iPad Cellular nincs szolgáltatás

Sziasztok, van esetleg valakinek ötlete mi lehet a probléma, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik a mobilcet iPad-en. A kártya jó mert ha beteszem egy esik eszközbe ott működik az iPad-en meg azt írja nincs hálózat. harc eset mobilcet és repülőgép mód ki-be kapcsolás már megvolt de semmi változás. Telekom kártya van benne a szolgáltató már csinált egy kártya resetet de nem segít.

és hálózati beállítások törlése is volt már?

volt az is.
Nem értem mi történt vele ilyet még nem láttam , hogy ezek közül valami nem oldotta volna meg

másik SIM-mel van szolgáltatás? másik szolgáltatós kártyával? vagy azokkal sem?

Milyen tipusu iPad?

Ipad 2020 4G

Próbáltam másik kártyával sem ment majd vissza tettem a kártyát egy pillanatra megjelent a térerő és újra eltűnt

itthon vetted?

persze még garanciális
csak megint macera és az hogy azon is szenvedek, hogy nem tudok biztonsági mentést csinálni mert egy sima usb-c kábelt sem kelti életre a régi mac-en ami jó lenne az meg folyamatosan tölt nem tölt állapotot mutat. így egy normális restoret sem tudok csinálni, hogy megnézzem meghalt most a mobilcet radio vagy nem

pedig pont a restore-t akartam javasolni egy biztonsági mentés után.

miért csinálja az usb a usb c ezt a csatlakozási problémát?

Az miert baj ha “nem toltodik”? Attol adatatvitel van. Minden olyan portra kiirja ami, nem tud 2-3A-t. Annyi ido alatt nem merulhet le, amig megcsinalja a backupot.

Nem csinálja meg mert amikor radugom a kábelt akkor feldobja hogy megbízható eszköz majd ranyomok és egyből eltunik a kód beiras és újra Pittyen a toltesre és ez megy folyton így meg sem jelenik a finderbe. Utálom ezért már az  és az itthon található összes USB a USB C kábellel ezt csinálja vagy a töltés se jelenik meg ami azt jelenti hogy noncs csatlakoztatva a géphez

na de várjál, az iPad 2020 az az iPad 8, Touch ID-val. azon meg Lightning-csatlakozó van, nem USB-C. a géped mikori gép, és azon melyik rendszer van? közvetlenül a gépbe dugod be a kábelt, amin az iPad van, vagy valami hubon vagy átalakítón keresztül?

lemaradt a Pro mikor írtam ipad pro 2020. És amikor ezt csinálja az eszköz akkor esélyed sincs mentést csinálni, ráadásul a lányom gépén is ezt csinálja vagy másik kábelre meg se mozdul. iCloud

na nagynehezen terminálba parancsokkal a 12. usb-a usb-C kábellel sikerült normálisan csatlakozni, és lementettem az ipad-et de ez sem segített hiába telepítettem újra a 15.1-et ugyan úgy nincs mobilcet csatlakozás. ez így biztos szervíz lesz sajnos.

ha másik kártyával, pláne másik szolgáltatóval sem megy, akkor szerintem kérdezd meg, nincs-e véletlenül letiltva a szolgáltatónál az IMEI-száma, mert mondjuk egy lopott készülékét elírta a rendszerben valaki.

De akkor azt csak kiírná, hogy a készülék le van tiltva nem? sikerült egy telenor kártyát beletenni azon volt hálózat vissza tettem a telekom kártyát és az ugyan úgy azt mondja nincs szolgáltatás a menüben pedig a Hálózat: nem érhető el. Ez valami Telekom probléma lesz de a kártya másik eszközbe ment így szerinted van értelme próbálkozni e-sim kártyával, hogy azzal mit csinál vagy beszéljek a teleklommal még előtte egyből.

Probaltal benne masik Telekom kartyat is?

nem ír ki olyat, hogy le van tiltva. a készülék nem tudja, hogy miért nem engedi fel a hálózatra a szolgáltató, csak azt tudja, hogy sikertelen a csatlakozás.

fentebb azt írtad, hogy a Telenorral sem volt hálózat, majd visszarakva a Telekom kártyát egy pillanatra volt, majd ugyanúgy nincs szolgáltatás lett:

ha most akkor végül az a helyzet, hogy csak Telekommal nem megy, akkor náluk van a gond, és nem az iPaddel. ebben az esetben meg akkor az lényegtelen, hogy a SIM fizikai, vagy eSIM. ahogyan írtam, ellenőriztesd velük, hogy nincs-e X okból hibásan letiltva az iPad IMEI-száma a rendszerükben.