Megjelent a tvOS 13 és az Apple TV Software 7.4

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/24/megjelent-a-tvos-13-es-az-apple-tv-software-7-4/

Majdnem napra pontosan két hónappal a tvOS 12.4 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 13-at, illetve a 3. generációs Apple TV-kre az Apple TV Software 7.4-et. A tvOS 13 a megújult főképernyő mellett az Apple Music-ot, az Apple Arcade-et Xbox és PlayStation kontrollerek támogatásával, többfelhasználós módot, Vezérlőközpontot és az új, vízalatti felvételekből álló képernyővédőket hozta magával.…

Egy kis apróságot, hiányolok. Kár, hogy nincs Home alkalmazás tv-re.

1 kedvelés

Frissítés után az itunes movies megmarad?

Nem. Apple TV lesz belőle.

Megmaradt még

1 kedvelés

köszi, akkor egyenlőre nem frissítek (megszokam az itunes movies-t :))

most akor megvan még?

Meg van még

1 kedvelés

Szerintetek van most értelme venni Apple TV 4K 64GB-os készüléket?

Ha használod van értelme :wink: Én rengeteget használom. Azon van a tv elöfizetésem, netflix, sky show, plusz van 3 országban is accontunk, mert filmet is elég sürün bérelünk rajta stb. stb. Mondjuk egy jó tv is kell hozzá, de ne várj töle olyan képminöséget mint egy UHD Blueray lemeztöl. Öszintén megmondva, ha van olyan film amit tényleg nagyon jó minöségben akarok megnézni akkor arra vettem egy xbox one s-t. A legolcsóbb uhd blueray player :slight_smile: Ja meg a Dolby Atmos is mega király.

Köszi az infót és a véleményt.
Lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű, de arra akartam utalni, hogy ez egy 2 éves vas és ha mondjuk pár hónap múlva jön egy frissített, akkor addig még kihúznám valahogy a régi kb 6 éves Apple TV-mel (ami nem 4K, viszont nincs benne ventillátor tehát zéró hang, viszont AirPlay-re már dög lassú és szaggat is).
Szóval véleményed ennek fényében?

Nem hiszem, hogy olyan nagy frissitéss jönne Apple tv-re. Még a 4K sincs kiforrva rendesen, értem itt a tv szolgáltatókat, söt nagyon sok film néh HD-ben jön ki most is moviesban. A TV 4K szerintem még pár évig aktuális lesz.

Sziasztok! Más is tapasztalt olyat, a hogy frissítést óta, az apple tv4 -et sima nem 4k, nem lehet a remote-tal felébreszteni. Csak úgy lehet bekapcsolni, ha kihúzom és vissza a konnektorból.

Hát ez érdekes hiba, nekem nincs ilyen. Nyomj rajta egy szoftver resetet, vagy esetleg egy remote újra párosítást.

Szia!

Nekem is pont ilyen volt aztán egyszer csak ha megnyomtam a Menu gombot azzal bekapcsolt:))Próbáld ki

Remote tapipad része nem működik, fizikai gombokkal viszont felébreszthető… nem tudom eldönteni hogy ez feature vagy bug…
Másik idegesítőbb dolog hogy ha hallgatok zenét apple musicon akkor ugyanugy alvasba teszi mintha inaktiv lenne, fura mod ez csak a musicnal jott eddig elo, podcasteknél nem kapcsol ki…

Mivel en 13 betat hasznalok a kezdetektol, nekem ez fel se tunt. Szoval szerintem ez ilyen. 12-es tvOS alatt felebredt a tapipad simogatasara?

én sem emlékszem arra, hogy simogatásra felébredne. gombnyomás kell neki.

Én se emlékszem, hogy tappintásra fellébredt volna. Gombnyonás kellet neki.

Köszi mindenkinek a válaszokat. A menü gombbal kapcsol be csak. A többi gombra nem csinál semmit.
Furi ez a megoldás. 12-esig a tapipaddal is bekapcsolt, annyira megszoktuk, hogy ilyen egyszerű megoldás, mint a gombok végig nyomkodása eszembe sem jutott :stuck_out_tongue_winking_eye:
Amugy simogatasra nekem nem kapcsolt be sose.