Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

tök mindegy, mit ír, mert még az Erste és a GRÁNIT sem szerepel ott, mert az Apple-nél nem frissítették a magyarra fordított oldalt – míg az angol nyelvűn ott van mindhárom bank Magyarország esetén.

Pont ezért én már csak az angolt nézem, mert az kisebb késéssel frissül :wink:

hát de akkor nem értem, mit számít, hogy mit ír ki, ha egyszer nem mérvadó a magyar nyelvű.

Azt a weboldal kapcsán írtam.
Az látszik, hogy a weboldal csak követi az eseményeket. (a magyar nagyobb késéssel)
Az volt a hipotézisem, hogy amit a walletben ír ki az viszont szoros összefüggésben van azzal, hogy sikeres-e a regisztráció vagy sem. Ezért kérdeztem, hogy akinek sikerült a Revolutot ma regisztrálni, annak mit ír ki. Visszanézve az eseményeket viszont valószínű, hogy ez a szöveg is csak követi az eseményeket.

Van aki már örül:

Nekem a VISA kártyámat kérdés nélkül elutasítja, a MasterCard-al pedig csak simán hibára fut.

Lehet, hogy egy új virtuális kártyával kellene megpróbálni?

Azzal se megy.

Nem támogatott.

Akkor nincs más hatra mint várni…
De utálom

igen, rola beszeltem. :smiley:

Revolut-al nekem újra működik Apple Pay! Frissíteni kell 6.0-ra.

Official :slight_smile:

Valóban megjelent a tárcához való hozzáadás lehetősége egy pénteken érkezett kártyával bármiféle trükközés nélkül, viszont azt írja, hogy még nem támogatja, mikor hozzáadásra kerülne sor.
Kiindulva az előző 2 bank launchjából, csak nem ismételten hajnaltól/reggeltől/délelőttől lesz lehetőség a sikeres hozzáadásra?

Update, Monese is megy:

Ha nem megy, kreálj egy virtual kartyat( egy ingyenes) es add hozza azt addig :slight_smile:

Az is volt/van még ezt megelőzően, próbáltam is, de ugyanaz a gebasz.
Órán egyelőre még csak a fizikait próbáltam, végeredmény ugyanaz, mint telefonon a két kártya esetében. :smile:
Annyira nem lényeges, Simple-lel elleszek még reggelig, csak most így felspanolt alvás előtt a dolog.

Megy nálam is mind a kettő hibátlanul.

Mindenkit kérek, hogy az új cikk alá kommenteljen, ha a Revolut-ról van szó: Magyarországon is elérhetővé vált a Revolutnál az Apple Pay!

2 kedvelés

K&H Apple Pay oldal
https://www.kh.hu/napi-penzugyek/elektronikus-szolgaltatasok/applepay

ez tök jó, csak még nem lehet hozzáadni a kártyát…