Elérhető az iOS 13, az iPadOS 13, a macOS Catalina és a tvOS 13 nyilvános béta verziója

nincs rá megoldás. ezért is béta. majd az Apple javítja.

Na igen, vagy türelmesnek kell lenni, lehet ma jön az újabb beta és azután jó lesz, de lehet, hogy azután sem jó még. Gondolom van azért bőven reszelgetni valójuk és ez csak az egyik fontos amit kell, ezek nem napi fitt használatra vannak, majd augusztus vége felé már lehetnek elvárások, hogy ne legyenek komolyabb hibák már a rendszerben.

Egyenlőre nem zavar :joy::joy:, legalább nem csörög egész nap :metal:! Aki akar úgyis elér…

Na dev-ből már kint is, majd gondolom ha ebben jó akkor max a jövőhéten kijön a javított publikus is.

Mindennel próbáltam! Gyári apple Lightning-al és jvc, sony, akg… ami volt a környezetemben mindennel próbáltam! Talán Software-es lehet a hiba, mert ugye a hardver cserélve lett. Max az iOS 13 ban bízom talán helyreál!

mi még nem találkoztunk ezzel a hibával, de ha szoftveres lenne, akkor az mindenkit érintene, aki ugyanazt a szoftververziót használja, és akkor tömegével jelezné mindenki ezt. itt könnyen elképzelhető valami hardveres, alaplapi hiba, amit a dock csatlakozó cseréje nem tud orvosolni.

Rendben! Köszönöm szépen!

Olyan jelenséggel viszont már találkoztam, hogy a 12.3.1 frissítés után mind a két kamera elszált a telón egy ismerősnek. Visszatette a 12.3-at és minden megjavult!

Ha átállítom 4g ről 3G-re a mobil adatforgalmat, lőn világosság! Minden bejövő hívást fogad! Amint visszaállítom 4G-re ismét kikapcsolt állapotot jelez a hívónál! :joy::joy: érdekes…! De ahogy olvasom a dev3-ban is fennál ugyan ez a hiba még…

Hogy lehet resetelni az xs-t ios13 alatt? Ha a fel le hangero gombot meg a kikapcsolot nyomom egyszerre akkor a veszhivas indul el.

A kényszerített újraindításhoz, vagyis a resethez röviden nyomjuk meg hangerőnövelő gombot. Ezután röviden nyomjuk meg hangerőcsökkentő gombot. Végül tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Koszonom!

Én xs-en nem tapasztaltam hívással kapcsolatos hibákat 4g hálózaton. Viszont valami nagyon megváltozott pl. A megosztási lehetőségekben. Ha egy videót akarok letölteni mondjuk facerol a parancsok alkalmazással akkor bedobja egy fő listába a parancsokat viszont ott egy csomó nem szerepel amit az ios 12 ben ki lehet választani így nem is tudom letölteni. Másrészt ha bármit mondjuk képet vagy videót meg akarok osztani másik alkalmazasba történő másolás céljából akkor a lehetőségeknél nem minden alkalmazás jelenik meg mint mondjuk az ios 12. Ilyen pl. az iUSB és nem tudok memória kártyára másolni cuccokat. Szerintem így megint be van korlátozva az ember egy kicsit hogy nem dob be minden alkalmazást a megosztási lehetosegeknel.

ezeket valószínűleg megoldhatja, ha a fejlesztőik frissítik ezeket az appokat.

Sajnos nálam is előjött és ennél a beta-nál sűrűbben mint az elődeinél, ez a hívás bug, ráadásul voip-nál is rendszeresen, sőt van hogy felveszem és nem halljuk egymást, ha visszahívom akkor jó (csak voip)
Xs-t használok, ergo akár vmi közre is játszhat hogy vannak akiknél ez nincsen, de volt az elődeinél, nálam meg most jött ki jobban. Azt is teszteltem, hogy kikapcsoltam a a 4G Volte-t de akkor is ott figyelt a hiba, így vissza is kapcsoltam mert 111.

iPadOS 13 Public Beta 2-ben hogyan lehet Safariban privát lapot nyitni? Majd azt bezárni és visszatérni a normál módba?
iOS 12-ben ez egyértelmű volt, de a fent említett verzióban sehol nem találtam. Ennek folyományaként sikerült eltüntetni ~10-15 lapot, amit remélem backupból vissza tudok hozni.

Valójában még az sem kizárt, hogy az új, “Automatikusan bezáródó fülek” funkció miatt vesztek el. Ezt jelenleg nem tudom ellenőrizni, mert nincs nálam az iPad.

Illetve az új Public Beta 3-at sem volt időm feltenni, hogy kiderítsem azon hogyan működik a Safari Private Mode ki-/bekapcsolása.

Más:
Release Notes szerint az Audio Sharing a következő eszközökön működik:
AirPods (1st generation or later) and PowerBeats Pro.
iPhone 8 or later, iPad Pro 12.9-inch (2nd generation or later), iPad Pro 11-inch, iPad Pro 10.5-inch, iPad (5th generation or later), iPad Air (3rd generation), iPad mini (5th generation), or iPod touch (7th generation or later) is required.

Nekem iPad Pro 9,7" van, ami ránézésre nem szerepel a listában, de mégis működik a két AirPods (1st gen) csatlakoztatása, és VLC-ből megy mindkettőre a hang.
iPad Pro 9,7"-ban A9X, míg a támogatott iPad 5th gen-ben A9 van.

Ez véletlen lehet? Ha fontos, akkor inkább ne frissítsek PB3-ra? Vagy van valakinek ezzel a párosítással tapasztalata?

Szerintem csak a listából maradt ki.

1 kedvelés