Kiszivárgott képeken az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max és néhány eredeti iPhone 11 tok!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/08/30/kiszivargott-kepeken-az-iphone-11-iphone-11-pro-es-iphone-11-pro-max-es-nehany-eredeti-iphone-11-tok/

Tegnap még csak az esemény meghívókat kaptuk meg, ma már képeket is találni a neten az új készülékről. Az iPhone 11-et az Apple szeptember 10-én fogja bemutatni! A tokokból kiderül, hogy az Apple valóban iPhone 11-nek, iPhone 11 Pro-nak és iPhone 11 Pro Max-nek fogja hívni az új iPhone-okat! (A szabályozói jelölések még hiányoznak a…

Őszintén? Szerintem ez ocsmány, ha tényleg így fog kinézni a kamera rész…

“Ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumban sincsen!” :face_vomiting:

Majd hozza szokik mindenki! Amúgy én azt nem értem miért nem raknak bele inkább egy 40 megapixeles és egy 20 megapixeles kamerát és előre egy szinten 20 megapixeles kamera. Már avval jobb képet adna!

A szabalyzoi jeloleseknel a “meg” nem a megfelelo szo. Azokon a piacokon, ahol nem kotelezo ezt ranyomni (pl. USA vagy Ausztralia) ott egyszeruen nincs rajta a keszulekek hatuljan.

*iPhone 11 Prónak és iPhone 11 Pro Maxnek

Mik azok a kamerák, te úristen. :smiley:

A cikkben helyesen van írva.

Pár éve volt talán a csúcson ez a megapixelháború. Adott szintig kb 10 megapixelig volt is értelme a dolognak persze. Aztán akik nem értenek a fényképezéshez benne is maradtak ebben a spirálban. A képminőséget ma már nem a nagyobb felbontás határozza meg. Ez egy szép marketing szám, amivel a gyártók kilóra megveszik a tudatlan vásárlókat. Nem a pixelszámot kell növelni a jobb képért, hanem a fényérzékelő lap, valamint a lencseméretből adódó hátrányt kell ledolgozni a megfelelő algoritmusokkal. Másrészt mi a francnak akkora felbontású kép, mikor a FB, instagram alapból vissza is butítja őket feltöltéskor, aki meg még papírképet nézegetne, ott is egy átlagos 13x18 cm-es fényképhez elég az 1500x2100 pixeles felbontás.

1 Like

iphone 11 pro max :smiley: Mi az isten ez az elnevezés? :smiley: De most komolyan??? Pro max :smiley:

A világon semmi baj nem lenne ezekkel a telefonokkal, ha a kis “szigetből” nem emelkednének ki még a lencsék, hanem síkban lennének és nem lenne a lencse körül ez a fekete ocsmány vastag kör. Gondolom nem fért bele azért ilyen, de biztos meg lehetett volna oldani visszafogottabban is. :frowning:

Az baj, hogy már nincs ott valaki, aki üsse őket. Mert Timnek elég a “Jó lesz ez” és ha a számok jönnek nincs baj. Bármit meg lehet tenni. Engem mondjuk baromira nem érdekel hogy néz ki a telefon.

Én eldöntöttem, hogy megvárom, hogy kijöjjön, ha tényleg igy fog kinézni, akkor meg váltok note 10±ra, vagy, ha megkapja a full supportot, akkor a mate 30 pro-t megvárom.
Régóta szemezgetek a droidokkal, de eddig mindig úgy voltam, hogy majd a következő, majd a következő, hát asszem most eljött a következő…
Nem a fejlődés hiánya a legnagyobb problémám, mert még mindig jól működik a telefon, hanem az ár. Nekem ez már az a szint, ami t egyszerűen már nem akarok elkölteni egyetlen készülékre sem. Főleg úgy, hogy a droid már nagyjából ugyanazt tudja, mint az iPhone.

Lehetne valóban szebb a kamera rész, de engem pont nem érdekel. Egyébként sem a hátulját nézegetem, hanem a kijelzőt.

¯_(ツ)_/¯

a “Prónak” azért nem jó, mert az Apple irányelvei alapján a terméknév írásmódját nem változtathatod meg. így az Pro-nak formában helyes. a “Max-nak” az hibás volt, az valóban “Max-nek”, hiszen kiejtés alapján az “meksz-nek”, azt javítottuk.

Always spell and capitalize Apple’s trademarks exactly as they are shown in the Apple Trademark List.

https://www.apple.com/legal/intellectual-property/guidelinesfor3rdparties.html

Ha egy telefonban lévő 20 megapixeles szenzort megnövelsz 40 megapixelre akkor lesz egy kétszer akkora méretű és helyigényű mosott, részlettelen képed mint elötte.
Több részletet nem kapsz, mert a szenzor és a lencsék megtanulták a fizikát…

Ha ezek tényleg ilyen ocsmányak lesznek akkor marad még az X egy darabig :).

Fekete telefonom lesz, fekete tokkal… semmi nem fog látszódni belőle. Engem se különösebben zavar, csak annyit akartam mondani, hogy meg lehetett volna oldani kicsit szebben és talán fele ennyi károgó - mindegy csak kössünk bele valamibe; más nincs akkor a kamerába - lenne közöttünk. :slight_smile:

Én azért sajnálom a designer édesanyját. Elég sokat fog csuklani

nem mindegy hogy néz ki a kamera? egyik rondább mint a másik… BTW olvastam valahol hogy így hogy 3szögben vannak a kamerák ez jár mérési előnnyel ami segít a képeljárásos dolgokban…

Egy ilyen áru telefonnál nagyon nem mindegy…