Kezünkben az AirPods Pro – teszt és vélemény

megpróbáltad már újra párosítani?

Az, hogy a te terméked lehet hibás, attól még nem hulladék. Előfordul.

Jahh, valószínű csak az enyém, ahogy az is valószínű, hogy pont én futottam abba is bele, hogy a 10,5 iPad Pro-ból, három darab ledpanelhibás került hozzám egymás után, kb kéthavonta rohangálok mostanába a szervízbe, hol ezzel, hol azzal. Megpróbáltam már mindent az Airpods-al, de se semmi se segített. Egyik nap még jó volt, másnapra meg már szar. Nem tudom szoftveresen szart be, vagy hárdveresen, de ezzel nem is kéne nekem foglalkoznom.

Így van, nem is neked kell ezzel foglalkoznod…

iPhone 3 óta használok Apple eszközöket, jelenleg 10 Apple cuccom van. Airpods 1 gen, Airpods Pro, Apple Watch 0. gen, Apple Watch 2. Kerámia, Apple Watch 4. Acél, iPhone 6s, iPhone 11 Pro, iPad mini 4, iPad Pro 10,5, iMac. Folyamatosan azt veszem észre, hogy mind szoftveresen, mind hárdveresen egyre gyengébbek és egyre időtállótlanabbak az eszközök… Sok hibát tudnék sorolni ami baromira idegesítő a mindennapokban…

Ne vedd meg őket.

Nyilván megértem ezt, de én ugye nem tapasztom, tehát nem tudok mit tenni.

Nem is kértem, hogy tegyél valamit, senkitől se kértem. Leírtam a véleményem az Airpods Pro-ról, ennyi. Amúgy azóta kínlódva, de csak sikerült működésre bírnom. Nem tudom most meddig fog megfelelően működni…

Szerintem feleslegesen szenvedsz vele. Már az első hibánál vissza kellett volna küldeni, és már rég kaptál volna újat. Ilyenkor ne várj, cseréltesd.

Nekem nincs annyi időm és energiám, hogy hetente rohangáljak a szervízbe vele, ráadásul most az ünnepek közelettével akkora a forgalom, hogy egy élet A-ból - B-be jutni, pláne parkolóhelyet találni. Múlt héten voltam a szervízben a 4. szériás acél órával, mert este 64%-ról, reggel 4 órára kikapcsolt, 0% akkun ált. Itt valamit szoftveresen csesztek el a legutóbbi frissítéssel, külföldi oldalon is panaszkodtak.

Ok, nyilván ez a Te dolgod.

Na akkor összehasonlítom én is őket. :joy: Amúgy, talán, lehet tényleg jobb a sony. Plussz pont a repülős adapterért meg tényleg sokkal több mindent “tud”. A hangzásban én sok különbséget nem veszek észre. De amúgy az AirPods Pro-nak is igen jó a zajszűrése, meg is lepődtem. Szerintem tényleg nagyon jó és észre se veszi az ember, hogy hordja. Ajánlani tudom én is a Pro-t. Kényelemre fényévekkel jobb mint az AirPods 2!!

Nem szaroztál :smiley: :smiley: :smiley: Gondolom majd vissza küldöd, ami nem tetszik. Én azt mondom a Sony és az AirPods Pro között érdemes választani. Sony abban az esetben, ha kényelmes és elfér, illetve szereted a fejhallgatót. AirPods pedig akkor, ha hordozhatóság és zajszűrés kell.

Én amúgy az AirPods Pro mellett döntöttem.

A Pro mellett döntöttem én is. A hétköznapokban sokkal kényelmesebb. A sony-t megtartom a hosszú repülőútakra. A bose mint mondtam már nem az enyém😀 A sonyba nagyon tetszik az a funkció mikor a zajokat kiszűri, de a beszédet tisztán hallani sőt felerősití.

1 kedvelés

Na a héten mind a 3-at kipróbáltam. Egyet leszögezhetek. Ár-érték arányban a Bose a legrosszabb!! Mondjuk a Sonynak a BF hét miatt 299-ről lement az ára 199-re így fele annyiba kerül mint a Bose ami 400. De összehasonlítva a kettőt tudásra is a Sony magasan veri a Bose-t. De viszont mivel ez AirPods topic. Az AirPods egy iszonyatosan jó fülhallgató. Kényelmes a hordása nem nyomja fület, tökéletesen illeszkedik, a zajszűrés funkciója meg tökéletes és többet tud mint a Bose. ( itt beállításra gondolok, a Bose-nál “csak” a zajcsökkentés mértékét tudod állítani, még az AirPods-nál ki- bekapcsol és transparenz modus) Amit én megfigyeltem az AirPods a beszédet nem tudja megszűrni rendesen, de a zajokat tökéletesen. Hosszú repülőutakra viszont a Sony biztos, hogy sokkal kényelmesebb. Amit megfigyeltem a Sony meg a Bose nem csatlakozik automatikusan az Apple Watch-hoz, a Beats meg az AirPods pedig igen. A végére pedig annyit, hogy az AirPods Pro szerintem is nagyon jó ár-érték arányú headset!

1 kedvelés

Látod, nem hazudtam :smiley: Sony-t választanám Bose helyett, és AirPods Pro pedig legjobb hordozható! :slight_smile: VISZONT én repültem már az AirPods Pro-val és a Bose-zal is.

Mostani London útnál az AirPods Pro volt nálam, ÉG ÉS FÖLD a sima AirPods-hoz képest, iPaden néztünk filmet, konkrétan hallottam a víz zúgását az AppleTV+ SEE-nél, és mikor cseréltünk párommal a sima AirPods-ra akkor kiröhögtem. Egy hangosabb, repülő, esetleg vonat, vagy bármi közlekedési útnál az AirPods Pro magasan ver mindent, ha hordozhatóság is szempont. Tehát BŐVEN elég az AirPods Pro, ezekre az utazásokra, de mindezek mellet a Sony és a Bose zajszűrése jobb és ez tény. Azonban azok jóval nagyobb helyet igényelnek, valakinek ez nem számít, nekem igen. :slight_smile:

Rövidebb repülőútra elég az AirPods is. Januárban van előttünk egy kétszer 6 órás út oda és ugyanannyi vissza😀 Oda már jobb a Sony meg a Bose.

Naja :slight_smile:

Igaz, a sima AirPods lényegében használhatatlan repülőn. Lehetne egy cikk a Beats Solo Pro-ról ami most jelent meg és elég jók a visszhangok és benne van az Apple “ökoszisztémában”
Nem vagyok szakértő ezért érdekelne, hogy melyik fejhallgató a jobb az Over-ear vagy az On-ear fejhallgatók?

A Computer Bild német tech magazin a 39. helyre sorolta a tesztje alapján a zajszürős fülhallgatók közt. Azt írják több helyen is, hogy nem rossz, de nem is egy sony.