Kezünkben az AirPods 2 – teszt és vélemény!

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/04/09/kezunkben-az-airpods-2-teszt-es-velemeny/

Tagadhatatlan, hogy az AirPods komoly szelete a vezeték nélküli fülhallgatók tortájának, olyannyira, hogy a közel 60.000Ft-os fülhallgatót lassan többen vásárolják, mint más gyártóét. Pár nappal ezelőtt csak sétáltam az utcán, de már számolni tudtam, hány embernek van ilyen és karácsonykor például készlethiány is volt hazánkban ebből a termékből. Az Apple vezeték nélküli fülhallgatója nem olcsó,…

0 Likes

#2

AirPods vásárlás előtt állok ,ahhoz tök jó volt ez a cikk,a kérdésem hogy tényleg kettő féle létezik belőle …az egyikre semmi nincs írva,a másikra pedig kicsi betűkkel a szárára hogy USA …ha igaz mi a kettő között a különbség ? Kollegáim szerint amelyik az USA az szebben szól !

0 Likes

#3

nincs hangzásban különbség még az első és második generációs között sem, pláne nincs különbség országok szerint. az egyetlen különbség az lehet – ahogyan a cikkben is írtuk – hogy az első generációs hangszórórácsába már beletapadt szennyeződés.

a fülesek alján találod a modellszámot, az A2031 és A2032 az AirPods 2-es.

0 Likes

#4

szerintem amit lat az ember utcan azoknak a legnagyobb resze utanzat.

0 Likes

#5

az amúgy akkor vicces lenne, figyelembe véve azt a fanyalgást, ami a megjelenésekor ment.

0 Likes

#6

Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Pár napja használom, előtte nem volt. Nekem megérte az árát, az olcsóbbikat vettem, 173$volt adóval. Nem vagyok vájtfülű, filmnézéshez, YT nézéshez, ilyesmire szerintem maximálisan megfelel. Nekem újdonság volt, hogy ha kiveszem pl. az egyiket, megszakítja a zenét vagy a filmet. Ha visszarakom, újraindul. Megvan tőle az az érzésem, hogy na ez igen, ez már valami. Nem bántam megegyáltalán.

0 Likes

#7

Most akkor a China vagy az USA feliratos a NEM hamisítvány ?

0 Likes

#8

Sajna ameddig nem változtatnak ezen a (szerintem elavult és béna) formán, addig sokan nem fogjuk tudni használni, mivel nekem pl. nem marad meg a fülemben. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ugyanolyan a hang"minősége", mint a vezetékes ugyanilyen forma fülhallgatónak volt? Mert akkor mindennek lehet nevezni, csak minőségnek nem.

0 Likes

#9

nincs olyan, hogy melyik a hamisítvány. a hamisított AirPods nem úgy működik, mint az eredeti. AirPods-t tudtommal nem gyárt az Apple Kínán kívül.

0 Likes

#10

Nekem például tökéletesen passzol, amúgy a cikkben is leírtam az EarPods-hoz képest jobb hangképet kapunk. :slight_smile:

0 Likes

#11

Uupsz lebuktam, nem olvastam túl hosszan a cikket!

Örülök hogy neked passzol, de ezzel most mit kezdjek? Gondolod mindenkinek ugyanolyan füle? Akkor most lehet újdonsàgot mondok: mindenki más a füle, mint egy ujjlenyomat :wink: És ez bizony problémákhoz tud vezetni az Apple egyméterű füllhalgatójának esetében. Méghozzá olyannyira, hogy erről még egy PCMag cikk is született!

Íme: https://www.pcmag.com/feature/366444/how-to-keep-your-apple-airpods-from-slipping-out-of-your-ear

Durvi miiii?

0 Likes

#12

Nem vennék mégegyszer, habár tényleg nagyon jó:

  • a párosítás (amit egyszer kell megtenni, emiatt lehetne bonyolultabb is akár),
  • a gyors csatlakozás (bármelyik minőségi darab tudja ezt),
  • a, ha kiveszed az egyiket akkor megáll a zene feature (ez hiányzik),
  • a hangja telefonáláshoz

Annyira mégsem jó:

  • zenehallgatásra, + zajos helyen pl repülő, zenehallgatásra egyáltalán nem használható
  • mert nagyon drága, ami ezzel a teljesen felesleges QI upgraddel még drágább lett
  • mert ár érték aránya a béka segge alatt

Nekem mondjuk nem esett ki a fülemből

0 Likes

#13

Nyilván, de mondjuk 10-ből 8 embernek jó. Így max Te vagy mások vesznek mást. Ennyi. Nem kell ezen fennakadni.

0 Likes

#14

Tehát leginkább az ára továbbra is az, ami miatt nem vennéd meg még egyszer. Ez igaz, tény, még mindig rohadt drága, vezeték nélküli töltőtokkal meg kb esélytelen ár, azt még ÉN se.

