tök mindegy, mit ír, mert még az Erste és a GRÁNIT sem szerepel ott, mert az Apple-nél nem frissítették a magyarra fordított oldalt – míg az angol nyelvűn ott van mindhárom bank Magyarország esetén.
Pont ezért én már csak az angolt nézem, mert az kisebb késéssel frissül
hát de akkor nem értem, mit számít, hogy mit ír ki, ha egyszer nem mérvadó a magyar nyelvű.
Azt a weboldal kapcsán írtam.
Az látszik, hogy a weboldal csak követi az eseményeket. (a magyar nagyobb késéssel)
Az volt a hipotézisem, hogy amit a walletben ír ki az viszont szoros összefüggésben van azzal, hogy sikeres-e a regisztráció vagy sem. Ezért kérdeztem, hogy akinek sikerült a Revolutot ma regisztrálni, annak mit ír ki. Visszanézve az eseményeket viszont valószínű, hogy ez a szöveg is csak követi az eseményeket.
Van aki már örül:
Nekem a VISA kártyámat kérdés nélkül elutasítja, a MasterCard-al pedig csak simán hibára fut.
Lehet, hogy egy új virtuális kártyával kellene megpróbálni?
Azzal se megy.
Nem támogatott.
Akkor nincs más hatra mint várni…
De utálom
igen, rola beszeltem.
Revolut-al nekem újra működik Apple Pay! Frissíteni kell 6.0-ra.
Valóban megjelent a tárcához való hozzáadás lehetősége egy pénteken érkezett kártyával bármiféle trükközés nélkül, viszont azt írja, hogy még nem támogatja, mikor hozzáadásra kerülne sor.
Kiindulva az előző 2 bank launchjából, csak nem ismételten hajnaltól/reggeltől/délelőttől lesz lehetőség a sikeres hozzáadásra?
Update, Monese is megy:
Ha nem megy, kreálj egy virtual kartyat( egy ingyenes) es add hozza azt addig
Az is volt/van még ezt megelőzően, próbáltam is, de ugyanaz a gebasz.
Órán egyelőre még csak a fizikait próbáltam, végeredmény ugyanaz, mint telefonon a két kártya esetében.
Annyira nem lényeges, Simple-lel elleszek még reggelig, csak most így felspanolt alvás előtt a dolog.
Megy nálam is mind a kettő hibátlanul.
Mindenkit kérek, hogy az új cikk alá kommenteljen, ha a Revolut-ról van szó: Magyarországon is elérhetővé vált a Revolutnál az Apple Pay!
ez tök jó, csak még nem lehet hozzáadni a kártyát…