Így újítsd meg, vagy köss új AppleCare+ előfizetést! (2021)

Eredetileg itt jelent meg: Így újítsd meg, vagy köss új AppleCare+ előfizetést! (2021) - Szifon.com

Az egész Szifon.com csapat AppleCare+ párti, és viszonylag régóta használjuk az Apple ezen biztosítását. Az AppleCare+ lényegében leejtés, beázás, vagy bármilyen más, a saját hibánkból eredő kárért biztosít minket. Ilyenkor hibától függően vagy kicserélik az adott hibás alkatrészt vagy az egész készüléket. Az AppleCare+ nem a legolcsóbb megoldás, ha biztosításról van szó, de kérdés nélkül…

Ketten vagytok a kádban, és mobiloztok meg laptopoztok?

Nem 1 kádban ketten, van 2 kádunk :slight_smile: És igen.

Én pont a 14-es Pro-nál nem érzem azt először, hogy nekem ez kell (pedig minden más eszközömön van). Miért gondoljátok így? Ha publikus, Neked miért kellett most igénybe venned a garit? Még van egy hónapom megvenni, de azért mégis csak 107 ezer forint (nyi font).

Nekem alig fél év alatt 80% alá esett az aksi. Normál esetben ezt azért el kell bíráltatni, szenvedni kell a cserével stb… az AppleCare±nél ez nem volt baj, simán cserélték. Őszintén, nekem ad egyfajta biztonságérzetet is.

Ezzel tényleg egyetértek, én (is) imádom, kicsomagolás után mindig ez az első - csak pont a MacBook-nál valamiért nem kapott el (pedig a lányom és anyja kettő Pro-t is megkínált már inni).

Akkor azért nem lehetne kérdés :smiley: :smiley: Ettől függetlenül valóban nagyon nagyon drága, főleg a 14, 16-osra az AppleCare+ én sem adnám be a derekam azonnal. De azt vedd alapul, hogy 3 évre kötöd nem 2-re, macnél az Apple 3 évet ad azért. És ez jó.

1 kedvelés

Mondjuk most először megnéztem az akkucsere árát, hát áú!

Azt nem tudjátok, hogy a Theft and Loss opciót is lehet magyarországon érvényesíttetni? Szerintem azt nem nagyon. Utána tudtok járni esetleg?

Én is néztem már ezt, de nem nagyon van infó hogy itthon ezt hogyan lehetne érvényesíteni. Főleg hogy ugye országonként eltér. Szóval nem igazán látok esélyt rá.

Köszi. Hátha alapon ezt vettem, $70-ral több, mint a sima, de akkor valszeg felesleges volt. Mindegy. :slightly_smiling_face:

Sosem felesleges :smiley: Egy kört mindig megér!

1 kedvelés

Nekem 12 pro van és betört a kijelzője. Elvittem Apple márka szervizbe és 2h-n belül kicserélték. 300 €-t fizettem. A biztosítás amit ajándékba kapok a bankomtól ahol a folyószámlámat vezetem 100 %-ban megtérítette ezt a költséget. Ha lett volna Apple Care + akkor 300 €-t kellett volna fizetnem érte és cserébe 30 euróér javította volna meg az Apple. Tehát néha jó biztosítás olcsóbb mint az Apple Care +. Tudom hogy ez egy szélsőséges példa de gondoltam leírom.

Van arról valakinek infója, hogy az Apple Care+ meghosszabbítása elérhető-e Németországban?

Melyik bank ez, ha publikus? Tudom, hogy nem ez a téma, de kíváncsi lettem…

@bkiky01 nem magyarországi.

Consorsbank Németország. A Visa aranykártya ajándék opciója. (Halkan jegyzem meg hogy ingyenes számla nyitás, számla fenntartás, nincsenek tranzakciós költségek külföldi vásárlásnál középárfolyamon vált és az arany kártya éves 70 €-s költségét havi 5 € összegben jóváírja egy év alatt. Így jön ki éves átlagban az ingyenes használat. Ha nincs rendszeres jövedelem átutalás a számlára a kondíciók ugyanúgy élnek.)

Köszi az általános linket.
Az oldal leírja mely országokat érint és összességében miről szól ez, majd ad egy linket, ahol elvileg (a saját készülékekre szabva) konkrétan kiderülnének a dolgok, ott azonban nem találtam erre vonatkozó információt. Lehet, hogy azért mert még egyik készülékem sincs a lejárat közelében, így azonban nem tudom mi vár rám a lejáratot követően.

Ha valakinek Németországon belül van olyan készüléke amire az AppleCare+ hamarosan lejár kérem nézze meg, hogy mit ír, milyen lehetőségei lesznek.

Így van, csak akkor fogja mutatni, ha lejárt az AppleCare+ ezért készült ez a cikk is. :slight_smile: Konkrétan leírtam.