Használ-e valaki iBlue Immobilzer-t?

Csak annyit szeretnék tudni, hogy van-e valami vezérelhetősége watch-ról és mennyire megbízható?

nem vezérelhető Apple Watch-ról. a megbízhatóság kapcsán nem tudom, mire gondolsz.

Használat közben mennyire megbízhatóan teszi a dolgát, értem alatta hogy volt-e olyan amikor nem lehetett kikapcsolni vmiért stb és pl automata módban mennyire jól?
A watch vezérlés csak nekem lenne logikus? Hiszen a testvére a Smart Gate az tudja és nem is értem ebből miért is maradt ki a lehetősége.

maximum szerviz módba akarod betenni, de azzal meg nem szokott gond lenni. az app nincs nagy kijelzőre optimalizálva, és néha elsőre összeomlik, de olyan még sosem volt, hogy ne működött volna. a Watch vezérlés felesleges, ha egyszer automatikusan képes feloldani a zárolást a telefon, semmit nem kell nyomni hozzá. évekkel ezelőtt megkérdeztem őket a Watch-ról, de akkor még nem volt automatikus feloldás sem az appban.

de vedd fel velük a kapcsolatot, és kérdezd meg tőlük.

Köszönöm a választ!
Próbáltam nekik írni de hetek óta semmi választ nem adtak és ahogy olvasgattam itt-ott másokat sem kényeztetnek.
Ha jól tudom az app-nak futnia kell mindig ahhoz hogy feloldjon? Amugy kb 2 hete néztem az oldalukat és többször átolvastam az immo-t is és a smart gate-t is, a svájci oldalon is fordítóval, mikor 1x visszakatintottam az immora és ott is bedobta az ismertetőnél a watch vezérlést képpel, de előtte nem volt, még csodálkoztam is, majd kis idővel később mintha frissült volna az oldal és eltűnt újra. Azóta azon filózok, hogy csak már nagyon éjjel volt és benéztem :crazy_face:, vagy ők tolták ki tesztnek és később levették, még színe is olyan zöldes volt mint az immo többi bemutató képénél és nem sárgás mint a smart gate esetében. Az kint van viszont hogy nagy frissítés várható.

A svájci anyacég vagy mi volt az 2 éve csődbe ment, svájci oldaluk nincs, csak .eu-s. Mivel magyar cég, biztos hogy tőlük kapsz leggyorsabban és leghitelesebben választ és nyelvi akadályok nélkül.

Igen .eu -s volt, csak olvastam hogy svájciak azért is gondoltam rájuk, de lehet akkor azért nem jött semmi mert lehet ott írtam? Ha emlékeznék rá akkor jó lenne, de már a bánat emlékszik melyiken volt. Max írok a .hu -ra nekik. Azt sem tudtam olyanok mint az ephone, hogy az adók miatt csináltak kinti vállalkozást valószinűleg.