Logitech Circle 2 HomeKit párosítás – reset

Sziasztok,

a problémám a következö:
Logitec Circle 2 kamera volt a HomeKithez párosítva direktbe, nem a circle alkalmazáson keresztül. Ezeket eltávolitottam a HomeKitböl mert újra raktam az egész lakást. Minden készülék müködik rendesen és sikerült is újra rakni kivétel a circle kamerák. Próbálom resetelni öket a leírás alapján, 9 sek. nyomva tartani még magenta és zöld színűen villog a LED, ezek után kéken kéne villogni de mind a 3 készülék csak zölden világít. Megpróbáltam Home-ban is újra hozzáadni, látja is, beírom a kódot aztán egy fél perc múlva átvált a LED folyamatos kék fényre ( ilyen státuszfény nincs is elvileg) és kiírja, hogy nem sikeres. Mind a 3 kamera ugyanez a probléma. Tud valaki esetleg valami megoldást esetleg egy másik reset műveletet?

Frissítetted időközben a HomeKit architektúrát? Mert elképzelhető hogy a Logitech még nem támogatja. Próbáltad más helyen hozzáadni?

Jelenleg ott megakadtam, hogy nem tudom visszaállítani se a kamerákat. Probálom gyári appal is, de beragadtak valahol a kamerák.

Lehet hogy a reset sikerül, csak máshogy mutatja, miután megcsinálod a resetet, utána a HomeKit-nél látod az eszközt hogy készen áll a csatlakozásra. (Ezt a részt a HomeKit kód megadásánál egy kis szöveges linken tudod elérni “További beállítások” néven.

A resetbe sajnos nincs tapasztalatom, nekem már pár éve se működtek jól ezek a circle kamerák el is engedtem őket annó.

Igen ezt is próbáltam, de hibára fut és nem tudja hozzáadni. Lehet elengedem én is… :slightly_smiling_face:

Mármint itt látod a listában is, mert az azt jelenti hogy a reset sikerült. Biztos 2.4Ghz-en vagy?

Siman lehet resetelni a leiras alapjan, multkor nekem is kellett de miota az uj HomeKit van a kamera inkabb esik kel mint mukodik.

Sajnos en valtok mas markara ami azert duhito mert amugy nem volt olcso darab.

Ja bocsi, Circle 2. Nekem csak a sima van.

Ugye így kell resetelni.

Nálam ez így néz ki . :slightly_smiling_face:
Amúgy sikerült, kb 5. próbálkozásra homekithez, logitech apphoz esélytelen.

Nálad amúgy mi a probléma vele? Nálam az volt a baj, hogy a logitech kameráknál naponta 5-6-szor jött az értesítés, hogy offline majd 5 perc múlva online és már kicsit idegesítő volt.

Az, hogy folyamatosan eldobja magát és offline / unresponsive-t mutat. De nekem a Circle 1 van. Ha újraindítom, akkor kb. 30 perc 1 óráig jó, aztán kezdődik előlről.

Eddig bírta…. :frowning:

Nem biztos, hogy ez a konkrét típus miatt van.
Aquara Camera Hub G3 mostanában dettó…
A hangja is recseg

Nekem a eufy 2K kamerákkal nincs semmi gondom. Viszont a Circle-k meg folyamatosan.

Na örülök, mert ma dobtam a kukába (szó szerint) a circle-t és raktam fel az Eufy-kat. :smiley:

2 kedvelés

Nem tudom hány éve használok Eufy-t eddig sosem volt vele problémám.

nem lehet meghackelni valahogy?

Én nem találtam rá módot, az viszont jobban frusztrál, hogy nem megy. Főleg, hogy eddig baba monitornak használtuk. Néha jó, néha nem. Nem tudom mit lehetne hackelni rajta… :confused:

En szivesen megprobalom szethackelni.

1 kedvelés

ha ez az az eszköz, akkor kapásból van rajta egy rejtett USB.