Hogy tudom a régi gépemről törölni mindent és alap helyzetbe állítani?Mert jelenleg az összes beállítás törlése kiválasztása esetén egy ablak jön fel, hogy nem lehet törölni semmit, “mert a rendszert módosították”! Nagyon köszönöm előre is!
készíts az új gépeden egy USB-s telepítőt a régi gépedre ténylegesen elérhető rendszerrel, bootold arról a telepítőt, formázd le teljesen az SSD-t (Lemezkezelőben előbb nyomj a Nézet ikonra, és válaszd az összes eszköz megjelenítése opciót, és kattints a legfelső Apple SSD kezdetű elemre, majd Törlés), és telepítsd fel a rendszert.
Tudnál segíteni ebben?Vagy van itt korábbi leírás ami végig tudna vezetni ezen lépésről lépésre?
Nagyon köszönöm előre is!
Amikor kiválasztom a Monterey linkjét, átdob az Apple Store-ba és ha kiválasztom a letöltést, akkor a mostani M2-es gépemre kezdi el letölteni és próbálná feltelepíteni, ami persze hibára fut.
az normális. nem fogja rá telepíteni. használd az első linken lévő parancsot:
sudo /Applications/Install\ macOS\ Monterey.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume
előtte a pendrive-ot nevezd át MyVolume névre.
Nagyon szépen köszönöm sikerült!:))))
Az M2-re letöltődött Montereyt-t, hogy tudom eltávolítani, hogy ne foglaljon helyet?
ha ott van az Alkalmazások mappában, akkor egyszerűen dobd a kukába.
Nagyon köszönöm, de egy picit furfangosabb volt, mert az alkalmazásokból nem engedte áthúzni a kukába. Elsőként ki kellett húzni az asztalra és csak onnan tudtam behúzni a kukába és törölni