Elérhető az iOS 13, az iPadOS 13, a macOS Catalina és a tvOS 13 nyilvános béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/24/elerheto-az-ios-13-az-ipados-13-a-macos-catalina-es-a-tvos-13-nyilvanos-beta-verzioja/

Követve a korábbi években már megszokott ritmust, az Apple ma mindenki számára elérhetővé tette az iOS 13, az iPadOS 13, a macOS Catalina és a tvOS 13 első nyilvános béta verzióját. Most az időközben felmerült kérdések alapján röviden összefoglalnánk, mit érdemes tudni a béta telepítéséről, illetve hogy hogyan lehet adott esetben visszatenni a korábbi, hivatalos iOS-verziót,…

olvasd végig a cikket, mielőtt kérdeznél! :slight_smile:

Mielőtt bárki kérdezi, a build szám nem magasabb mint az aktuális developer beta, szóval profil csere után nem fog megjelenni frissítésként.

Milyen nap van ma? :smiley:

hate-fő…?

1 Like

Helló! Valaki feltelepítette már? Mert én erősen gondolkozom a telepítésén. Az iTunes biztonsági mentés megvolt. Már csak gondolkozom. :smiley:

Én most tolom a párom SE-re, kíváncsian várom milyen lesz.

Kérlek majd értesíts, mi történt! Én is egy SE-re tenném rá! :smiley: Mármint, hogy sikerült-e!

Abban nem is kételkedek hogy sikerül. Évek óta minden telónkon beta-k futnak.

Oh! Köszi! :smile: Ez most tényleg nagyon bíztató volt!! :smiley:

Már csak reménykedem benne hogy minden meg is marad ahogyan szokott, mert ugyan csináltam mentést, de gépre szoktam jelszavast a full mentés miatt és sztem megint nem találom a jelszót ha vissza kell állítani mégis, pedig decemberben tutira lementettem vhova, de hát az sem ma volt .

UI: Fent is van és láss “csodát” gyorsabb mint a 12.xx beta volt rajta, így elsőre nézve. Ja minden a helyén.

Felraktam! Sikerült! :smiley: Arról írok!!! Egy dolgot észre vettem! A zöld dinamikus háttér nem működik világos módban! :joy: Egyenlőre ennyi!

Hali!
Nekem nem működik a ‘Parancsok’ widget

(elinditva lefut, mondjuk újra kellett engedélyezni hogy ‘kaparászhassa’ az Egészség adatokat)
iXs
tvOS tud xbox vagy ps kontrollert?

Sziasztok! Telepítettem SE-re. Eddig nem talàltam hibàt és meglepően gyors a rendszer! :sunglasses:

Ipad - egér… Apple magic mouse kapcsolódik, jól működik, kivéve a scrollt. Valakinek sikerült megoldania?

Csak a tenyleges scroll mukodik (gorgos egeren megy a scroll). Ugyonolyan idiota megkozelites, mint a Maps. Magic Mouse “scrollozas” mozgatja a terkepet, barmilyen scrollozos mouse pedig zoomolja.

szia, hogy tudtad a magic mouse-t hozzáadni? Én hiába próbálom (kisegítő lehetőségek - mutató eszközöj - bluetooth eszközök) nem látja.

A tényleges is működött, aztán egyszercsak elvesztette azt is… de ha bárhol lenyomva tartod a gombot, és elkezded fel-le mozgatni az egeret, akkor ugyanúgy megy a scroll, mint ha az ujjaddal csinálnád. szokni kell, de egész jól működik!

ha előtte volt párosítva másik géppel, akkor vagy ott törlöd, vagy egyszerűen kapcsold ki-be az egeret úgy, hogy a korábban párosított eszköz (pl laptop) ne legyen bekapcsolva.

Nekem Magic Mouse eseten nem ment a simogatos scroll (csak az ujjszeruen lenyomott gombbal egeret mozgatos scroll), viszont egy mezei USB-s Genius egeren igen.