Elérhető az iOS 12.2, a watchOS 5.2, a tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 harmadik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/02/19/elerheto-az-ios-12-2-a-watchos-5-2-a-tvos-12-2-es-a-macos-mojave-10-14-4-harmadik-beta-verzioja/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.2, a watchOS 5.2, a tvOS 12.2 és a macOS Mojave 10.14.4 harmadik fejlesztői bétáit. Az iOS 12.2 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.2 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után;…

Sziasztok!
Másnak is van olyan, hogy nem jön elő a billentyűzet iPhoneX-en?

Hurrá!
Visszakaptam a lezárt képernyőre a dátumot!
Eddig az akku %-a virított a helyén!

En meg azt hittem ez uj feature es az a bug, hogy eltunt a datum :joy:

1 kedvelés

Bug:
Nyisd meg a jegyzeteket, majd kezdd el neki diktalni:
kotojel, kotojel, kotojel, kotojel…
harmadik vagy negyedik utan osszeomlik az alkalmazas.

Ez most komoly? Kinek van ennyi ráérő ideje, hogy ilyen abszurd és életszerűtlen szitukat tesztelgessen??? mert még a “kérdőjel, kérdőjel, kérdőjel” talán több esetben előfordul, de az is inkább üzenet esetén.

Komoly. iOS dev szerinted csak arra van, hogy minden szirszart belemokoljon teszteles nelkul a rendszerbe? Persze, telibe is szarhatnam, csak a bug akkor is bug. En kerek elnezest, hogy egy-egy adott funkciot tesztelni is szoktam. Igerem tobbszor nem fordul elo.

szerintem pont tökjó, hogy egy ilyen abszurd hibát is felfedezett valaki, és jelzi az Apple-nek, hogy ki tudják javítani.

Jól van na! Azért ne sértődj meg, mert meg mertem kérdőjelezni, hogy ennek van-e értelme. Ez alapján akkor Te már a létező összes olyant kipróbáltad, amivel esetleg valóban kezdhet, vagy végezhet, stb egy hétköznapi ember egy jegyzetet? Jól értelmezem az indíttatást? A többi appnál előforduló lehetőségről amit a user használ esetlegesen egy évben legalább egy esetben, nem is teszek említést sem ezután. Mert a dev az én olvasatomban erre lenne elsődlegesen kitalálva, majd jöhetnek az olyan esetek amik szinte sosem fordulnak elő, ergo olyan extremitások mint ez is.
Persze biztosan jó ez is, ha neked ez fontos hát csináld, nem akarlak lebeszélni róla. :thinking:

Igen tök jó miután minden olyant kipróbáltunk amit akár évente 1x vki tényleg csinál. De ez nem az a kategória szvsz. Ezzel az erővel az autógyártók is tesztelhetnék az autóikat arra nézve, hogy túlélhető-e benne egy szakadékba esés, vagy egy villámcsapás, bár ebből a kettőből több lehet évente mint a “kototjel,kotojel,kotojel,kotojel” bediktálásával kezdődő jegyzetekből. De ha ebben tévednék hát elnézést kérek mindenkitől, aki ezzel tölti az idejét és azoktól is akiknek ez hasznos lesz az életben.

szerintem ezt most teljesen túlpörgöd. nem igazán értem, miért ekkora probléma számodra, hogy valaki a saját szabadidejét rászánva felfedezett egy ilyet, és jelentette az Apple-nek. ez ugyanis mind csak azt eredményezi, hogy egyre kevesebb hiba lesz a rendszerben, ami pedig mindenkinek a közös érdeke.

ameddig valaki a saját idejét szánja arra ingyen és bérmentve, hogy jelezzen bármi hibát az Apple-nek, azt pont, hogy értékelni kellene, pláne akkor, amikor folyamatosan vannak fanyalgók, akik X okból keltik a hangulatot arról, hogy szerintük az Apple úgysem javít soha semmit.

