Arrol lenne szó, hogy egyik barátom váltana iphonra és két vodafonos simmel szeretné használi.Emiatt bizonytalan, hogy működni fog-e kettő vajon
Természetesen 1 e-sim és egy fizikális sim lenne:)
miért ne működne? továbbra is a DSDS (Dual SIM Dual Stand-by) a korlátozó tényező.
Sziasztok,
iPhone 11-em van még, egy hagyományos és egy esimet használok. Pár héttel ez előttig teljesen jól működött (évek óta használom így), viszont azóta random nem csörög ki, ha hívnak. (Mind2 számnál előfordult már) Általában nem is használom a telefont (szóval nem a technológiából adódó esetek állnak fent).
Szerintetek lehet vmi beállítási gond vagy kezdi megadni magát a telefon esetleg?
Köszi előre is!
nincs ilyenkor bekapcsolva valami fókusz mód, vagy ne zavarjanak?
Nincsen.
Egy tippem van, hogy mikor romlott el. 1x az esimet kikacsoltam egy fél napra és sztem azóta csinálja, h visszakapcsoltam. Nem tudom ez jelent-e vmit…
Ilyen vowifi, volte, adatromaing meg adatforgalom átadás beállítás kombót tudnék elképzelni okozónak… de nem tudom lehet hülyeség…
Mindkét kártya telekomos, beszéltem velük, azt mondták, h visszahívnak, de ez 4 napja volt…
érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni – én a hálózati beállítások törlésével kezdeném:
Köszi, a hálózatit megcsináltam korábban, de nem segített.
Közben beszéltem a telekommal újra, kaptam új esimet. Majd megírom jobb lett-e, hátha másnak is segít 1x… (mondjuk annyira nem bízom benne, hogy ez lesz a megoldás…)
Esetleg nem most áll át a környékeden a Telekom az 5G-re, esetleg nem azzal van összefüggésben?