Elérhetővé vált a Telekomnál az Apple Watch LTE támogatás! – aktiválás, beállítás

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/09/elerhetove-valt-a-telekomnal-az-apple-watch-lte-tamogatas-aktivalas-beallitas/

Pár hete elsőként írtunk róla itthon, hogy már hazánkban is elérhetővé váltak a rozsdamentes acél órák, valamint az LTE-képes Sport Apple Watch-ok is. Ezt követően az Apple feltette a Telekom Magyarországot is az LTE-támogatott szolgáltatók közé, pontosabban az órák alatt megjelent a szolgáltató logója. A mai nappal kezdődően a Telekom mindenki számára elérhetővé tette az…

Ma ki is próbáltam az aktiválás után. Nálam valamiért a technikai esim kártya telefonszámát jelzi ki a hívott félnél és nem a főkártyám számát, tehát úgy, mintha egy másik előfizetés lenne. Ez lehet, hogy csak egy hiba lesz amit késöbb orvosolnak a Telekomnál?

Szia, nekem is. Ez akkor lehetséges, ha meglévő MultiSIM-et aktiváltál Apple Watch-hoz, és nem új MultiSIM-et hoztál létre. Legalábbis az én tapasztalataim szerint. Páromnál rendesen megy a saját telefonszámával, nálam az a hiba, ami nálad. :slight_smile: Ő új MultiSIM user, én meglévőt aktiváltam.

Nem hiszem, hogy ez okozza. Nekem meglevo MultiSIM volt es ha felhivom a masik telefont, ami itt van a lakasban, akkor a fokartya szamat irja ki. En nem Telekom halozatos szamot hivtam. Ti Telekomosat vagy halozaton kivulit?

Belüli, akkor nem értem nekem miért ugyanígy egy random telefonszámot ír ki :smiley: Mondjuk annyira nem izgat fel jelenleg, csak fura. Majd valamikor felhívom a Telekomot és rendbe rakom ezt az egészet.

Én bár 30-as számot hívtam, de Vodafone felhasználó a hívott fél.

Nem random telefonszám, hanem a multisim saját hívószáma amit jelen esetben a Telekom technikai telefonszámnak nevezett el.

Nekem nincs most itt keznel csak britt (O2) es ausztral (Lebara) SIM, ezek kozul az ausztralt probaltuk ki, azt megcsorgetve (megcsorgettem en is es @SzifonAdmin is), a fo sim hivoszama latszott. Ebbol gondoltam, hogy halozaton belul a technikai azon kivul a fo sim latszik egyelore.

Na most felhívtam a párom is, ő viszont Telekomos, nála már a fő számommal csörgött ki.

Tökéletesen műkdöik. Köszönöm. :slight_smile:

1 kedvelés

Siman lehet, hogy a MultiSIM aktivalasa utani elso 20-30-50-60 percben nem szinkronizalodott meg le minden beallitas minden szerverukre es ezert keletkeztek elcsuszasok. Kiprobaltam egy Vodafone es egy Telekom szammal is, a fo szamom csorog. Szoval, rendben van ez.

2 kedvelés

no nagy izgalom nekem is, megvan az email az esimről, kapcsolattartó most küldte :). végre! amúgy az órán a mobilt a menüben lehet kibekapcsolni? ha van wifi/BT akkor nem kapcsolja ki/engedélyezi?

+1 nekem is jó lett már a telefonszám kijelzés tényleg idő kellett neki.

Ahogyan a cikkben is le van irva (es ahogyan eddig is mukodott), az ora mindig a legkevesbe teljesitmenyigenyes kapcsolatot valasztjat. BT > WiFi > LTE (UMTS).

köszönöm! sikerült rávennem végre hogy 4G-re álljon át :slight_smile:. Hát ez így nagyon jó lesz… Nem magyarországi az óra, így EKG nincs engedélyezve… De LTE-s alu óra… Majdnem egy évet kellett rá várnom mióta az órát beszereztem. Gondolom ha neten látja egymást a telefon és az óra akkor az óra ugyanúgy teljeskörű mint BT-vel.

1 kedvelés

A mostani 6.2 sem hozta meg az EKG-t? En is kulfoldon vettem az orat, az eredeti vasarlas helyen meg mindig nincs engedelyezve az EKG viszont a watchOS 6.2/iOS 134 elhozta az EKG hasznalatot.

nem, sajnos nem. Gőzöm sincs honnan származhat az óra… de valami nagyon extra helyről. Rákattintok a kis szivecskére és csak a pulzus értékek vannak, nincs EKG. Az EKG app sem jelent meg.

Ha a telefonon a Watch appban bemesz a hearth (gondolom magyarul sziv?) dolgaihoz, ott sem ajanlja fel az EKG aktivalasat?

1 kedvelés

Most már csak a voip app-oknak kellene erre való alkalmazással rendelkezniük, hogy teljesen használható legyen

Hat ennek az oranak igy semmi ertelme, nincs roaming, allando lte kapcsolattal 4-8 ora akksi ido, uramatyam, ez igy nagyon szanalmas
Lemesz a balcsi partra, telefont direkt nem viszed magaddal, hogy ne lopjak el, es keso delutanra mar van egy lemerult hasznalhatatlan vmi a csuklodon. Ez igy felejtos, ebreszto apple.