Megjelent a tvOS 14 – kép-a-képben, hangmegosztás, otthonvezérlés, 4K streaming

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/16/megjelent-a-tvos-14-kep-a-kepben-hangmegosztas-otthonvezerles-4k-streaming/

Pár nap híján egy évvel a tvOS 13, bő két héttel a tvOS 13.4.8, nyolc béta változat, és mindössze alig egy nappal a GM után az Apple kiadta a tvOS 14-et. A tvOS 14 többek között kép-a-képben funkciót, hangmegosztást, és az otthonunk vezérlésének lehetőségét hozza magával, de hasznos újdonság még, hogy végre 4K-ban is nézhetünk rajta például YouTube videókat is.…

Youtube 4k valakinél megy? Nekem továbbra sincs (bétákban sem volt) azt hittem már aktiválják, de egyetlen 4k tartalom sem nézhető még…vicc.

Az egész alma mizéria vicc, én nem szeretem. Pedig csak ilyen eszközt használok. Sajnos a többi sem jobb, de legalább nem ilyen drágák :smiley:

Öngól :stuck_out_tongue_winking_eye::pray:t2:

megmaradt az itunes movies?

@sullerj: Igen.

1 kedvelés

köszönöm!

Sziasztok valaki tudja hogy az miért van hogy ma néztem több YouTube videót és simán ment a kép a képben majd most akartam mutatni a gyereknek erre nem működik ez bug vagy future?

Mert maga az app viszont még nem lett frissitve. Utolsó frissités 2020.04.30. Addig sajnos nem lesz még ők nem adják ki a legújabb verziót amiben már lesz.

Elméletileg nem kéne szabad müködnie mert a youtube app még nem tudja ezt a funkciót.

esküszöm, hogy működött így ment egy videó a kosiba kb 30 percen keresztül majd meg akartam mutatni a gyereknek és utána már nem ment…

A kocsiba? Lakókocsiban van Apple tv-d, vagy elbeszélünk egymás mellett? Iphone-on azt néztem, hogy lehet parancsot készíteni hozzá, de azt is csak böngészöből, appal nem müködik. Tv-n még nem tudok semilyen lehetöségröl.

Szerintem valamit a Youtube kavarhatott be (blokkolja?), mert ha böngészőben nyitod meg a videót és teszed PIP-be akkor egy pillanatra odateszi, majd bezárja, mintha becrashelne az egész.

tvOS 14 másnál produkál olyat, hogy ha szünetre rakja a filmet/sorozatot vagy bármit amit néz, akkor ha a lejátszás folytatására nyom visszaugrik több percet? Eddig nem volt ilyen, nagyon idegesítő…

Arról valaki tud már valamit, hogy Homepodra mikor jön ki a tvos 14?

Az engem is érdekelne, de semmi hír. Spotify-t már raknám be, de ahhoz sztem a Spotify-nak is frissülnie kéne :confused:

Annyi infot találtam, hogy a Homepod-on már kb 3-4 hete a14.1 beta fut, tehát leghamarabb azzal jön ki.

1 kedvelés

Jönni fog lassan a youtube 4K felbontás is, biztos nem volt elég idejük :smiley:
Itt egy cikk róla MacRumors

Közben találtam róla egy cikket. A kép a képben funkció böngészöben az csak premium előfizetöknek müködik, tehát amit tapasztalsz te is az nem egy bug, viszont vannak olyanok akiknél ez müködik és ez lehetett @szorian nálad is, hogy eleinte müködött majd utánna “helyre” állt a youtube és letiltotta mert kell hozzá előfizezés. Amúgy pl, ha az NSO-n nézzel egy videót ott simán müködik a PiP.

Nálad mit ír ki szoftver alatt a HomePod? Mert nekünk 13.x.x.