Megjelent az iOS 11.4.1 – AirPods és Exchange hibajavítások


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/09/megjelent-az-ios-11-4-1-airpods-es-exchange-hibajavitasok/

Közel egy hónappal az iOS 11.4 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 11.4.1-et. Az új kiadás elsősorban az AirPods utolsó ismert helyzetének megtekintését, valamint az Exchange levelek, kontaktok, és jegyzetek szinkronizálását érintő hibát javítja. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés. iOS 11.4.1 újdonságok A hivatalos információkban…


#2

Nem vagyok benne biztos, de mintha végre berakták volna az automatikus pizzarendelési funkciót?!


#3

Siri tud már ilyet nálunk is vagy mire gondolsz


#4

pl, hogy vasárnaponként mindig ugyanonnan, ugyanazt a pizzát rendelje :smile:

-amúgy ezt iróniának szántam, mivel a kutyát nem érdekli, hogy megjelent egy új verzió-


#5

vagyis inkább téged nem érdekel, mert rajtad kívül sokakat igen.


#6

Amiatt, mert téged nem érdekel, nem is feltétlenül kell ezt a tudtunkra adnod…


#7

A hozzászólások száma nem ezt igazolja… bocs


#8

Amúgy pont, hogy engem érdekelne, legalábbis annyira, hogy feltegyem-e, vagy sem. De, mivel az utóbbi időben gyakorlatilag eltüntek a kommentek, így kénytelen vagyok saját tapasztalatra alapozni és rizikózni


#9

Ez egy pici frissítés, le van írva a cikkben mi frissült, milyen hozzászólásokat vársz? A bétáknál van vagy 50, nyilván itt nem lesz.


#10

Évekkel ezelőtt tök jó közösség volt itt, egy pici frissítés után is millió komment volt és előbb kiderültek itt a különböző hibák, problémák, mint az Apple analízis szoftvereiben.

Nem kötekedésnek szánom, és nem is a szifon.com számlájára írom ezt, szimplán úgy érzem hosszú idő óta, hogy esik az érdeklődés legalábbis expert szinten az okostelefonok irányába. Más fórumon is ugyanez van, max tok, védőfólia, meg egyéb kiegészítő a téma, de az is már egész piciben.


#11

Ez offtopic, így válaszolok, de ne folytassuk. Igen így van, csökken az érdeklődés, minden téma után 10 évvel, nem lesz ugyanaz. Egy teljes felhasználó bázis változott, azoknak akiknek volt akkor laptopjuk, telefonjuk, már inkább a gyerekkel foglalkoznak és nem írogatnak hozzászólást.

A Szifon.com mellett minden Apple oldal szinte kihalt, és nem csak kommentek szinten olvasás szinten is. A bulvár oldalakról meg ne beszéljük. Én megpróbálom ezt a közösséget picit is felrázni egy új platformmal, amire megkapom minden második embertől a lehurrogást, ami igencsak kellemes, és ha nem lennék ennyire elhivatott feladnám ezt is, akkor ez az oldal se lenne?

Szóval, mi folyamatosan fejlesztünk, folyamatosan építjük a dolgokat, de általában csak olyan kommenteket kapok hogy “így kénytelen vagyok saját tapasztalatra alapozni és rizikózni” JA nem ezzel kéne a közösségnek segítened?

Baromi nehéz az embereket manapság rávenni hogy írjanak, kérdezzenek. De ha kíváncsi vagy egy kis statisztikára, eme rendszer előtt havi 300-350 hozzászólás érkezett, a közösségre most 3,5 hét alatt több mint 450. Ergo jobb, még nyáron is, ahol az emberek inkább nyaralnak.

Amikor eljön a szeptember lesz egy csomó hír, érdekesség ez jóval jobb lesz. De nem csak a hozzászólások, hanem a kérdések információk megosztása is a cél, és ne mint az állatok Facebook-on történjen ez, ahol végeredményben írsz valamit és elveszik a süllyesztőbe.


#12

Imádom, amikor bármelyik Apple sw frissítésnél ilyen és ehhez hasonló Exchange hibajavítást leírnak gyakorlatilag minden második verziónál és amúgy ugyanolyan használhatatlan :smiley:


#13

segitsetek lsz ezzel a korlatozott usbvel:
ha bekapcsolom a kis gombot, mi lesz?
(csak nekem ertelmetlen a figalmazas? :unamused:)


#14

Azt fogod észrevenni, hogy ha használod mondjuk CarPlay-el vagy más olyan kiegészítővel, ami adatokat mozgat, akkor előtte fel kell oldani a készüléket, semmi extra.


#15

Kitartás, hidd el, sokaknak tetszik vagy tetszeni fog az új platform, csak egyszerűbb leszólni az újat, a változást, mint változtatni a régi megszokott dolgokon. Nekem itt sokkal átláthatóbbak és könnyebben visszakereshetőek a hozzászólások és cikkek. Tetszik az új platform, további sikeres jó munkát!


#16

ok koszi
(nekem a megfogalmazas nem volt egyertelmu, mikor van be/kikapcsolva)


#17

En speciel hetek ota ugy vartam ezt a frissitest, mint a messiast. Tegnap este raereztem valahogy az eljovetelere, mert 20 perccel 7 elott mar nezegettem az oldalt, hogy vajon megerkezik-e. Jol ereztem :smiley:
Nekem az elozo frissites teljesen elcseszte az akkuidot 6S-en: ejszaka rendszeresen 60-70%-rol csutkara merult reggelre ugy, hogy hozza sem nyultam. Allitolag az 5 Ghz-es wifi kapcsolatokkal volt valami bug. En ugy erzem ezt most talan javitottak, legalabbis esterol reggelre 100-rol 93-ra merult, ami nagyon biztato :smile:
Szoval en orulok neki es nagyon vartam mar ezt a pici frissitest is.


#18

Köszi :slight_smile: Remélem hamarosan összejön a kritikus tömeg, ami már elég hogy folyamatosan legyen új kérdés/megosztás, aztán már megy magától. A Kommentek kellettek ide, mert így lehet egyáltalán elindítani, no meg persze így sokkal jobban kihasználható a hozzászólás rész a Szifon-on.

@dmkiraly na ez jó hír! :slight_smile: Mindjárt hozzá is írok a másikhoz és lezárom megoldással.


#19

Ha bekapcsolod akkor leírja :slight_smile: Tényleg nem eléggé egyértelmű, lesz róla cikk @Jadeye tollából.


#20

Kipróbáltuk nektek, mert a bulvár újságírók már kezdenek hülyeségeket írni más oldalakon. :slight_smile: Hamarosan lesz részletes cikk az oldalon, ahogy írtam.