Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

Az OTP-nél más gondok vannak a VISA kártyák kapcsán, nem technikai.

Én otps vagyok, de örülök, hogy a másik két bank ügyfelei is használhatják mától. Már csak a Revolut hiányzik a sorból.

1 kedvelés

Revolut aktuális gumiválasza:

De volt kicsit feljebb m,ás is feltette de még az indulás (Erste) előtt a kérdést. Engem pont nem érint, de gondoltam vki hátha tudja és ezzel segít akiknek maradt VISA zsugájuk.

az, hogy az Ersténél van Visa, semmit nem jelent az OTP esetén.

Tudom nem is ez volt a kérdés, hogy azért mert, csak egy kérdés volt, hátha. :flushed:

Nagyon idegesítő, már minden szomszédős országban működik Revolutal az Apple Pay csak nálunk nem. Az OTP exkluzivitásnak is vége, szóval nem értem mire várnak még, vagy mi van a háttérben :confused:

megkérdeztem, nem válaszoltak rá.

Tartok tőle, hogy összevárnak Luxemburggal és Hollandiával. Mindkettőnél vélelmezhetően exkluzívtással van jelenleg egy-egy bank. Utoljára Hollandia csatlakozott június 11. körül, ha nekik is annyi az exkluzívitásuk, akkor ebből augusztus eleje környéke jön ki…

elvileg megint mukodik a revolutos apple pay.
bar nekem meg egyik kartyat sem sikerult hozzaadni.
esetleg erdemes megprobalni.

Semmi hivatalos bejelentés nem volt, szóval szerintem max valami bug folyamán tudja valaki hozzá adni :smiley:

Mit értesz az alatt, hogy elvileg?
Most újra próbáltam hozzáadni a fizikai kártyát, de nem sikerült ezt adja rá:

Miközben már ma legalább frissült a tegnapi állapot szerint Mo. státusza:

Igen, próbáltam a készülék újraindítást is :slight_smile:

ugy ertem az elvileget, hogy most a kollega hozza tudta adni a kartyajat.

Ez érdekes… hátha…
Magyar címmel, régióval, stb?
Fizikai vagy a virtuális kártyával?

semmi trukkozes nem volt.
premium mc kartyat adott hozza.
bar, az oraval nem sikerult.

Vmit hegesztenek…
Aztán legfeljebb visszavonják :sunglasses:

Ha van időtök, kedvetek kipróbálnátok, hogy egy magyar nem támogatott kártya sikertelen hozzáadását követően megjelenő tájékoztató ablakban nálatok mit ír, hogy mely bankok érhetők el Mo-n. (lásd fentebbi hszemben hivatkozott képernyőkép)

Nekem ugyanaz jön fel, mint nálad.

Köszi az infót.
Revoluttal próbálkoztál? Sikerült esetleg?

Igen, azzal, de nem adta hozzá sajnos