Eltűnt Adóvevő app

Sziasztok!
Azt vettem ma észre, hogy eltűnt az Adóvevő alkalmazás az órámról. Más is tapasztalt ilyet? Nem tudom mikor tűnhetett el, túl sokat nem használtam… AppStoreban sem találom, hogy újra letölthessem.
Series 3, WatchOS 5.1.2
Köszi!

ezt már megkérdezted itt: Megjelent a watchOS 5 – versengés, adóvevő, új számlapok és sok más - #17 általa: dumber56

az App Store-ban nincs fent ez az app, mert az a watchOS része. a leírtakból nem derül ki, miért tűnt el. de mondjuk be van kapcsolva a FaceTime?

A Walkie-Talkie használatához Önnek és az ismerősének az Apple Watch Series 1 vagy újabb modellel kell rendelkeznie, amelyen a watchOS 5 rendszernek kell futnia. Ezenkívül be kell állítaniuk a FaceTime alkalmazást iPhone készülékeiken, valamint tudniuk kell kezdeményezni és fogadni FaceTime-hanghívásokat. A Walkie-Talkie nem áll rendelkezésre minden országban és régióban.

Szia Jadeye!
Köszönöm a válaszod!
Azért írtam ide is, mert oda nem jött válasz.
A FaceTime mióta létezik, be van kapcsolva, rendszeresen használom is. Az Adóvevőt is használtam, de valószínűleg az utóbbi watchOS frissítés kapcsán tűnhetett el, mert előtte még működött. Az iPhone Watch appjában sincs ott a telepített appok között. Azt is sejtettem, hogy az OS része, de gondoltam rákeresek, hátha pótolható AppStore-ból, mint a gyári iPhone appok pl…
Van más ötleted?
Nem bánnám, ha nem kéne újratelepíteni az órát.
Köszönöm,
Gábor

az órát nyugodtan újratelepítheted, mert a tevékenységi és más adatokat az iPhone-od tárolja az Egészség alkalmazásban, tehát azok nem fognak elveszni. én ezt próbálnám meg akkor most elsőként, a végén először biztonsági mentésből visszaállítva, ha pedig továbbra sincs Adóvevő, akkor új óraként beállítva.