Megjelent a macOS Big Sur – megújult design és frissített alkalmazások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/12/megjelent-a-macos-big-sur-megujult-design-es-frissitett-alkalmazasok/

Majdnem napra pontosan egy évvel és egy hónappal a macOS Catalina, tíz béta változat, és két Release Candidate után mindössze alig két nappal az Apple kiadta a macOS 11-et, ami a macOS Big Sur nevet kapta. A macOS Big Sur már eleve 11.0.1-ként érkezik, és egy frissített design mellett több alkalmazás is új funkciókat kapott, amelyek közül…

Hiába nyomkodom, azt írja, hogy a frissítés nem áll rendelkezésre. Pedig már 19:17 van, elvileg este 7-től kellene, nem?

1 kedvelés

Nem érhető el. Kicsit hamarabb tettétek ki a cikket. :rofl::rofl:

1 kedvelés

Jobb előbb mint később! :grinning: :roll_eyes:

1 kedvelés

Már jön :slight_smile:

Kint van bizony!
Már töltöm is! 12.1 GB :)!
Csak egy a probléma. Rajtam kívül is tölti legalább két ember, mert 12 órát ír a befejezésig! :slight_smile: :star_struck:

Nálam 9 óra… :smiley:

Vehetnének Cupertinóban rendes netet.

1 kedvelés

Nekem már jön, de valami iszonyat lassan.
“kb 15 óra van hátra” ?!
…most látom, nem vagyok egyedül.

12 perc alatt 200 MB jött le :smiley:
Előveszem a padlásról az 56k modemet.

Engem ez jelenleg nem érint és csak félve kérdezem, de nem lenne jobb pár nap múlva, vagy akár csak holnap ráugrani és akkor normálisabb sebességgel töltődne? :smiley: Mert ilyen tempóban mire lejön, amúgyis holnap lesz… :smiley:

Jah, ráérne végülis, de nem veszítek semmit ha most is tölti. Vagyis nem, inkább áll. De sebaj, nem katasztrófa :slight_smile:

Ebből a szempontból a Microsoft jobban csinálja, hogy fokozatosan küldi rá a felhasználók gépeire, nem egyszerre szállja meg mindenki őket.

Itt is fokozatos. Marmint, ha valaki nem piszkalja, akkor par het is eltelhet amig magatol feldobja.

Ja az más.

Befog ez indulni! Mindig így van! :slight_smile:
Este 10 re mindenkinek lent lesz, nyugi! Mindjárt elindul náluk a riasztás, és jól felcsavarnak néhány plusz szervert.

Én teljesen nyugodt vagyok, mint mondtam nem érint, mert nincs még macOS-t futtató gépem, csak mosolyogtam egy jót a sebességen és rákérdeztem, hogy miért erőlteti most “mindenki”. :smiley: iOS és tvOS frissítésnél még nem találkoztam ilyen lassúsággal, igaz azok nem is ekkora méretű update-ek…

Én azthittem, hogy nálam van a hiba mert első probálkozásra 118.9MB-nál megakadtam, restart utàn 62.9-ig jutott és megállt, most eltűnt a hátralévő idő is… Sokkal jobbak voltak a régi jó AppStore-ból letölthető főverziók, legalábbis nálam azzal az elmúlt 6 évben nem fordult elő soha ilyen, az első napos frissítéseknél.

Nagy nehezen kipréselt 7GB.-ot, majd gondolt egyet és bontotta a kapcsolatot. Majd újrakezdte 1.8GB.-ról… :frowning:

Lehet majd holnap próbálom, lehetetlenség letölteni, mindig megakad. :frowning:

Ugyanez, 7.78-nál elszállt hibával.