Megérkezett Magyarországra is az Apple TV+, az Apple új TV szolgáltatása!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/04/megerkezett-magyarorszagra-is-az-appletv-az-apple-uj-tv-szolgaltatasa/

Tíz évvel ezelőtt még a torrentről töltöttünk le zenéket, fimeket, sorozatokat. Mennyiben változott ez mára? Szerintem sokan a zenéket már inkább streaming szolgáltatáson keresztül hallgatjuk, mint például Spotify vagy Apple Music, azonban a filmek tekintetében még mindig egy picit “fapados” ez a részleg. A sorozatokat azért már elérjük itthon is, bár még mindig ott a felirat…

Már az HBO GO is csak 7 napig ingyenes.

Az ingyenes 7 napban simán le lehet darálni az érdekesebb tartalmakat :smiley:
És a See előtt le a kalappal, annak mindhárom része pont olyan, mint amilyennek lennie kell.

Ha pedig az Apple Musicból diák előfizetése van valakinek, akkor az Apple TV+ ingyenes. Ezen teljesen ledöbbentem, úgyhogy már néztem is pár részt a sorozatokból. :smiley:

Téényleg? Köszi a tippet! :slight_smile:

@vkleszken köszi a tippet :frowning:

Ami amúgy plusz pont, hogy magyar felirat meg van a külföldi tv+ előfizetésnél is, és nincs földrajzi blokkolás. Tehát a magyar tv+ és az egész videótéka elérhető svájcban is. A netflixnél ez csak “ügyeskedéssel” megy.

1 kedvelés

Igen, de ez csak korlátozott ideig lesz, azt viszont még nem hozták nyilvánosságra meddig. Azért néha nézz rá, nehogy elkezdjék egyszer csak vonni a számláról.:smiley:

Ezt jó eséllyel nem az Apple dönti el, hanem a jogtulajdonos. Én is reméltem, hogy lesz filmes kínálat is valamilyen formában (ki más ha nem az apple oldja ezt meg valahogy), de gyanítom, hogy ehhez az A kategóriás jogtulajdonosok nem járultak hozzá, B kategóriás filmekkel meg gáz lett volna megtölteni egy prémium szolgáltatást. Disney+ indulása is jól mutatja, a streamingben csak saját gyártású tartalmakkal lehet érvényesülni már, mert a konkurencia nem fogja neked a minőségi tartalmat eladni a saját platformja helyett.

És aki Apple Watch-ot vásárolt annak nem jár az egy év?

Nem sajnos :frowning:

Lehet félreértettem, de mintha azt írták volna az Indexen, hogy jövőre az Apple TV±on keresztül elérhetők lesznek más szolgáltatók (pl. Netflix, HBO Go, stb.) filmjei is, amiért az Apple majd részesedést fizet nekik, mi meg egy felületen elérünk mindent. Erről van valami infó?

@SiMoon a TV alkalmazásban majd megtalálható lehet a Netflixes tartalom is, de az külön Netflix előfizetést igényel, és nem az Apple TV+ miatt éred el, hanem mert maga a TV app gyűjti egy közös app alá az összes ilyet, hogy egy helyen, és ne több külön appban keresgéld a tartalmakat.

Ha nekem egy évig ingyenes az Apple Tv akkor azt egy év után vagy előtt ha leakarom azt hol tudom majd lemondani? Le lehet egyáltalán?

@mtomi95

Lg 2017-es Tv-re még nincsen app rá ugye?

Elindítod és megnézed :smiley: Egyébként csak Samsungra írták sajnos.

csak szept 12-től vásárolt készülékek esetén jár az 1 év ingyenes. én aug végén vettem iphone és apple tv combót és nekem már nem jár :frowning:

Plusz ha a családi megosztásban van olyan személy aki vásárolt a megadott időablakban új készüléket akkor is jár az 1 év. Nálunk én vagyok a családi megosztás fő személye, apukám vett iPad-et es így is aktiválódott az egy év ingyen próba időszak.

1 kedvelés

Egyébként én bizakodó vagyok. A tartalom indítás minőségre rendben van, én adom az inkább minőség mint mennyiség elvet.

A tartalom meg majd jön folyamatosan. Ne akarjuk kínálat tekintetében a nagyokhoz hasonlítani főleg ne induláskor, mert:

  1. Az Apple most szállt be, a nagyok már lassan 10+ éve az iparban vannak.
  2. A saját gyártáshoz idő kell meg pénz. Utóbbiból van instant sok Apple-nél, az időből nincs.
  3. A nagyok is kisebb készlettel indultak anno, csak az már régen volt és hajlamosak vagyunk elfelejteni.

Személyes véleményem, hogy egy megfontolt, szelíd rajt volt ez az Apple részéről, erős tartalommal, Rottentomatoes nézői értékelések (nagyon jó számok):

  • See - 84%
  • The Morning Show - 95%
  • Dickinson - 91%
  • For All Mankind - 82%

Szóval türelem. Mindenki elmondja pár nap után, hogy kevés a kínálat pedig ahogy a cikk is írja, főleg saját gyártáson van a hangsúly. Adjunk neki időt.

2 kedvelés