Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján!

Eredetileg itt jelent meg: Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján! - Szifon.com

Megszokhattátok már, hogy hétvégére próbálok valami egyedi cikket készíteni nektek, ami hasznos információkat, tippeket, trükköket tartalmaz. Ilyen volt már a Wi-Fi 6-os, az M1-es teszt, a 2021-ben jótállás változásairól szóló cikkem, most pedig az Apple Watch-csal kapcsolatban szeretnék megosztani pár hasznos tanácsot! Ez a cikk lényegében egyedi, bizonyos eseményekhez létrehozható Apple Watch óraszámlapokat fog tartalmazni, valamint…

1 kedvelés

imádom a komplikációkat, mégis egy letisztult számlapot használok :smiley: /Számok (2 pár)/
//persze be van állítva még 20 másik számlap, de itt kötök ki mindig//

1 kedvelés

ha beállítom hogy megváltoztassa a számlapot utána automatikusan vissza áll ha eljövök onnan vagy arra is kell egy parancs?

Arra is kell egy parancs természetesen. Nyilván ez egyén függő, ki, hova, és mikor jár.

Nekem a Grocery List a bevásárláshoz jobban bejön, évek óta használjuk és az átjárható droidról is ha arra lenne szükség. Az kifejezetten ilyen célra van. A StockCards igen az nálam is jól teljesít jó ideje.
Az ötlet amit fent leírtál amugy nagyon jó, mert végre valaki aki kényelmi dolgokra is használja az óráját ha az okos. Nekem mondjuk hiányoznak pl a klímámhoz való és a samu tv-hez való appok, mert jó lenne azokat is óráról vezérelni, ha már a kényelmi app ott figyel a telón. De a gyátók még eddig nem jutottak el sajnos. Persze lenne még pár eszköz amihez szintén szívesen használnám az órámat, de talán majd 1x lehet.

Szia, melyik WatchOS verzióval készültek a számlapok? Azt írja, hogy az óraszámlap nem érhető el a watchOS általam haznált verziójával. Nekem a 7.3 van fent. És 4-es Watch-om van. A másik kérdésem, hogy a pulzus kijelzés az egy másik programmal van? Mert az alap pulzusszám kijelzésnél, csak egy szív ikon van és nem mutat számot.
Köszi

Ez érdekes, a legfrissebb szoftverrel készültek. HeartWatch az app.

Nalam Series 4-en, 7.3-as OS eseten mind a harom szamlap letoltheto es telepitheto volt.

Köszi, megvan a hiba, google chrome-ból nem ment a telepítés viszont safariból igen.

A kulso bongeszok fejlesztoinel jellemzo, hogy egy csomo dolgot nem implementalnak le rendesen.

Én hiába állítom be hogy GPS lokáció alapján váltson nem csinál semmit se amikor munkába értem se a Spar-ba se mikor haza. Be van állítva az adatvédelem helymeghatározásnál, hogy Apple watch óraszámlapok engedélyezve alkalmazás használat közben. Mi nincs még beállítva hogy működjön? köszi

Nekem se működik automatikusan… :frowning:
Viszont ha kézzel indítom a parancsokból a folyamatot, ott szépen le fut hiba nélkül.

Ha viszont egy pontos időpontra konfigolom, úgy tökéletesen teszi a dolgát!

nem a számlapokra kell engedélyezni, hiszen nem a számlapok működéséhez kell a GPS, hanem a Parancsoknak. nézd meg, hogy a Rendszerszolgáltatások alatt a Helyzetalapú jelzések is be van-e kapcsolva.

Nálam be van kapcsolva, de sajnos igy sem müködik

sajnos akkor passzolom.

1 kedvelés

azért nagyon szépen köszönöm a választ. Még nem adom fel, teszek egy két próbát aztán ha van eredmény szólok!

igazából van egyáltalán bármi rendszerszolgáltatás letiltva a helymeghatározás alatt? ha igen, azt engedélyezd, és próbáld meg újból létrehozni a parancsot egy újraindítás után, és nyilván a megadott helyzet ne a jelenlegi helyzeted legyen, hanem valami más, hogy az se kavarhasson be, hogy csak azért nem “triggerelődik”, mert nem érzékeli, hogy elmentél otthonról valahová.

megpróbálom!


Nálam ez van beallitva

tehát nálad akkor eleve ki van kapcsolva az ehhez szükséges opció, így akkor nem csoda, hogy nem megy.