Javíthatatlan iPhone, iPod vagy Apple Watch? Legyen belőle modern műalkotás!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/02/10/javithatatlan-iphone-ipod-vagy-apple-watch-legyen-belole-modern-mualkotas/

Engem mindig is érdekelt, hogy miből és hogyan is áll össze egy adott készülék, így kifejezetten szeretem az iFixit darabokra szedős, teardown írásait a sok nagyfelbontású fotóval. Az iFixit ugyanakkor elsősorban a szétszedés használhatóságát veszi elő a cikkeiben, és bár jól néznek ki, ahogyan egy teardown végén elrendezik a készülék összes alkatrészét egyetlen fotón, mégis…

1 kedvelés

Engem érdekelne és pont van is egy i5-öm erre a célra

írj kérlek egy emailt a hello@szifon.com-ra, és már küldöm is a részleteket! :slight_smile:

Hogyan lehet az appban a képekre ránagyítani?
Köszi

@novisz az appban jelenleg sehogy, ezt már felírtuk a teendők közé, hogy orvosoljuk! addig is ha Safariban megnyitod a cikket, ott már tudsz nagyítani.

Óriási ötlet! Kedvet is kaptam hozzá hogy elkészítsem :slight_smile: Milyen hordozólapot használtál és mivel ragasztottad le az alkatrészeket? :slight_smile:

@TeXe ejj, hát egy bűvésztől sem kérdezed meg, hogy hogyan működik a trükk, mert úgy elvész a varázs! :slight_smile: mindenesetre véletlen se kartonpapírt, és nehogy pillanatragasztót használj, ezek több szempontból sem jók erre.

1)ez nem a te otleted hanem everythingapplepro
2) tipikus irigy legalja magyar aki nem oszt meg semmit a masikkal

Ki azaz everythingapplepro?

már ne is haragudj, de mégis hol láttál a cikkben olyat, ahol azt írtam volna, hogy ez az én ötletem lenne? mert én azt írtam, hogy az iFixit szétszedős elrendezései nekem nem tetszettek, ezért találtam ki saját elrendezést, ami szerintem esztétikusabb. az meg, hogy ezt utána képkeretbe tettem… mégis hogyan másképp lehetne feltenni a falra?

egyébként az általad említett kolléga előtt is létezett már ilyen kép, tehát nem ő találta ki.

de semmi baj, legalább kiadtad magadból. remélem, így már könnyebb a napod.

1 kedvelés

Köszönöm szépen! :+1:


2 kedvelés

szívesen. :slight_smile: viszont most látom, hogy a 4s esetén a bal alsó sarokba leesett az alaplap felső élét a kamera mellett fedő gumi, amin a kijelző szalagkábelei futnak át az alaplapi csatlakozókhoz. ha be tudod majd valamikor hozni, akkor azt természetesen visszaragasztom a helyére – de annak a helye egyébként itt van:

Screen Shot 2020-03-11 at 21.39.44

1 kedvelés

Uhh az iPad az elég beteg! :smiley:

Az a Tv fölé kerül és ott az iPhone elég kicsinek tűnne :slight_smile:

Tényleg, észre se vettem a képen mert annyira örültem neki :slight_smile: Ha megyek haza érte akkor jelentkezek és helyre rakjuk azt a kis darabot. Köszi, hogy szóltál.

1 kedvelés

az iPhone 4-ed esetén én a paszpartut levágnám ugyanakkorára, mint ami az első generációs iPhone-od esetén is van – szerintem úgy jobban mutat, ha van körülötte egy kicsit nagyobb üres hely, és a kettő paszpartu méretben is passzol egymáshoz, ha így párban vannak. :slight_smile: