Kezünkben az Apple Watch Series 5 – teszt és vélemény

Ez itthon sajnos egyelőre nem érint senkit, így tesztelni sem áll módunkban. Pedig szeretném egy ideje, de vmi oknál fogva nem adja erre áldását az apple.

Ohh ez érdekes, nem vártam hogy ennyire merül. Mondjuk jobb esetben azért veled van a telefonod, de ez szomorú :frowning:

Ma leteszteltem megint. Telefon nélkül, csak a watch. 6 óra hosszát bírta.
image

image

1 kedvelés

Durva :confused: Köszi a tesztet

Aztán mobilszolgáltató ki, telefon bekapcsol, és 2 óra hossza 5% merülés. 🤷🏻
image

nyilván ha az iPhone a Watch közelében van, és így online van, akkor nem a mobilhálózatot fogja a Watch használni, és így nem is merül annyira. az Apple szerintem erre alapozott, hogy telefon nélkül elszaladsz egy futásra vagy ilyesmi, nem pedig arra, hogy valaki telefon helyett, egész nap órázna csak. mégiscsak töredéke az akkumulátora az iPhone-énak.

Hogyan beszéltél? Bt fülessel v az órával közvetlenül?

Persze, nem is azért mondtam, hogy ez egy negatívum lenne, csak egy tapasztalat. Amúgy valóban, ha méretből indulunk ki akkor még jobb is mint az iphone :grinning:

Direkt az óráról.

Azért jó ezt tudni, mert ha végre lehetővé teszik az itthoni használatot is, akkor azért jó tudni erről, mert esetleg az ember otthon felejti a telót akkor ennek fényében fog tovább haladni v az autóban/táskában tartani egy töltőt.