Elérhető az újabb iOS 13.1, tvOS 13 és macOS Catalina béta, illetve az iOS 13 GM, azaz kiadásra szánt változata

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/11/elerheto-az-ujabb-ios-13-1-tvos-13-es-macos-catalina-beta-illetve-az-ios-13-gm-azaz-kiadasra-szant-valtozata/

Nagyjából egy héttel a korábbi béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.1 harmadik, a tvOS 13 tizedik, a macOS Catalina nyolcadik fejlesztői bétáját, illetve az iOS 13 GM, azaz kiadásra szánt változatát. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Akinek már az iOS 13.1 bétája van a készülékén,…

Azt szeretném kérdezni, hogy ha a 13 GM-et akarom feltelepíteni, de a 13.1 Public beta 2-t ajánlja fel telepítésre (nem is a 3-at), akkor hogy járjak el? Töröljem a beta profilt, majd rakjam újra fel azt, és akkor a GM fog megjelenni?

Szerintem OTA frissítésként senkinek nem dobja ki A 13 GM-et, mert alacsonyabb verziószámú, mint a párhuzamosan megjelent 13.1 beta 3. Azért ezt most jól megkavartak megint…

Csak úgy tudod majd feltenni a 13.0 GM-et, ha vissza rakod IPSW-ből a 12.4.1-et.

Nekem az lenne a kérdésem hogy a 13 betaban készített biztonsági mentést a 13 gm-ben vissza tudom állítani ?

Nekem az lenne a kérdésem ,miért ker újabb iTunes verziót ,mikor a legújabb van fenn és betallozom a gm13-at…köszi

Szerintem a GM még most fejlesztőknek szól, nem public…

Nem hiszem el,meló előtt fel akartam dobni,régóta vártam a gm-re😔…erre ilyen hülyeség miatt nem megy…iTunes pedig frissítve van…12.9.6.3 verzió

gyanítom még nem ért ide a frissítése az iTunes-nak. Lehet majd estére. Mitől szólna ez fejlesztőknek? Volt egy pár béta ami nekik szólt. Nem tudom hogy 12.4.1-ből feldobja-e OTA-ként mert ha igen akkor nem fejlesztőknek szól, csak az iTunes frissítése még nem ért ide…

Az osszes eddigi barmelyik iOS 13 releasenek a release notesjaban benne van, hogy a telepiteshez 10.15 VAGY 10.14+Xcode11 kell. Tehat, aki fel akarja rakni, annak rendelkeznie kell az elobb emlitett dolgok valamelyikevel. Vajh miert irtak bele? Nem lehet, hogy azert mert erre szukseg van?

Na hát azt a franc se olvasta. Köszönjük! Akkor Majd csak jön. Akkor 12.4.1-ből sem dobja OTA-ként gondolom.

Nekem simán felment XR-re a 13GM (macOS 10.14.6 (18G87) iTunes 12.9.5.5, xcode nincs a gépemen)

De még mindig nem derült ki hogy hogy is 12-ből hozza-e OTA-ként. Esetleg valaki tud erről nyilatkozni?

Ha arra gondolsz béta profillal hozza e 12 iosről,akkor nem,mert azzal próbálkoztam először és a béta 13.1 et akarta letölteni :man_shrugging:t2:

leírtuk a cikkben.

Akinek már az iOS 13.1 bétája van a készülékén, annak értelemszerűen az iOS 13.1 harmadik bétáját fogja feldobni a készüléke frissítésként, az iOS 13 GM-et nem (még a béta profil törlése után sem), hiszen a 13.0 az alacsonyabb verziójú a 13.1-nél. Az iOS 13.1 szeptember 30-án érkezik majd.

béta profillal a 13.1-et fogja feldobni, mert az most a legújabb béta. a GM-et nem fogja feldobni, azt IPSW-vel tudod feltenni. béta profil nélkül a hivatalos megjelenéskor dobja majd fel a hivatalos verziót.

Nem látom sok értelmét 13.1-ről visszaállni 13.0 GM-re. A 13.1 végleges is 19 nap múlva jön…

És akkor hogy tudom felrakni a gm-et,ha újabb iTunes kell neki?Koszi :relieved:

@varangy mivel a GM a fejlesztőknek van, így vagy macOS Catalina van a gépeden, vagy pedig az Xcode 11. ezután tudod felrakni, ahogyan bármely más, fejlesztői béta IPSW-jét, mert ez kell hozzá az Apple tájékoztatója alapján.

ha nem vagy fejlesztő, akkor meg egyszerűen megvárod a hivatalos verziót, ami szeptember 19.

Okes köszi ,csak tavaly meg tavaly előtt nem kellett machinalnom,biztos rosszul emlékeztem :relieved: