Szolgaltato fele kellene jelezni.
A vodka már csak ilyen. Ha sokat iszol belöle árt az agynak. Én amióta T-s lettem, úgy 100 éve eléggé ritka a probléma, persze itt is akad néha, de rendszerint olyankor is kiderül, a másik fél netje volt a ludas, 10/8 . Tudom drágább és stb, de nem öli az agysejteket annyira az ideggel.
@Burgatshow
Köszi, megtettem. Cserélték is a sim-et, ami 5s-sel kiválóan működik, csak a 13 minivel szarakodik.
@gunar
Tudom, hogy egy fos a voda, de ebben az esetben kivételesen a 13 mini, ami eldobálja a mobilnetet. Egyébként minden más hálózati dolog működik, a 4g-t is írja, csak nem megy.
Akkor imho, a telefonod is lehet hibas.
megoldodott, RESZBEN. kozbe kikoltoztem svajcba es itt is ugyanazt csinalja svajci sim kartyaval es total masik telefonnal is… otthon is at lett nezve minden halozati beallitas. nem tudunk rajonni mi okozza ezt. de mar ritkabban csinalja ezt a jelenseget szoval en a szoftverre gondolok hogy azzal lehet valami problema… mert minden bevan allitva normalisan
Ha még bárkit érdekel, annyiban van rá workaround - nem megoldás, hogy ha másnál is, mint nálam kb pont 24 óránként dobálja el a mobilnetet: megvártam, hogy dobja el a netet, de nem tettem egyből repülő üzemmódba és vissza, hanem parancsoknál létrehoztam egy automatizálást, hogy hajnal 2 és 3 között, amikor nem érkezik kb semmi, menjen repülőgép üzemmódba.
Így nekem egy hete nem szakadt meg a mobilnet. Remélem ez másnak is megoldást jelenthet.