Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/09/elerhetove-valt-a-telekomnal-az-apple-watch-lte-tamogatas-aktivalas-beallitas/
Pár hete elsőként írtunk róla itthon, hogy már hazánkban is elérhetővé váltak a rozsdamentes acél órák, valamint az LTE-képes Sport Apple Watch-ok is. Ezt követően az Apple feltette a Telekom Magyarországot is az LTE-támogatott szolgáltatók közé, pontosabban az órák alatt megjelent a szolgáltató logója. A mai nappal kezdődően a Telekom mindenki számára elérhetővé tette az…
Ma ki is próbáltam az aktiválás után. Nálam valamiért a technikai esim kártya telefonszámát jelzi ki a hívott félnél és nem a főkártyám számát, tehát úgy, mintha egy másik előfizetés lenne. Ez lehet, hogy csak egy hiba lesz amit késöbb orvosolnak a Telekomnál?
Szia, nekem is. Ez akkor lehetséges, ha meglévő MultiSIM-et aktiváltál Apple Watch-hoz, és nem új MultiSIM-et hoztál létre. Legalábbis az én tapasztalataim szerint. Páromnál rendesen megy a saját telefonszámával, nálam az a hiba, ami nálad. Ő új MultiSIM user, én meglévőt aktiváltam.
Nem hiszem, hogy ez okozza. Nekem meglevo MultiSIM volt es ha felhivom a masik telefont, ami itt van a lakasban, akkor a fokartya szamat irja ki. En nem Telekom halozatos szamot hivtam. Ti Telekomosat vagy halozaton kivulit?
Belüli, akkor nem értem nekem miért ugyanígy egy random telefonszámot ír ki Mondjuk annyira nem izgat fel jelenleg, csak fura. Majd valamikor felhívom a Telekomot és rendbe rakom ezt az egészet.
Én bár 30-as számot hívtam, de Vodafone felhasználó a hívott fél.
Nem random telefonszám, hanem a multisim saját hívószáma amit jelen esetben a Telekom technikai telefonszámnak nevezett el.
Nekem nincs most itt keznel csak britt (O2) es ausztral (Lebara) SIM, ezek kozul az ausztralt probaltuk ki, azt megcsorgetve (megcsorgettem en is es @SzifonAdmin is), a fo sim hivoszama latszott. Ebbol gondoltam, hogy halozaton belul a technikai azon kivul a fo sim latszik egyelore.
Na most felhívtam a párom is, ő viszont Telekomos, nála már a fő számommal csörgött ki.
Tökéletesen műkdöik. Köszönöm.
Siman lehet, hogy a MultiSIM aktivalasa utani elso 20-30-50-60 percben nem szinkronizalodott meg le minden beallitas minden szerverukre es ezert keletkeztek elcsuszasok. Kiprobaltam egy Vodafone es egy Telekom szammal is, a fo szamom csorog. Szoval, rendben van ez.
no nagy izgalom nekem is, megvan az email az esimről, kapcsolattartó most küldte :). végre! amúgy az órán a mobilt a menüben lehet kibekapcsolni? ha van wifi/BT akkor nem kapcsolja ki/engedélyezi?
+1 nekem is jó lett már a telefonszám kijelzés tényleg idő kellett neki.
Ahogyan a cikkben is le van irva (es ahogyan eddig is mukodott), az ora mindig a legkevesbe teljesitmenyigenyes kapcsolatot valasztjat. BT > WiFi > LTE (UMTS).
köszönöm! sikerült rávennem végre hogy 4G-re álljon át . Hát ez így nagyon jó lesz… Nem magyarországi az óra, így EKG nincs engedélyezve… De LTE-s alu óra… Majdnem egy évet kellett rá várnom mióta az órát beszereztem. Gondolom ha neten látja egymást a telefon és az óra akkor az óra ugyanúgy teljeskörű mint BT-vel.
A mostani 6.2 sem hozta meg az EKG-t? En is kulfoldon vettem az orat, az eredeti vasarlas helyen meg mindig nincs engedelyezve az EKG viszont a watchOS 6.2/iOS 134 elhozta az EKG hasznalatot.
nem, sajnos nem. Gőzöm sincs honnan származhat az óra… de valami nagyon extra helyről. Rákattintok a kis szivecskére és csak a pulzus értékek vannak, nincs EKG. Az EKG app sem jelent meg.
Ha a telefonon a Watch appban bemesz a hearth (gondolom magyarul sziv?) dolgaihoz, ott sem ajanlja fel az EKG aktivalasat?
Most már csak a voip app-oknak kellene erre való alkalmazással rendelkezniük, hogy teljesen használható legyen
Hat ennek az oranak igy semmi ertelme, nincs roaming, allando lte kapcsolattal 4-8 ora akksi ido, uramatyam, ez igy nagyon szanalmas
Lemesz a balcsi partra, telefont direkt nem viszed magaddal, hogy ne lopjak el, es keso delutanra mar van egy lemerult hasznalhatatlan vmi a csuklodon. Ez igy felejtos, ebreszto apple.