Elérhető az iOS 12, a watchOS 5, a tvOS 12 és a macOS Mojave harmadik béta verziója


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/03/elerheto-az-ios-12-a-watchos-5-a-tvos-12-es-a-macos-mojave-harmadik-beta-verzioja/

Két héttel a második béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12, a watchOS 5, a tvOS 12 és a macOS Mojave harmadik fejlesztői bétáját. Az iOS 12 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a…


#2

Már feldobja a SIM PIN-t, javították. :pray:t2:


#3

Komolyan használsz PIN-t ? Minek ha szabad kérdeznem?


#4

jah az jó szar hiba volt, de @gunar -ral egyetértek :smiley:


#5

Később lesz róla cikk, de itt vannak az iPhone-ra optimalizált Mojave háttérképek :sunglasses:


#6

És mi van, ha ellopják a telót, kiveszik a kártyát és csinálnak egy fain kis számlát? Igazad van, semmi.


#7

Hát dark módot sosem csinálnak amit nem is értek miért is nem! Pedig automatizálva negyon jól jönne sötétben ha nem égetné ki az ember szemét a kijelző fénye.
SE-n sztem így elsőre gyorsabbnak tűnik elődjénél, de majd pár nap után elválik milyen is.
Milyen számlát ? telefonálni sem tud róla mert hogyan nyitja ki!?


#8

Nem írtam hogy használom, csak hogy javították.:crazy_face:
Oszt kötekedni me’ köll?! :sunglasses::grimacing:


#9

Manapság már ez nem trendi arról nem beszélve, hogy miért hívnának fel bárkit? Bármit? Rögtön ott van egy kapcsolat a tolvajhoz. Telefonáljon csak!


#10

Nem annak szántam, csak kíváncsi voltam mire lehet használni, hátha vmit nem tudok. :grinning:


#11

Amugy is vmi zárat használ sztem mindenki, akkor meg minek, bár átteszi és telefonál hát a drága hívásokkal már nem hinném hogy vki szórakozik és meddig tud mikor 1 perc és tiltható a kártya ahogyan észrevettem hogy eltűnt. Ez ellen is jó lesz az eSIM !
Ezt azért még beletehetnék a watchba hogy jelezze normálisan mikor nincsen kapcsolata a telóval Bt-on, mert a keresés benne ezt meg kihagyták, okosok.


#12

Imádom a frissítéseket telepíteni, most jöttem rája​:sunglasses: 6s a páromnak nagyon gyorsan merült, remélem ezzel nem fog, mert sokat nyekergett, hogy MINEK TETTED FEL EZT A SZ**T?! :sweat_smile::sweat_smile: Nagyon idegesítőek ezek a nők…:no_mouth:


#13

Jelzi, csak nem értesít. :slight_smile:


#14

Ne általánosíts, az enyémnek szava sincs, csak 1x megjegyzi ha vmi nem kerek és tudja hogy vettem az adást, ha kéri visszadobom a régit, de azt sem szokta, tudja hogy beta és ez ezzel jár időnként. :+1:


#15

Szóval nem teszi rendesen és ez baj! Csak a Bt kapcsolat hiányát kellene neki hogy tudjam kívül van a telő és miértjét megnézzem ha pl megyek vhová, mert wifin még pl egy bevásárló központban eléggé sokáig lehetek távol tőle az üzik meg ami kell megjönnek, a telóm meg sehol .


#16

Külföldi portálokon írják, hogy végre működik a GPS megint!


#17

Nem általánosítok, távol álljon tőlem! Ő is tudja hogy Beta, és nem kapja vissza a régit, mert megkell ezt szoknia. :grimacing:


#18

Egyébként az én párom is bétázik :smiley: Neki az óra miatt kell, mert így tudtuk tesztelni a Adó-vevőt.


#19

Akkor ki a beta? Csak mert nagybetűvel írtad és így én félreértettem ám! :joy:


#20

Jó neked az enyém nem akar órát hordani, de semmilyent, így esélyem sincsen erre sajna.