Megjelent a watchOS 7 – új számlapok, alvásfigyelés és még sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/16/megjelent-a-watchos-7-uj-szamlapok-alvasfigyeles-es-meg-sok-mas/

Majdnem napra pontosan egy évvel a watchOS 6, szinte kereken két hónappal a watchOS 6.2.8 megjelenése, nyolc béta verzió, és mindössze alig egy nappal a GM után az Apple ma este elérhetővé tette a watchOS 7-es frissítést. A watchOS 7 rendszerrel az Apple Watch minden eddiginél hatékonyabb és személyesebb lett – újfajta módokat kínál az óraszámlapok felfedezéséhez és…

Köszönjük, hogy a Series 3-ra egyetlen számlap lett, ami a legbénább! :pensive:
A többit még nézegetem!

a többi új számlapnak az új kijelző kell, mert másképp nem fér ki, azért nem érhetőek el a Series 3-ra.

valaki majd írja meg az “alvás”-t h kell használni… (autosleep után) :smiley:

Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy a kézmosás funkció miért csak Series4-től elérhető?
Köszi!

nem lehet tudni. így döntött az Apple.

Mert új órát sem tudsz régi telefonnal használni. Ez van, nekik folyamatosan mutatni kell, hogy az van amit akarnak, mint pl a widgetekkel is a telón.

tudsz új órát régi telefonnal használni – de csak ha az iOS verziója megfelelő az órán futó watchOS-hez.

A régire azt értem amire nem megy fel az új IOS pl 5S-hez nem tudunk Watch SE-t venni sosem, azaz venni igen csak nézegetési céllal. Tudom extrém a példa de ki tudja hányan futhatnak ebbe bele információ hiány miatt és sok eladó tudatlansága v kapzsisága miatt.

minden le van írva a termékoldalon.

Tudom! De amikor itt és más forumokon sem képesek sokan nem 3 de több esetben egy poszttal sem följebb olvasni, akkor kicsit komolytalannak látom a termékoldalt felhozni erre. Persze kell ott leírás és hasznos is, csak vannak akiknek nehéz az is amit az előbb leírtam, de javíts ki ha tévedek.

AppStore számlapok alatt mit értenek? Van az Applenek saját vagy már meg is jelentek appok rá?

Ja ez engem is érdekelne, hátha lelek vmi jót ami nincsen a gyári repertoárban.

Az nem az, hogy megtudod venni mások által készitett óralapot. Mármint a gyári lapok vannak csak ahogy ő azt összeállitja.

Pedig mintha azt ígérték volna, hogy lesz lehetőség a harmadik féltől származó lapokra is az OS7-ben

Ilyenre én nem emlékszem, de az nem zárja ki, hogy nem mondták.

nem ígértek ilyet. csak sokkal több komplikációt lehet használni már majd egy számlapon, és az általad a gyárilag elérhető opciókból összelegózott számlapokat lehet megosztani. 46 perctől nézd:

Lehet máshol olvastam csak, hogy kellene ilyen és mivel az angolom nem acélos, így ezt hiába nézem sajna :woozy_face: Pedig nem lenne rossz egy számlap szerkesztő program sem :crazy_face:

Az OS7 frissítése óta, egyetlen egy számlapon nem lehet beállítani, ill. nincs dátum kijelzés ! Másnak is van ilyen problémája? Mi ennek a gyógymódja ?

de ugye amúgy a gyári naptár app le van töltve az órára? mert ha nincs, akkor töltsd le az App Store-ból.