Elérhető az ötödik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 és macOS Big Sur béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/18/elerheto-az-otodik-ios-14-ipados-14-watchos-7-es-tvos-14-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 ötödik fejlesztői bétáit, a macOS Big Sur esetén pedig egy nappal később érkezett meg az újabb build. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint…

Annak ellenére hogy felraktam az AppleTV-re a profilet betaprofiles.com segítségével, és el is indul az update a 18J5364d buildet ajánlja fel, úgy a végefelé az upgradenek elhasal. Azt mondja próbáljam később… Most velem van gond vagy megint terheltek az Apple szerverek? Vagy 5x próbáltam éjjel is meg most reggel is.
Ezen segíthet ha IPSW-t rakok fel rá?

Developer vagy Public beta amit felraktal? Ha Developer, akkor miert nem a developer.apple.com-rol szeded? Ha public, akkor miert nem a beta.apple.com-rol? Developer beta eseten elofordulhat, hogy megbukik az UUID ellenorzesen.

Biztosan developer és valószínű nem fogadja el az UUID-t ahogy te is mondod. Azért nem az Apple oldalairól, mert nem látom a linket a profile letöltésre.
Sem a publicra, sem a developerre.
Továbbá a tvOS-ben sincs ott a Get Beta Updates gomb, amivel be tudnám kapcsolni a frissítést betara… Nekem jó lenne a public beta is mert nem fejlesztek, de nem tudom egyszerűen feltenni. A public betahoz is kell profile? Ha igen azt honnan szedem le?
Köszi!

Nem tudom, hogy hogyan mukodik a public beta, fejleszto vagyok. De vannak a telepitesi folyamatnak lepesei, amik le vannak dokumentalva, azokat teljesitetted? Ha igen, akkor fel kellene tudnod rakni, ha nem, akkor erdemes nyitni nekik egy ticketet.

Ha jól látom dolgozgatnak a grafikusaik is, mert jó pár helyen változott a grafika, vagy csak olyan régen jártam az IOS azon részein a beállításokban, hogy most újnak tűnik.

@Czo @andoro a nyilvános béta esetén nincs profil, ott az Apple ID alapján azonosítja az Apple TV-t:

a developeren pedig itt tölthető le a profil:

Mennyire stabil az 5-ös? Daily driverként használható már?

Már a beta 1 is használható volt minden probléma nélkül.

Bakker gyerekek az Apple gyökér. Komolyan mondom. A gond az volt, hogy újra be kellett lépnem az apple ID-val, na akkor már ott volt a public beta kapcsoló és frissített gond nélkül.
Na és ezt nem írja sehol, csak hogy Sign in… Najó de ha már eleve azzal vagyok belépve?
Úgy 2 órát spórolhattak volna az életemből. Az Airplay hang megosztás kiválóan működik, emiatt akartam feltenni. Most már tudunk úgy filmet nézni hogy totál csend van a szobában :grinning:

Sziasztok, big sur-ből is kint az 5. béta!

Sziasztok! A public beta 1 óta nem frissittettem, most viszont amikor elkezdenèm elfogadom a terms and conditions- t ès onnan nem megy tovàbb, beragad. Letöröltem a profilt ès újra telepítettem, de ugyanaz a hiba. Mi lehet a megoldás?

A másik pronlèmàm az ipad pro-mal van ott egyàltalàn nem csatlakozik a frissitès szervehez. 13.5-n jailbreakeltem egyszer ès már 13.6.1-t is laptopròl tudtam csak friisteni. Van rá megoldás?

Válaszaitokat köszönöm

a jailbreak letiltja az OTA-frissítést, épp azért, mert az megölné a jailbreaket. amennyiben el akarod távolítani a jailbreaket és annak minden nyomát, ne frissítsd sehogy, hanem állítsd vissza számítógéppel, és állítsd be új iPadként, tehát ne tegyél vissza biztonsági mentést!

az iPhone esetén én visszatenném az iOS 13-at, majd azon feltenni a béta profilt, frissíteni, és ha úgy frissült, csak utána visszatenni a biztonsági mentést.

Köszönöm

Elkezdtem a downgradet 13.6.1-re iphoneon,de a folyamat vègèn csak villog az apple logo, ketszer probáltam, most itt elakadtam.

Ipaden már tegnap felraktam a 13.6.1-t ès új ipadkènt àllitottam be ès így ia ezt az hibát kapom.

Valami ötlet?

így csinálod a visszaállítást, rendesen iTunes-szal vagy Finderrel, tehát nem valami 3rdparty alkalmazással, ugye?

Igen ez alapján csinálom itunes-sal

helyreállítási (recovery) módban próbáltad, amikor a kijelzőn megjelent a csatlakoztasd a számítógéphez képernyő, vagy pedig DFU-ban, amikor sötét volt a folyamat elején a kijelző?

Recovery módban

akkor próbáld meg DFU-ban.