Elérhető az iOS 12.1, a watchOS 5.1 és a tvOS 12.1 első béta verziója


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/18/elerheto-az-ios-12-1-a-watchos-5-1-es-a-tvos-12-1-elso-beta-verzioja/

Egy nappal a hivatalos verziók megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1, a watchOS 5.1 és a tvOS 12.1 első fejlesztői bétáját. Az iOS 12.1 beta 1 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1 beta 1 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta…


#2

Gondolom foltozzák azt a hibát (is) ami állítólag minden iOS verziót érint, hogy Safarin keresztül megbolondítják a telót egy ártalmas weboldallal.
Azért fura, hogy 2.3gb a mérete.


#3

Nekem a 6s-emet kinyirta. Frissitettem. Azota csak ujra indult aztan meg lefagy a képernyő. 14 hónapos telefon. Hurrá :weary:


#4

Én is 6s-re raktam fel és tökéletesen működik.


#5

Irigyellek :slight_smile:


#6

azert 2.3gb mert a beta gm az nem debug kod, a beta1 igen, ezert lecsereltek az osszes kodot.


#7

recovery, és restore iTunes-ban a nem béta verzióra?


#8

Bocs a hulye kerdesert de azzal mar tobb kart nem okozhatok? Egyszer egy 5s-nel mintha azzal vagtam volna vegleg tonkre.
Elvileg most is nem beta verzion vagyok. Mert telon frissitettem.


#9

látatlanban nem találgatnék. de ha jelenleg eleve nem bootol fel, akkor nem igazán van más opciód ezt megoldani.

mivel itt, a bétás cikk hozzászólásai közt tetted fel a kérdésedet, akkor a bétával kell legyen gondod. a restore szempontjából igazából mindegy, mi van a készüléken. sőt, még akár azt is megpróbálhatod, hogy restore helyett frissítésként teszed fel az iOS 12.0-t. https://szifon.com/2014/11/30/uj-funkcio-az-itunes-ban-frissites-helyreallitasi-modban-az-adataink-megtartasaval/


#10

Sorry ha rossz helyre irtam.
Igazabol a jelkod beiras lehetosege feljon. Kb 10mpig tudom hasznalni. Aztan lefagy a kepernyo. Ilyenkor ujra inditas. Es ugyanaz minden kb megint csak 10mp ig jo es lefagy.


#11

most akkor nem értem. mi van a készülékeden? 12.0 vagy 12.1 béta?


#12

12.0
A kijelzo le van fagyva. De hivni tudom magam kicsorog. Meg ha sms-t irok magamnak masik telorol arra is azt irja h kezbesitve :slight_smile: erdekes :slight_smile:


#13

akkor ha van biztonsági mentésed az adataidról, vagy legalábbis megvan minden a készülékről, a letöltött iOS 12-es IPSW-vel nyomj rá egy frissítést – Windows esetén a shift, Mac esetén az ⌥ lenyomása mellett kattints a frissítés keresése gombra, majd tallózd be az IPSW-t.


#14

Az itunes se akarja felismerni a telot.
“Iphone eszlelve de nem azonosithato”
Ami a legviccesebb. Inditok rola hivast. Lefagy. A kepernyo sotet. De tudok tovabb beszelgetni :slight_smile:

Marad holnap a szerviz. Remélem nem kuka. Eddig semmi baja nem volt.


#15

Nálam az SE-n hibát ad mikor települne, próbáltem már párszor, de mindig kiírja hogy vmi null hiba és később.


#16

Nem volt veletlen kijelző csere ezen a 6S-en?


#17

Na ez nem tudom miért de nem akar felkúszni a telómra, rendre elakad telepítés közben, már az ellenőrzési fázisban. Töröltem és újraindítottam többször is, de hatástalan. Nem olvasott senki hasonlót sehol, v futott bele ilyenbe?


#18

Van elég hely hozzá a telefonodon?


#19

Igen köszi, de nem ma kezdtem, csak ilyen hibát még eddig nem adott a pár év beta-zás alatt 1x sem és gondoltam vki tud róla esetleg, mert vhol olvasta, vagy szintén így járt ezzel most.


#20

még mindig ezzel a hibával szívok, nincsen vkinek vmi ötlete?