Elérhető az iOS 12, a watchOS 5, a tvOS 12 és a macOS Mojave harmadik béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/03/elerheto-az-ios-12-a-watchos-5-a-tvos-12-es-a-macos-mojave-harmadik-beta-verzioja/

Két héttel a második béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12, a watchOS 5, a tvOS 12 és a macOS Mojave harmadik fejlesztői bétáját. Az iOS 12 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a…

Már feldobja a SIM PIN-t, javították. :pray:t2:

Komolyan használsz PIN-t ? Minek ha szabad kérdeznem?

1 kedvelés

jah az jó szar hiba volt, de @gunar -ral egyetértek :smiley:

Később lesz róla cikk, de itt vannak az iPhone-ra optimalizált Mojave háttérképek :sunglasses:

1 kedvelés

És mi van, ha ellopják a telót, kiveszik a kártyát és csinálnak egy fain kis számlát? Igazad van, semmi.

Hát dark módot sosem csinálnak amit nem is értek miért is nem! Pedig automatizálva negyon jól jönne sötétben ha nem égetné ki az ember szemét a kijelző fénye.
SE-n sztem így elsőre gyorsabbnak tűnik elődjénél, de majd pár nap után elválik milyen is.
Milyen számlát ? telefonálni sem tud róla mert hogyan nyitja ki!?

Nem írtam hogy használom, csak hogy javították.:crazy_face:
Oszt kötekedni me’ köll?! :sunglasses::grimacing:

Manapság már ez nem trendi arról nem beszélve, hogy miért hívnának fel bárkit? Bármit? Rögtön ott van egy kapcsolat a tolvajhoz. Telefonáljon csak!

Nem annak szántam, csak kíváncsi voltam mire lehet használni, hátha vmit nem tudok. :grinning:

Amugy is vmi zárat használ sztem mindenki, akkor meg minek, bár átteszi és telefonál hát a drága hívásokkal már nem hinném hogy vki szórakozik és meddig tud mikor 1 perc és tiltható a kártya ahogyan észrevettem hogy eltűnt. Ez ellen is jó lesz az eSIM !
Ezt azért még beletehetnék a watchba hogy jelezze normálisan mikor nincsen kapcsolata a telóval Bt-on, mert a keresés benne ezt meg kihagyták, okosok.

Imádom a frissítéseket telepíteni, most jöttem rája​:sunglasses: 6s a páromnak nagyon gyorsan merült, remélem ezzel nem fog, mert sokat nyekergett, hogy MINEK TETTED FEL EZT A SZ**T?! :sweat_smile::sweat_smile: Nagyon idegesítőek ezek a nők…:no_mouth:

3 kedvelés

Jelzi, csak nem értesít. :slight_smile:

Ne általánosíts, az enyémnek szava sincs, csak 1x megjegyzi ha vmi nem kerek és tudja hogy vettem az adást, ha kéri visszadobom a régit, de azt sem szokta, tudja hogy beta és ez ezzel jár időnként. :+1:

Szóval nem teszi rendesen és ez baj! Csak a Bt kapcsolat hiányát kellene neki hogy tudjam kívül van a telő és miértjét megnézzem ha pl megyek vhová, mert wifin még pl egy bevásárló központban eléggé sokáig lehetek távol tőle az üzik meg ami kell megjönnek, a telóm meg sehol .

Külföldi portálokon írják, hogy végre működik a GPS megint!

Nem általánosítok, távol álljon tőlem! Ő is tudja hogy Beta, és nem kapja vissza a régit, mert megkell ezt szoknia. :grimacing:

Egyébként az én párom is bétázik :smiley: Neki az óra miatt kell, mert így tudtuk tesztelni a Adó-vevőt.

Akkor ki a beta? Csak mert nagybetűvel írtad és így én félreértettem ám! :joy:

Jó neked az enyém nem akar órát hordani, de semmilyent, így esélyem sincsen erre sajna.