Megjelent a macOS Big Sur – megújult design és frissített alkalmazások

Én azthittem, hogy nálam van a hiba mert első probálkozásra 118.9MB-nál megakadtam, restart utàn 62.9-ig jutott és megállt, most eltűnt a hátralévő idő is… Sokkal jobbak voltak a régi jó AppStore-ból letölthető főverziók, legalábbis nálam azzal az elmúlt 6 évben nem fordult elő soha ilyen, az első napos frissítéseknél.

Nagy nehezen kipréselt 7GB.-ot, majd gondolt egyet és bontotta a kapcsolatot. Majd újrakezdte 1.8GB.-ról… :frowning:

Lehet majd holnap próbálom, lehetetlenség letölteni, mindig megakad. :frowning:

Ugyanez, 7.78-nál elszállt hibával.

3x megszakadt aztán hol innét, hol onnét (próbálja) folytatni.

Nem indul túl jól a macOS Big Sur megjelenése, gyakorlatilag a frissítés megjelenése, tehát hazai idő szerint este 7 óta folyamatos problémák vannak, ami végre már az Apple Rendszerállapot oldalán is látható. Ha tehát nem töltődik le a telepítő, vagy a folyamat megszakadt, nem vagy egyedül.

1 kedvelés

Elkezdte letölteni, most pedig "Hiba történt a kijelölt frissítések telepítése közben. " … :confused: MBP mid’14

Sajnos folyamatosan halnak le az Apple szerverei…
A mindenségit! Pedig nagyon vártam, reggelóta az órákat számoltam visszafelé…

Már lehaltak a szolgáltatási szerverek is! Apple pay, Apple card, Maps, iMessage

Hát nem tudom nálam van-e gond, de nekem korábban már leszedte mind a 12.8 gigát majd kiírta :Hiba történt a kijelölt frissítések telepítése közben. Azóta csak ez a hibaüzenet van anélkül, hogy bármi is történne.

Szeretem a Mac-et, de azért egy-két dologban nagyon béna, oké, hogy nem jön a frissítés, de megmondhatná mi a hiba, hogy ne csak akkor tudjam meg ha a server statust böngészem…

Én még várnék a helyetekben, hogy kijöjjenek a hibák. Legalább 3-4 hét…
Én várok :smiley:

Automatikus készülékváltás AirPodshoz | Az AirPods simán vált az azonos iCloud-fiókhoz párosított aktív eszközeid között – hogy még egyszerűbben használhasd minden Apple készülékeddel.

Kicsit OFF, de ezt a funkciót már iPhonera és iPadre is beharangozták az iOS 14-re, de nem működik, valakinek működött ez már valaha?

Milyen Airpodsod van?

Na így kell ennek lecsusszanni, ami a csövön kifér.

Énis szkeptikus voltam a beta időszak alatt 99%ban nem működött, aztán a legutolsó beta verziónál valami változott és ment a váltás iPhone és iPad között pillanatok alatt, Macen idén inkább nem beta-ztam de szerintem ott is menni fog. (Airpods 2)

Nekem is lejött röpke 5 perc alatt. :slight_smile: Most barátkozunk.

Az igen! Tegnap nekem is teljesen behalt többszöri újraindításra. Majd ma délután…

Sziasztok, hova tölti le az install fileokat a macos? Tegnap többször megszakadt és ma reggelre vettem észre h elfogyott a hely a gépen ( mindig elölről kezdte a letöltést ezek szerint és nem “folytatta” )?

Csak ezekkel a fülesekkel működik:

  • AirPods Pro
  • AirPods (2nd generation)
  • Powerbeats
  • Powerbeats Pro
  • Solo Pro

Sziasztok! Van esetleg valaki, aki Retina MacBook Pro Late 2013-ra felrakta? Kicsit szkeptikus vagyok a frissítéssel kapcsolatban, megnyugtató lenne kapni bármilyen megerősítést. Köszi!

Ha ment rendesen a gépeden a macOS Catalina, ezzel sem lesz gond. De nyomj egy bizt. mentést. Az a biztos, ami tuti! :slight_smile:

Az Apple Watch S5. Nem oldja fel a zárolást a Big Sur oprenceres gépemen!! :confounded:

Valakinél jelentkezik ez a probléma???