Persze részben igazad is van, én csak az indíttatást és a logikát nem vágom ebben a szituban. Mert ha amit fentebb leírtam, az már mind a múlté azaz minden olyan verzió tesztelve amit élő ember mint írtam egy évben legalább 1x nem tesztelésből leír/diktál (nem csak mert hibát keres) akkor onnantól kezdve igen ok ez a lelkesedés és nincsen 1 szavam sem az értelmét keresve. Ám ha ez még közel sem valósult meg, ami nagyon valószinű mivel sok betűről és számokról+jelekről (mint esetünkben) s ezek kombinációjáról beszélünk a normális életben amiket használnak az emberek akár olyan kicsi eséllyel mint írtam, akkor addig ennek amit említ még véletlenül sincsen sok értelme, kivéve ha ezért pl vmi elismerésben részesül mert talált egy ilyen képtelen bug-ot. Bár akkor is előbb vegyük ami életszerű és utána az ilyeneket. Ha ez túlpörgés hát akkor ez meg az én problémám, majd elmegyek vele orvoshoz, együtt azzal aki ilyen megaextrém bug-okat keres.
Tehát ha vki megadná erre a választ, miért is jobb ilyenekkel tölteni haszontalanul az időt és miért nem inkább olyannal ami hasznos a közösségnek is, akkor azt megköszönném. De ez nem magyarázza meg amit leírtál, hogy legalább vki a szabadidejét nem kímélve valósan soha elő nem forduló dolgokat tesztel egy telefon szoftverében, mert ez nekem és gondolom nem én vagyok ezzel így, finoman fogalmazva is hülyeség és csak azért hogy “hű de f@sza csávó vagyok találtam egy olyan bugot a rendszerben amit soha senki nem vett volna észre” persze mert senkinek nem kell hogy így kezdjen bármit is, bármely nyelvet is beszéli.

a hozzászólásában én nem láttam semmi olyasmit leírva, hogy direkt azzal szórakozott volna, hogy ilyen hibákat találjon. egyszerűen csak belefutott, és leírta, hogy ez hibás. de még ha ezt is tenné, hogy direkt ezzel szórakozik, hogy ilyeneket keressen, az is pont tökmindegy, mert ezzel is csak hozzájárul ahhoz, hogy jobb legyen az iOS.

Ezt ugye Te sem gondolod komolyan? Ha igen akkor bocs!

miért, szerinted a legtöbb ilyen bugot hogyan fedezik fel? pontosan így, nem csinálnak semmit, csak használják a készüléket, és egyszer csak belefutnak egy olyasmibe, ami nem úgy működik, ahogyan kell.

de most neked tényleg ez a legnagyobb problémád, hogy valaki mit csinál a szabadidejében? senki nem kötelezi az egyszeri felhasználót arra, hogy az általa tapasztalt hibákat feljegyezze, és elküldje az Apple-nek, amikor meg valaki megteszi, akkor azt szerintem épp, hogy értékelni kellene, nem pedig nekiugrani, hogy szerinted az általa tapasztalt hibát senki nem fogja előidézni soha…

Jó akkor még 1x és tényleg utoljára megkérdezem, ebbe az esetbe hogyan tudott, ha nem kereste belefutni? Csak egy életszerű esetet mondjon már bárki és elismerem, hogy ok nélkül kezdtem ebbe a parttalan vitába.
Amugy meg igen azt csinál amit akar a szabadidejében, még akkor is ha az rajta kívül akár minden más élő ember számára fölösleges is. Valóban ügyes volt és talált egy bug-ot, gondolom beküldte az apple-nek és mivel napi szinten sokan kezhetik így a jegyzeteiket ide is segítő szándékkal kiírta, nehogy valaki belefusson. Köszönjük szépen!

hát de ott írta: elkezdett diktálni a jegyzetekben, majd amikor a szövegben eljutott oda, hogy “kotojel, kotojel, kotojel, kotojel”, akkor a “harmadik vagy negyedik utan osszeomlik az alkalmazas”.

nem értem, mit nem értesz.

:grin: ok

Tisztelt Tamás!
Ha legközelebb négy kotojelet kell írnod akkor diktáld helyette “minusz,minusz,minusz,minusz” és az nem fogja összeomlasztani a rendszert ezt csak segítő szándékkal és csak neked teszteltem, ha estleg ezt még nem tetted volna, amit kétlek. Igaz kicsit másképp néz ki ez a négy írásjel, de hát sajnos egyelőre ezzel tudod helyettesíteni a négy kotojelet egymás után. :grin:

Minden újabb IOSbeta esetén el szoktam küldeni nekik, hogy az ő órájukon kívül, minden létező okosóra amit lehet kapni itthon, a legolcsóbb kis hüvely-t is beleértve, jelzi ha pl viber, whatsapp, signal, stb voip/sip bejövő hívás van és párosítani lehet az iphone-nal. Ez az app-ok készítőinek a nyűgje szerintem, hanem az apple sara, mert az apple watch csak ha véget ért a hívás írja ki, hogy volt egy nem fogadott hívásom. Ergo tök jól megoldották, hogy bárminemű appot is használok netes telefonálásra azt ne szakítsa meg androidos módon egy bejövő telefonhívás, mert az elsőbbséget élvez, hanem választhatok akarom-e vagy sem, de ezt az apró kis dolgot évek óta képtelenek és válaszra sem méltattak eddig soha. Ez meg akkor csak és kizárólag az én problémám ezek alapján nem?