Elérhetővé vált az Erste banknál is az Apple Pay!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/02/elerhetove-valt-az-erste-banknal-is-az-apple-pay/

Mint azt korábban már többször is leírtuk, az OTP kizárólagossága miatt hazánkban csak egy banknál indulhatott el az Apple Pay május 21-én. Ez a kiváltság július 2-án véget ért, és ezzel együtt az Erste banknál is elérhetővé vált a szolgáltatás! Ennek köszönhetően több bank, köztük a Revolut is sorba állhat már a magyarországi második rajthoz.…

Pikk-pakk be is regisztráltam a kártyámat, és külön élmény volt, hogy mivel az van az Apple-nél is beregisztrálva, a Wallet fel is dobta mint lehetőséget, már csak a 3 jegyű security code-ot kellett megadni, és amikor sms-ben kértem az érvényesítő kódot, annak megérkezését is felismerte a rendszer, és máris validált, nem kellett kézzel bepötyögni :slight_smile:

Az első fizetés meg is történt :slight_smile: . A futár csak annyit kérdezett, hogy ez most “hogyan”, mert ugye PIN kód sem kellett. Szóval remekül működik! És igen, regisztrációhoz nem kellett egy perc sem.

A További forgatókönyv menete!

  • [2019. május 21.: OTP Bank ]*
    1. június: Erste Bank
    1. július-augusztus között: CIB Bank
    1. október-december között: K&H Bank
    1. január: Budapest Bank

A többi nagybank, a Raiffeisen Bank , az UniCredit Bank , az MKB Bank és a Takarék Bank nem közölt információkat. Véleményünk szerint ezek a bankok legkorábban 2020 második félében , 2021-ben kínálhatják majd az Apple Pay-t a hazai iPhone-os ügyfeleknek.

Valami csoda folytán a Gránitnál is elérhető mától az Apple Pay!:joy:

Nekem nem dobta fel az sms regisztraciot. Csak a telefonost. Azt is rossz formaban. 1 298 0222. Valamit meg be kell allitani, hogy smsben is lehessen kerni az ellenorzo kodot?

A telefonon minden rendben történt a kártya regisztrációnál, azonban órára már sokadik próbálkozásra is elutasítja a regisztrációt (vegye fel a kapcsolatot a kártya kibocsátójával hibaüzenettel).

Igen, hívd fel a bankot és kapcsoltasd be a 3D SMS szolgáltatást. Ahogy az a cikkben is le van írva egyébként.

Beállíttattam a 3d sms szolgáltatást, továbbra is a telefonos aktiválás van mint opció. Ügyfélszolgálat nem tudja. a kártyát aktiválni, mert túl sokan próbálkoznak. Nem írom le, hogy bezzeg az OTP, mert őket inkább szidni divat…

Gondolom, most mindenki raszabadult es tulterhelt minden service. Majd ha alabbhagy, akkor probald meg ismet.

Köszi Burgatshow! Figyelmetlen voltam… :slight_smile:
Beállítottam, de ahogy Eti36-nál nálam is még mindig csak azt írja , hogy hívjam fel a bankot. Na majd később hátha sikerül…

Emberek! Lehetséges h ios 13 beta miatt nem engedi fel a karcsim? Próbáltam mindent, sms 3d , minden ami létezik , nem tudom mi baj lehet … any idea?

Nem.

Sziasztok! Van olyan akinek sikerült betenni, és nem akar telefonos aktiválást? Ráadásul hibás formátumú számra?

Szia! Visa kártyát reggel 8 körül SMS-sel egy pillanat alatt regisztráltam a Wallet-ba.

Igen, három kártya sikeresen aktiválva sms-el.

Reggel 3/4 8-kor regisztráltam a Visa hitelkártyát. Nekem a telefonos és az SMS is választható volt. Mind a telefonon, mind az órán tudtam regisztrálni SMS segítségével, a kettő együtt nem volt egy perc.
Fizettem is vele, és mivel nem kér pin kódot 5000,- Ft felett, így sokkal gyorsabb a folyamat.

A telefonszám megtévesztő. a 06-ot lehagyták az elejéről.

Sajnos sehogy sem engedi … nem tudom mi lehet a baj … OTP esetén ment pikk pakk

Elérhetővé vált az Erste és a Gránit banknál is az Apple Pay! (Csak a teljesség igénye miatt).