Használ-e valaki iBlue Immobilzer-t?

hát ha @cimbi válaszolna, akkor kiderülne, miket lépett meg eddig.

Egyelőre itt áll a dolog. Még adtam egy negatív értékelést a google-nél.
Két visszaigazoló e-mail jött csak, számla nem.

hát ez fura, hogy nem kaptál számlát. a banknál megreklamáltad? mert szerintem az, hogy nem kaptál számlát, pont okot adhat arra, hogy visszaélésként jelezd a banknak. plusz itt van egy telefonszám amúgy:

Facebookon van egy szám. Felhívtam és egy volt dolgozó jelentkezett, aki már évek óta nem dolgozik náluk. Lehet, hogy pont ez volt az.

A Mastercardnak is van olyan védelme, mint a Paypalnek. 120 napon belül, ha panaszt teszünk, visszakaphatjuk a pénzünket. George-on keresztül elküldtem az levelezésemet az iblue-val, amiben leírták, hogy se pénzt nem kapok vissza, se a megrendelt kapunyitót.
2 nap múlva már vissza is utalta a bank az összeget. Remélem nem csak a bank “nyelte be” ezt a pénzt, hanem tényleg visszavették ettől a csaló bandától…

szerintem a banknak van biztosítása vagy kerete ilyesmikre, így jó kérdés, hogy végül ráterhelik-e a cégre, mert ilyen relatíve kis összegnél nem biztos, hogy fognak érdemben foglalkozni vele.

megnéznétek, hogy nálatok látszik-e még az immobilizer app az App Store-ban? a magyar és amerikai esetén nincs fent, de a linkbe beírva a DE-t vagy a CH-t, meg még pár másikat, sehol sem dobja fel, ami nem kicsit teszi problémássá mindezt.

https://apps.apple.com/app/id879401628

a preorder státusz oldal meg már hibát dob. (direkt nem fogom linkelni, ne legyen backlink hozzájuk.)

Nincs fent ch storeban