Nálam, ha mondjuk nem lenne, lehet megvenném újra, mert azért használom. Mellette van egy kurvajó Bose QC35-ös vezeték nélküli zajszűrős fejhallgatóm, csak még nem írtam róla. Lehet kéne már. :slight_smile:

1 Like

#15

Hehe, ugyanilyen fejhallgatóm van nekem is :slight_smile: (akkor neked is bejön)
Nem az ára miatt nem venném meg, igazából amire valóban jó arra sose használtam, telefonálás, filmezés este. Zenét melóhelyen gyakran hallgatok arra nem igazán tetszett a hangképe.
Ha nem vettem volna meg tavaly a Bose-t talán még mindig meg lenne :slight_smile:

Amúgy elég sokat gondolkoztam rajt, hogy Sennheiser Momentum legyen vagy a QC35, az döntött végül, hogy usankában 100e HUF körül jutottam hozzá.

1 Like

#16

Nekem sem jó a fülembe az Earpods/Airpods - kicsi a fülem és ugyan benne marad, de kb. 20 perc után már nagyon feszíti, 1 óra után már felér egy kínzással… ettől függetlenül az Airpods legalább megbízhatóan úgy működik, ahogy az egy vezetéknélküli fülestől elvárható. A Bose-fétist én nem annyira tudom megerősíteni, mivel van egy QC25-öm, amit nem használtam agyon, de már levált az egyik felén a bőrborítás… a hangjától nem vagyok elájulva, a zajcsillapítása meg szerintem zavaró - olyan, mint ha folyamatosan nyomás alatt lenne a dobhártyám. Futáshoz van mellette egy Bose Soundsport Free vezetéknélküli, na az egy rémálom, mert csak a Watch-csal lehet összepárosítani - ha bármi mással (pl. iPhonenal) is összepárosítom, a Watchról csak az egyik oldala szól, az is gyengébb minőségben - törölni kell minden párosítást és újrapárosítani a Watch-csal, ha megint arról akarom hallgatni. A hangja egyáltalán nem lenyűgöző, telefonálásra kb. alkalmatlan (csak az egyik fele szól és gyenge a mikrofonja), szabadban pedig rendszeresen eldobálja a kapcsolatot/elnémul az egyik fele pl. utcai vezetékek alatt áthaladva. VAn még Bose Mini Soundlink BT hangyóróból I és II generáció, azok legalább a mérteükhöz képest szépen szólnak, de a BT-eszközkezelésük csapnivaló, gyakran kb. lehetetlen összepárosítani őket egy új eszközzel. Szóval értem én, hogy nem tökéletes meg drága az Airpods, de a Bosékről ez minimum ugyanannyira elmondható :slight_smile:

0 Likes

#17

Hú neked akkor egészen “fura” füled lehet, hogy ha a Bose sem az AirPods nem jó, amivel egyébként nincs semmi gond, csak specifikusabban kell vásárolnod fülest. :confused:

Egyébként most tervezel valamilyen fülhallgatót venni? Mert lenne néhány tippem, amit érdemes lenne meghallgatni. Budapesti vagy?

0 Likes

#18

Én meghallgattam a Bose-t bejött. Így a többi nem is érdekelt. :smiley:

0 Likes

#20

A hasznossága számomra leírhatatlan a Pods-nak… nem akarom “agyonhájpolni” a cuccot, de eddig nekem minden területen tök faszán bevált. Minden reggel beaggatom a fülembe, a reggel 8-tól délután 5-ig tartó műszakot, egy rakás telefonálással, meg egy kevés zenehallgatással egy 10 perces köztes töltéssel simán átvészeli. Mindezek után edzés közben: mind1, hogy a negatív padon szarok be éppen a 6x10-es szériától, vagy a vázon fejjel lefele lógva felülök, nekem a fülemben marad (az agybedugósoktól 10perc alatt olyan migrénem szokott lenni, hogy sikítani tudnék, ami elég érdekesen társulna az átlag bariton hangomhoz), ezenfelül a hétvégi offroad túrán, illetve a Thropy-kon is elfelejtettük a baromdrága átbeszélőket, mert szarul is szólnak, torzak is. Kipróbáltuk mit teljesít egy walkie-talike appal, és hibátlanul jól működik, simán hallom mit mond a navigátorom, amikor és csőgázon mászok a dombra és üvölt alattam az autó, úgyhogy nekem/nekünk annyira simán jó vétel volt, hogy egyelőre nem is látok olyan vetélytársat, ami jobb lenne (kizárólag ezen szempontokból). Biztos van ami szebben szól, volt egy beats vezeték nélkülim, a hangzása jó volt, viszont az hogy 1 évben 3x vihettem cseréltetni mert mindig valami nyűgje volt, az leverte nálam a biztit, pedig annak is pofátlanul megkérték az árát. Szóval azon gyorsan túladtam és azóta gond nélkül használom a Pods-ot.

1 Like

#21

A walkie-talike-t az Apple Watch-on használjátok vagy iOS appra gondolsz? Ha órán akkor milyen beállításokkal, hogy ne kelljen nyomkodni?

0 Likes