iPhone 12 helyett Apple Watch Series 6-ot és iPad Air 4-et mutathat be az Apple jövő héten

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/09/iphone-12-helyett-apple-watch-series-6-ot-es-ipad-air-4-et-mutathat-be-az-apple-jovo-heten/

Tegnap az Apple bejelentette a szeptember 15-i eseményt, ami ahogy meg is szokhattuk, az iPhone esemény dátuma, azonban egyesek szerint az iPhone-ról szó sem lesz, hanem helyette az cég az Apple Watch Series 6-ra és az iPad Airre koncentrál. Az Apple már korábban jelezte, hogy néhány hetet késni fog az új iPhone, ez jelen formájában…

Szerintem nem lesz külön esemény az iphone-nak attól, hogy októberben lesz csak elérhető. Emlékszem az X is csak oktoberben volt rendelhető de szeptemberben bemutatták a misén…

Anno szept 12-volt és így jött a kommunikáció:
Az iPhone X október 27-től lesz előrendelhető és november 3-tól lesz megvásárolható az első körös országokban, amibe a jelek szerint most hazánk is beletartozik.

én is így gondolom, és hogy Prosser benézte. viszont mivel ugye eleve már csak online verzió lesz, így igazából felveszik tuti előre, és akkor már egy második etapban leadni az iPhone-os részt nem akkora kaland. de hát jövő héten majd jól kiderül.

rakjatok minden mondat utan reklamot/feliratkozo panelt… :weary::nerd_face:

1 kedvelés

Tudom, hogy az Apple bemutatókon a semmiről is képesek órákat áradozni, de azért ez az új óra és ez az új iPad még 20 percre is kevésnek tűnik.

Szerintem be fogják mutatni az új telót, amit már nagyon várok. Ez a design sokkal jobban bejön mint a lekerekített. Külön eseményt nem fognak tartani neki max az előrendelés csúszik pár hetet. Személy szerint már nagyon várom. De valószínű, hogy 15.-én minden kiderül.

Lehet ez lesz az új Apple Original sorozat a TV±on. :grinning: Keynote 1.évad

Igen, a design az valóban jobb mint a mostani lekerekített keret. Ráadásul a lapos oldalkeret összehasonlíthatatlanul jobb fogást is biztosít, ez tény. Csak hát ez a design nem új. Lévén az iPhone 4 és 5 is ilyen volt. Viszont ez már régen volt, “egy újszülöttnek meg minden dolog új”, ezért amikor elmaradtak az új ötletek, nyilván azt gondolták, bevetik újra ezt, csak ezúttal nagyobb méretekben. A fiataloknak úgysem fog feltűnni, ezért veszik majd mint a cukrot, az idősebbek számára meg nosztalgikus lehet, ők azért fogják megvenni. Két legyet egy csapásra. És még csak gondolkodniuk sem kellett.
Egyébként szerintem is be lesz mutatva 15.-n. Óriási hibát követnének el, ha mégsem.
Viszont kíváncsi leszek mennyi innováció lesz benne.

Pontosan ahogy leírtad.