszelgetni :slight_smile:

Marad holnap a szerviz. Remélem nem kuka. Eddig semmi baja nem volt.

Nálam az SE-n hibát ad mikor települne, próbáltem már párszor, de mindig kiírja hogy vmi null hiba és később.

Nem volt veletlen kijelző csere ezen a 6S-en?

Na ez nem tudom miért de nem akar felkúszni a telómra, rendre elakad telepítés közben, már az ellenőrzési fázisban. Töröltem és újraindítottam többször is, de hatástalan. Nem olvasott senki hasonlót sehol, v futott bele ilyenbe?

Van elég hely hozzá a telefonodon?

Igen köszi, de nem ma kezdtem, csak ilyen hibát még eddig nem adott a pár év beta-zás alatt 1x sem és gondoltam vki tud róla esetleg, mert vhol olvasta, vagy szintén így járt ezzel most.

még mindig ezzel a hibával szívok, nincsen vkinek vmi ötlete?